Pluk direct de vruchten

Hoe behoudt u een klant? Als een klant positief over uw dienstverlening denkt, is de kans groter dat hij blijft. Maar veel verzekeraars werken nog met oude legacy-systemen, die optimale dienstverlening in de weg staan. Deze bestaande systemen hebben hun waarde bewezen, maar voren nu vaak complexe obstakels. Ze voldoen zelden nog aan de eisen die u er voor de langere termijn aan stelt. Verzekeraars hebben deze verzekeringssoftware nog altijd nodig voor kritische bedrijfsfuncties, maar de huidige markt vraagt om meer flexibiliteit dan de software kan bieden.

Onze Suite kan samenwerken met vrijwel elk bestaand verzekeringssysteem. Door de legacy-systemen eventueel te behouden en er op voort te bouwen, is een ingrijpende, kostbare en risicovolle rip-and-replace-actie niet nodig. CCS lost de beperkingen van de bestaande systemen op en maakt ze klaar voor de toekomst.

Onze Suite is modulaire en kosteneffectieve verzekeringssoftware die door de servicegeoriënteerde architectuur (SOA) eenvoudig geïntegreerd kan worden in elke bestaande IT-omgeving, hoe complex die ook is. Zo kunnen schade- en inkomensverzekeraars de sterke kanten van hun bestaande systemen verzilveren, en onmiddellijk profiteren van de klantgerichte aanpak van CCS. Maak uw systemen toekomstbestendig. U plukt er direct de vruchten van.