Verbeter je IT-efficiency

Creëer ruimte in je IT-organisatie

Als CTO worstel je met je legacy systemen en heb je moeite om wijzigingen door te voeren. Je hebt vragen zoals: "Hoe houd ik de snelheid van de business bij? En waar vind ik de mensen met de juiste legacy expertise?"

Creëer ruimte in je IT-organisatie

In drie stappen naar een oplossing:

Integreren

Het Digital Insurance Platform integreert elke technologie om data vrij beschikbaar te maken. Data wordt vanuit meerdere systemen vertaald naar één uniforme structuur, gebaseerd op de industriestandaard ACORD. Doordat alle data nu centraal beschikbaar is in één uniform datamodel krijg je inzicht in wat er is vastgelegd in je systemen. 

DIP

Regisseren

Regisseer je volledige verzekeringsbedrijf, van marketing tot acceptatie en claims, vanuit een centraal platform. Op basis van al je vrij beschikbare data kun je eenvoudig verzekeringsprocessen modelleren met een visuele process designer

Door gebruik te maken van een dynamische user interface worden processen automatisch tot in de frontend-toepassingen doorgevoerd. Dit kan in een webapplicatie of smartphone app worden toegepast. De aanpassingen van een product of proces leiden hierdoor niet tot backoffice- of frontoffice-aanpassingen. 

Versnellen

Hierdoor ben je minder afhankelijk van specialistische IT-kennis voor legacy systemen en kun je efficiënter werken. Dit zorgt voor kostenbesparingen op het gebied van IT en een snellere time-to-market. Nu ben je in staat de snelheid van de business goed bij te houden en zelfs helpen te versnellen.

De voordelen van het Digital Insurance Platform

Uitfaseren legacy-systemen

Met het Digital Insurance Platform is het mogelijk om bestaande legacy-systemen geleidelijk uit te faseren en een nieuw systeem te implementeren. Dit resulteert in tijdwinst om dure legacy te behouden en uiteindelijk in aanzienlijke besparingen op licentie- en onderhoudskosten.

Snel wijzigingen implementeren

Het Digital Insurance Platform maakt het mogelijk om de backoffice om te vormen tot 'systems-of-records'. Door intelligentie van de backoffice naar het Digital Insurance Platform te verplaatsen, kunnen wijzigingen en verzoeken snel en eenvoudig worden geïmplementeerd. Hierdoor worden IT-resources vrijgemaakt die momenteelnodig zijn voor het onderhouden van oude systemen.

Snelle implementatie van dynamische gebruikersinterfaces

Het Digital Insurance Platform ondersteunt dynamische gebruikersinterfaces door middel van een gebruiksvriendelijke vragenlijst. Deze vragenlijstdienst bevat de business intelligence en orkestreert de midoffice-operaties (bijvoorbeeld premieberekening en acceptatiediensten). Dit betekent dat de UI-ontwikkelaar alleen de schermopstelling en look & feel hoeft te ontwikkelen.

Minder afhankelijk van IT-experts

Het Digital Insurance Platform zorgt voor een beheersbaar IT-landschap, aangezien legacysystemen geleidelijk kunnen worden uitgefaseerd, waardoor het minder complex is om te onderhouden en te beheren. Dit vermindert de afhankelijkheid van bekwame en ervaren IT-ers die de huidige complexe legacy-omgeving volledig kennen. 

Marsh Chiel Ruijs

Bij CCS hebben ze niet alleen veel kennis van het product, ze kennen ook de markt.

Trots op onze klanten

Onze samenwerkingen met de beste spelers uit de industrie

  • Marsh
  • Victor Insurance
  • Volksbank web

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Of wil je meer over ons weten?

Get in touch