CCS

Over ons

Wij zijn CCS: een toonaangevende leverancier van verzekeringssoftware. Beschouw ons als de loodsen voor de verzekeringsbranche. Want zoals een loods een schip helpt te manoeuvreren in gevaarlijke, drukke of onbekende wateren, helpen wij onze klanten te concurreren in de complexe en veeleisende verzekeringswereld.

Waterwegen veranderen, net als de verzekeringsbranche, voortdurend. Vaargeulen verschuiven, zandbanken ontstaan, en elke dag zijn wind en stroming anders dan de dag ervoor. En door al die veranderingen lopen verzekeraars het risico om het tij telkens nét te missen, of in het ergste geval zelfs te stranden. Bij CCS zetten we, net als de loods, onze uitgebreide kennis, vaardigheden en expertise in om verzekeraars veilig naar hun bestemming te brengen.

Onze basis is nuchter en Hollands – innovatief, maar wel met beide benen op de grond. Vanuit die stevige fundering ondersteunen we al 30 jaar de meest vooraanstaande verzekeraars en intermediairs ter wereld.

Onze mensen kennen de verzekeringswereld
Onze klanten, en hun doelen, komen bij ons op de eerste plaats. Daarom weten we net zoveel van verzekeren als van softwareontwikkeling – omdat we ervan overtuigd zijn dat we alleen zo onze klanten de beste oplossingen kunnen bieden.

Onze professionele en zeer ervaren medewerkers – software engineers, consultants en ondersteunend personeel – zijn trots op hun werk. Dankzij de brede kennis en ervaring van ons team kunnen wij producten en diensten leveren die van bijzondere toegevoegde waarde zijn voor onze klanten en hun business.

Wij zijn CCS. Wij kennen de verzekeringswereld. En we horen graag hoe wij u verder kunnen helpen.

"CCS heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ondersteunen van vooraanstaande verzekeraars en intermediairs".

Max Speur

CEO

Max Speur

CEO

Jan Bakker

COO

Koen van Kooperen

CFO