Kom jij werken bij CCS?

Kom jij werken bij CCS?

Wij zijn CCS. Een innovatieve IT-onderneming in de verzekeringsbranche. Bij ons ben je samen met een energiek team van professionals continu bezig met het bieden van de beste software-oplossingen aan onze klanten. We willen onze klanten blijven verrassen met excellente dienstverlening. Daarbij staat betrouwbaarheid voorop.

Werken bij CCS

Onze vacatures

Senior Projectmanager

CCS is continu in beweging en samen werken wij aan de doorontwikkeling van ons Digital Insurance Platform en onze internationale groei. Voor onze afdeling Professional Services zijn wij daarom op zoek naar een Senior Projectmanager.

ETL consultant

Door onze verscheidenheid aan digitale oplossingen voor de verzekeringsmarkt en onze internationale groeiambitie zijn we op zoek naar een ETL consultant.

BI & Analytics Consultant

Sinds een jaar zijn we gestart met een toegewijd en ambitieus team voor BI & Analytics. Door de sterke toename van opdrachten vanuit onze (interne) klanten zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Integratie Consultant (System Integrator)

In de rol van integratie consultant ben jij de expert in het oplossen van integratievraagstukken bij onze klant. Let's connect!

Presales Solution Consultant

We are looking for you! Our Presales Solution Consultants play a key role in determining how the CCS solutions optimally supports our customer´s business ambitions.

Solution Architect

Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect. Toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op!

Business Analyst InsurTech

As Business Analyst InsurTech (BA), you analyze the processes of our customers and partners in order to translate them into our generic solution. Join us!

Support Consultant

Wij zoeken een support consultant. Toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op!

Functioneel Beheerder

Ben jij de functioneel beheerder met verzekeringskennis?

(Senior) Software Tester

Ben jij de pro-actieve software tester met kennis van de verzekeringsmarkt?

Software Progress Developer

Wil jij samen met je collega’s ons Level product en de connectie met de CCS Marketplace verder ontwikkelen?

Software Engineer Tomas Bergvelt

Werken bij CCS is afwisselend en veelzijdig; zo word ik elke dag uitgedaagd om het beste uit mijzelf en mijn vak te halen. Als ik het kort moet omschrijven: bij CCS heerst een plezierige, informele no-nonsense-sfeer!

Geen geschikte vacature?

Stuur een open sollicitatie

Zie je geen geschikte vacature, maar denk je wel dat je perfect bij ons team past? Stuur dan je CV en een overtuigende motivatie naar recruitment@ccs.nl. Geef aan waar je ambities liggen en waar je binnen CCS aan de slag zou willen. Zien we een match met een vacature dan nemen we contact met je op. Ook als we geen passende vacature hebben, dan laten we je dat natuurlijk weten.