Werken bij CCS

CCS heeft als toonaangevende leverancier van verzekeringssoftware en diensten een rijke historie van meer dan 30 jaar ervaring in het ondersteunen van vooraanstaande verzekeraars, gevolmachtigden en intermediairs. CCS helpt zijn klanten te concurreren in de complexe en veeleisende verzekeringswereld met nieuwe en toekomstgerichte producten. We maken softwareoplossingen die snelheid brengen, flexibel zijn en door het gebruik van de nieuwste technologieën uitermate toekomstbestendig zijn.

Klanten en hun doelen komen voor CCS op de eerste plaats. We weten net zoveel van verzekeren als van softwareontwikkeling, omdat we ervan overtuigd zijn dat we alleen zó onze klanten de beste oplossingen kunnen bieden. Dankzij de brede kennis en ervaring van het team kan CCS producten en diensten leveren die van bijzondere toegevoegde waarde zijn voor zijn klanten en hun business. CCS heeft nieuwe producten ontwikkeld waarmee we op dit moment de (inter-)nationale markt bewerken omdat we de ambitie én de mogelijkheid hebben om een internationale speler te worden.

We werken met een enthousiast en vakkundig team dat betrokken is bij het resultaat. Collega’s werken met elkaar samen om het product en de dienstverlening steeds verder te ontwikkelen, waarbij ze hun inbreng terug zien in het eindresultaat voor de klant. Onze collega’s werken hier met plezier en zoeken elkaar ook buiten het werk op, vaak op sportgebied, met een pubquiz of een bierproeverij.

 

Kom jij een van onze teams versterken?

 • Interim Teamlead Support

  Heb je ervaring in een leidinggevende rol in een kennisintensieve supportomgeving? Beschik je over daadkracht, doorzettingsvermogen, enthousiasme en de drive…

 • Sr. Support Consultant

  Ben jij onze nieuwe collega met focus op klanttevredenheid en een passie voor dienstverlening en mensen? Bezit jij die enorme drive om altijd te verbeteren?

 • Functioneel Applicatie Specialist

  De functioneel Applicatie Specialist lost op klantgerichte wijze incidenten op.

 • Medior Technisch Consultant

  Heb je een passie voor ICT in een product software werkomgeving? Heb je enkele jaren werkervaring en wil je binnen…

 • Consultant

  Gezocht: Nieuwsgierige, enthousiaste professional met verstand van verzekeren

 • Manager R&D voor de Level productlijn

  Als aanvulling op het managementteam van Software Engineering zijn wij op zoek naar een Manager R&D voor de Level productlijn.

 • (Senior) Software Tester

  De Senior Software Tester levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van onze software, door te analyseren, testen en te rapporteren.

 • (Senior) Software Developer – Progress

  Onze Senior Software Developers werken in een multidisciplinair team aan onze Back Office.

 • Business Analist

  Voor de afdeling Software Engineering zijn wij op zoek naar een accurate en gedreven collega!

 • Sr. Functioneel Beheerder – met verzekeringskennis

  Als Senior functioneel beheerder begeleid en ondersteun je de gebruikers van onze software.

Wij bieden

Ontwikkeling
Professionaliteit, eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling vinden we heel belangrijk. We vragen niet alleen veel van je, maar bieden ook veel. Wie binnenkomt bij CCS merkt dat direct. We bieden nieuwe collega’s alle mogelijkheden om te leren en om het bedrijf, het product en de markt goed te leren kennen. We begeleiden je intensief en geven je de kans zich door middel van interne en externe opleidingen verder te ontwikkelen. Maar we verwachten ook dat je kansen pakt en zodoende zélf een succes maakt van je loopbaan bij CCS.

Sfeer
We zijn ondernemend, enthousiast en ambitieus. CCS biedt het beste van twee werelden: de professionaliteit van een middelgroot bedrijf en het informele en slagvaardige karakter van een (voormalig) familiebedrijf. Klein genoeg om al je collega’s persoonlijk te kennen, maar groot genoeg om een professioneel product in de markt te zetten en het verschil te kunnen maken. In de verhalen van je aanstaande collega’s kun je lezen wat zij zo leuk vinden aan het werken bij CCS!

Sanne Raaphorst

Functioneel applicatieconsultant
Mijn werk bij CCS is eigenlijk geen dag hetzelfde. Een groot deel van de werkzaamheden op de afdeling Operational Services bestaat uit het analyseren van vraagstukken van klanten, en uitzoeken hoe je dat zo snel en effectief mogelijk kunt oplossen.
Mijn werk bij CCS is eigenlijk geen dag hetzelfde. Een groot deel van de werkzaamheden op de afdeling Operational Services bestaat uit het analyseren van vraagstukken van klanten, en uitzoeken hoe je dat zo snel en effectief mogelijk kunt oplossen. Ook testen we bijvoorbeeld maatwerkoplossingen voor klanten. Ik vind het erg belangrijk om net een stap verder te denken, zodat we onze klanten kwalitatief hoogwaardige softwareoplossingen kunnen bieden. Die gerichtheid op verbetering delen alle collega's, en daarom is de organisatie transparant en vernieuwend. Daarnaast werken we intensief en enthousiast samen, want klanttevredenheid realiseer je met zijn allen. Die goede samenwerking en open communicatie vind ik erg prettig. Bovendien zijn er prima mogelijkheden om door te groeien naar een andere functie of afdeling. Dat maakt CCS tot een fijn bedrijf om voor te werken.

Tomas Bergvelt

Software Engineer
CCS is een prettig bedrijf dat investeert in nieuwe technologie, en medewerkers veel kansen biedt om zich te ontwikkelen. De organisatie heeft een open cultuur - collega's staan altijd klaar om je te helpen, en andersom natuurlijk ook. Daardoor heb ik als junior software-engineer in korte tijd heel veel kunnen leren.
CCS is een prettig bedrijf dat investeert in nieuwe technologie, en medewerkers veel kansen biedt om zich te ontwikkelen. De organisatie heeft een open cultuur - collega's staan altijd klaar om je te helpen, en andersom natuurlijk ook. Daardoor heb ik als Software Engineer in korte tijd heel veel kunnen leren. Door de open werkruimtes kun je snel en efficiënt met elkaar schakelen. Ook krijg je heldere doelen, je weet dus precies wat er van je wordt verwacht. Bij CCS heb je veel vrijheid in je werk, maar daarnaast ook een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid. Het werk is afwisselend en veelzijdig; ik daag mezelf elke dag uit om het beste uit mezelf en mijn vak te halen, en dat zie ik bij mijn collega's ook terug. Als ik het kort moet omschrijven: bij CCS heerst er een plezierige, informele no-nonsense-sfeer!

Open sollicitatie

Op dit moment staan bovenstaande vacatures open bij CCS. Heb je interesse in werken bij CCS, stuur dan je CV en een overtuigende motivatie naar: hrm@ccs.nl. Geef daarbij aan waar je ambities liggen en waar je binnen CCS aan de slag zou willen. Wanneer we een goede match zien met een vacature nemen we contact met je op. Ook als we op dit moment geen passende vacature hebben, laten we je dat natuurlijk weten.

Acquisitie n.a.v. onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.