Werken bij CCS

CCS is een innovatief bedrijf met een rijke historie. Ruim 30 jaar kennis, ervaring en expertise is gebundeld in CCS. Een fris, sprankelend bedrijf met nieuwe, toekomstgerichte producten. We maken softwareoplossingen voor de verzekeringsmarkt die snelheid brengen, flexibel zijn en door gebruik van de nieuwste technologieën uitermate toekomstbestendig zijn.

Onze collega’s werken hier met plezier en zoeken elkaar ook buiten het werk op, vaak op sportgebied. Zo heeft CCS bijvoorbeeld een enthousiaste groep hardlopers die regelmatig aan wedstrijden meedoet.

Open sollicitatie
Op dit moment staan onderstaande vacatures open bij CCS. Heb je interesse in werken bij CCS, stuur dan je CV en een overtuigende motivatie naar: hrm@ccs.nl.

Geef daarbij aan waar je ambities liggen en waar je binnen CCS aan de slag zou willen. Wanneer we een goede match zien met een vacature nemen we contact met je op. Ook als we op dit moment geen passende vacature hebben, laten we je dat natuurlijk weten.

Wij bieden

Ontwikkeling
Professionaliteit, eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling vinden we heel belangrijk. We vragen niet alleen veel van je, maar bieden ook veel. Wie binnenkomt bij CCS merkt dat direct. We bieden nieuwe collega’s alle mogelijkheden om te leren en om het bedrijf, het product en de markt goed te leren kennen. We begeleiden je intensief en geven je de kans zich door middel van interne en externe opleidingen verder te ontwikkelen. Maar we verwachten ook dat je kansen pakt en zodoende zélf een succes maakt van je loopbaan bij CCS.

Sfeer
We zijn ondernemend, enthousiast en ambitieus. CCS biedt het beste van twee werelden: de professionaliteit van een middelgroot bedrijf en het informele en slagvaardige karakter van een (voormalig) familiebedrijf. Klein genoeg om al je collega’s persoonlijk te kennen, maar groot genoeg om een professioneel product in de markt te zetten en het verschil te kunnen maken. In de verhalen van je aanstaande collega’s kun je lezen wat zij zo leuk vinden aan het werken bij CCS!

Sanne Raaphorst

Functioneel applicatieconsultant
Mijn werk bij CCS is eigenlijk geen dag hetzelfde. Een groot deel van de werkzaamheden op de afdeling Operational Services bestaat uit het analyseren van vraagstukken van klanten, en uitzoeken hoe je dat zo snel en effectief mogelijk kunt oplossen.
Mijn werk bij CCS is eigenlijk geen dag hetzelfde. Een groot deel van de werkzaamheden op de afdeling Operational Services bestaat uit het analyseren van vraagstukken van klanten, en uitzoeken hoe je dat zo snel en effectief mogelijk kunt oplossen. Ook testen we bijvoorbeeld maatwerkoplossingen voor klanten. Ik vind het erg belangrijk om net een stap verder te denken, zodat we onze klanten kwalitatief hoogwaardige softwareoplossingen kunnen bieden. Die gerichtheid op verbetering delen alle collega's, en daarom is de organisatie transparant en vernieuwend. Daarnaast werken we intensief en enthousiast samen, want klanttevredenheid realiseer je met zijn allen. Die goede samenwerking en open communicatie vind ik erg prettig. Bovendien zijn er prima mogelijkheden om door te groeien naar een andere functie of afdeling. Dat maakt CCS tot een fijn bedrijf om voor te werken.

Niels Bruin

Consultant
CCS is een dynamische organisatie waar hard wordt gewerkt aan innovatieve softwareoplossingen die bedrijven in de verzekeringswereld snelheid, gemak en flexibiliteit bieden. In mijn functie als consultant wil ik voortdurend op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de markt.
CCS is een dynamische organisatie waar hard wordt gewerkt aan innovatieve softwareoplossingen die bedrijven in de verzekeringswereld snelheid, gemak en flexibiliteit bieden. In mijn functie als consultant wil ik voortdurend op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de markt. Een groot voordeel van CCS is dat het een kennisgedreven organisatie is. Er worden bijvoorbeeld regelmatig kennissessies georganiseerd, waarin je samen met andere professionals van gedachten kunt wisselen over relevante en actuele thema’s. Die professionaliteit, collegialiteit en fijne werksfeer vind je binnen CCS overal terug. Ook wanneer we een opdracht bij de klant uitvoeren, werken we binnen de projectgroep nauw samen en houden we elkaar continu scherp. Door deze manier van samenwerken bereiken we de beste resultaten voor onze klanten.

Tomas Bergvelt

Junior software-engineer
CCS is een prettig bedrijf dat investeert in nieuwe technologie, en medewerkers veel kansen biedt om zich te ontwikkelen. De organisatie heeft een open cultuur - collega's staan altijd klaar om je te helpen, en andersom natuurlijk ook. Daardoor heb ik als junior software-engineer in korte tijd heel veel kunnen leren.
CCS is een prettig bedrijf dat investeert in nieuwe technologie, en medewerkers veel kansen biedt om zich te ontwikkelen. De organisatie heeft een open cultuur - collega's staan altijd klaar om je te helpen, en andersom natuurlijk ook. Daardoor heb ik als junior software-engineer in korte tijd heel veel kunnen leren. Door de open werkruimtes kun je snel en efficiënt met elkaar schakelen. Ook krijg je heldere doelen, je weet dus precies wat er van je wordt verwacht. Bij CCS heb je veel vrijheid in je werk, maar daarnaast ook een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid. Het werk is afwisselend en veelzijdig; ik daag mezelf elke dag uit om het beste uit mezelf en mijn vak te halen, en dat zie ik bij mijn collega's ook terug. Als ik het kort moet omschrijven: bij CCS heerst er een plezierige, informele no-nonsense-sfeer!