De volgende stap in jouw carrière

Werken bij CCS

Wij zijn CCS. Met ons Digital Insurance Platform helpen wij verzekeraars mee te spelen in de top van digitaal verzekeren. Wij zoeken slimme, leuke, energieke collega’s die samen met ons het Digital Insurance Platform van de toekomst verder uitbouwen. Alleen met goede en innovatieve oplossingen blijven wij onze klanten verrassen.

Klik hier voor al onze vacatures

Ontmoet onze collega's

Myrte Postma - CCS Connects
Myrte Postma

Regisseuse van Marketplace

Myrte Postma kwam in 2019 bij CCS terecht in een voor haar én voor CCS onbekende rol van Partner Manager. Lees haar volledige verhaal hier.

Rik ten Kate - CCS Connects
Rik ten Kate

Met flinke stappen door het leven

Zowel op sportief vlak als in zijn carrière gaat Rik ten Kate met flinke stappen door het leven. In dit artikel vertelt onze Senior Consultant zijn verhaal.

Lianne Verhagen - CCS Connects
Lianne Verhagen

“Heb je een duidelijke ambitie? Dan zit je bij CCS zeker op je plek.”

Ontmoet Lianne Verhagen, HR Business Partner bij CCS.
Alexander Hubert - CCS Connects
Alexander Hubert

Samen geweldig mooie dingen bereiken

Als er iets is wat Alexander Hubert graag doet, dan is het wel winnen. In dit artikel stelt onze Senior Business Analist zich aan je voor.

Alles weten over ons Digital Insurance Platform?

Check de video om te zien hoe wij de wereld van verzekeren veranderen!
CCS animatie - Digital Insurance Platform
Tobias van der Tol
Consultant
Sinds ik als starter bij CCS ben gaan werken, heb ik mijzelf op alle aspecten kunnen ontwikkelen en ben ik enorm goed opgevangen door collega's. Met de grote variëteit binnen IT & Insurance is een nieuwe uitdaging altijd binnen handbereik!

Sollicitatieprocedure

 • Jouw sollicitatie

  Leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken! Heb je een interessante vacature gevonden? Solliciteren doe je eenvoudig via de betreffende vacature op onze LinkedIn-pagina. Je kunt ook je CV en eventueel een motivatie naar een van onze collega’s van recruitment sturen via recruitment@ccs.nl.

  29-11-2020

 • Telefonische kennismaking

  Na het ontvangen van jouw sollicitatie gaan we graag het gesprek met jou aan. We vertellen je meer over CCS, over onze producten en bovenal leren we jou graag beter kennen.

  29-11-2020

 • Eerste gesprek

  Zijn wij een match? Dan nodigen we jou graag uit voor een gesprek met de manager en een senior van de afdeling waar de vacature openstaat! We bespreken jouw ambities binnen CCS en we kijken of we jou een mooie plek binnen het team kunnen geven.

  29-11-2020

 • Tweede gesprek

  Is iedereen enthousiast? Dan willen we je graag beter leren kennen in een tweede gesprek. In dit gesprek gaan we dieper in op onder andere de functie en jouw ambities. Uiteraard vertellen we je ook graag wat CCS jou te bieden heeft.

  29-11-2020

 • Welkom bij CCS!

  Ben jij na de gesprekken nog steeds zo enthousiast en wil je graag bij ons komen werken? Dan volgt het aanbod om bij ons te komen werken. Ga je akkoord met het contractaanbod? Welkom bij CCS!

  29-11-2020

Je hebt veel tijd en energie in je sollicitatie gestoken. Je wil daarom niet lang wachten op een reactie. We streven ernaar om je binnen 2 werkdagen een terugkoppeling te geven. Screening is een onderdeel van de sollicitatieprocedure. Aanbiedingen worden gedaan onder voorbehoud van het kunnen overleggen van een VOG en referenties.

Hoe bereid je je goed voor op het sollicitatiegesprek?

Wil je goed voorbereid zijn tijdens je gesprek? Check dan nog even deze handige tips!

 • Kijk vooral eens rond op onze website. Je vindt hier informatie over onze producten en de diensten waar je aan gaat werken.
 • We laten je weten wie je gesprekspartner is. Check van tevoren zijn of haar profiel op social media zodat je weet wie je straks voor je hebt zitten.
 • We zullen je een hoop vragen stellen om je beter te leren kennen en om te beoordelen of je geschikt bent voor de vacature. Zorg ervoor dat je ook de juiste vragen aan ons weet te stellen!

Geen geschikte vacature?

Stuur een open sollicitatie

Zie je geen geschikte vacature, maar denk je wel dat je perfect bij ons team past? Stuur dan je CV en een overtuigende motivatie naar recruitment@ccs.nl. Geef aan waar je ambities liggen en waar je binnen CCS aan de slag zou willen. Zien we een match met een vacature dan nemen we contact met je op. Ook als we geen passende vacature hebben, dan laten we je dat natuurlijk weten.