Werken bij CCS

Als innovatieve IT-onderneming zijn wij bij CCS continue bezig om met een energiek team van professionals de beste softwareoplossingen te bieden aan onze klanten in de verzekeringsmarkt.

Klanten en hun doelen komen voor CCS op de eerste plaats. We weten net zoveel van verzekeren als van softwareontwikkeling, omdat we overtuigd zijn dat we alleen zó onze klanten de beste oplossingen kunnen bieden. Dankzij de brede kennis en ervaring van het team kan CCS producten en diensten leveren die van bijzondere toegevoegde waarde zijn voor zijn klanten en hun business zowel nationaal als internationaal.

We werken met een enthousiast en vakkundig team dat betrokken is bij het resultaat. Collega’s werken met elkaar samen om het product en de dienstverlening steeds verder te ontwikkelen, waarbij ze hun inbreng terug zien in het eindresultaat voor de klant. Onze collega’s werken hier met plezier en zoeken elkaar ook buiten het werk op, vaak op sportgebied, met een pubquiz of een bierproeverij.

Kom jij een van onze teams versterken?

Wij bieden

Ontwikkeling
Professionaliteit, eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling vinden we heel belangrijk. We vragen niet alleen veel van je, maar bieden ook veel. Wie binnenkomt bij CCS merkt dat direct. We bieden nieuwe collega’s alle mogelijkheden om te leren en om het bedrijf, het product en de markt goed te leren kennen. We begeleiden je intensief en geven je de kans zich door middel van interne en externe opleidingen verder te ontwikkelen. Maar we verwachten ook dat je kansen pakt en zodoende zélf een succes maakt van je loopbaan bij CCS.

Sfeer
We zijn ondernemend, enthousiast en ambitieus. CCS biedt het beste van twee werelden: de professionaliteit van een middelgroot bedrijf en het informele en slagvaardige karakter van een (voormalig) familiebedrijf. Klein genoeg om al je collega’s persoonlijk te kennen, maar groot genoeg om een professioneel product in de markt te zetten en het verschil te kunnen maken. In de verhalen van je aanstaande collega’s kun je lezen wat zij zo leuk vinden aan het werken bij CCS!

Sanne Raaphorst

Functioneel applicatieconsultant
Mijn werk bij CCS is eigenlijk geen dag hetzelfde. Een groot deel van de werkzaamheden op de afdeling Operational Services bestaat uit het analyseren van vraagstukken van klanten, en uitzoeken hoe je dat zo snel en effectief mogelijk kunt oplossen.
Mijn werk bij CCS is eigenlijk geen dag hetzelfde. Een groot deel van de werkzaamheden op de afdeling Operational Services bestaat uit het analyseren van vraagstukken van klanten, en uitzoeken hoe je dat zo snel en effectief mogelijk kunt oplossen. Ook testen we bijvoorbeeld maatwerkoplossingen voor klanten. Ik vind het erg belangrijk om net een stap verder te denken, zodat we onze klanten kwalitatief hoogwaardige softwareoplossingen kunnen bieden. Die gerichtheid op verbetering delen alle collega's, en daarom is de organisatie transparant en vernieuwend. Daarnaast werken we intensief en enthousiast samen, want klanttevredenheid realiseer je met zijn allen. Die goede samenwerking en open communicatie vind ik erg prettig. Bovendien zijn er prima mogelijkheden om door te groeien naar een andere functie of afdeling. Dat maakt CCS tot een fijn bedrijf om voor te werken.

Tomas Bergvelt

Software Engineer
CCS is een prettig bedrijf dat investeert in nieuwe technologie, en medewerkers veel kansen biedt om zich te ontwikkelen. De organisatie heeft een open cultuur - collega's staan altijd klaar om je te helpen, en andersom natuurlijk ook. Daardoor heb ik als junior software-engineer in korte tijd heel veel kunnen leren.
CCS is een prettig bedrijf dat investeert in nieuwe technologie, en medewerkers veel kansen biedt om zich te ontwikkelen. De organisatie heeft een open cultuur - collega's staan altijd klaar om je te helpen, en andersom natuurlijk ook. Daardoor heb ik als Software Engineer in korte tijd heel veel kunnen leren. Door de open werkruimtes kun je snel en efficiënt met elkaar schakelen. Ook krijg je heldere doelen, je weet dus precies wat er van je wordt verwacht. Bij CCS heb je veel vrijheid in je werk, maar daarnaast ook een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid. Het werk is afwisselend en veelzijdig; ik daag mezelf elke dag uit om het beste uit mezelf en mijn vak te halen, en dat zie ik bij mijn collega's ook terug. Als ik het kort moet omschrijven: bij CCS heerst er een plezierige, informele no-nonsense-sfeer!

Open sollicitatie

Op dit moment staan bovenstaande vacatures open bij CCS. Heb je interesse in werken bij CCS, stuur dan je CV en een overtuigende motivatie naar: hrm@ccs.nl. Geef daarbij aan waar je ambities liggen en waar je binnen CCS aan de slag zou willen. Wanneer we een goede match zien met een vacature nemen we contact met je op. Ook als we op dit moment geen passende vacature hebben, laten we je dat natuurlijk weten.

Acquisitie n.a.v. onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.