Kom jij werken bij CCS?

Kom jij werken bij CCS?

Wij zijn CCS. Een innovatieve IT-onderneming in de verzekeringsbranche. Bij ons ben je samen met een energiek team van professionals continu bezig met het bieden van de beste software-oplossingen aan onze klanten. We willen onze klanten blijven verrassen met excellente dienstverlening. Daarbij staat betrouwbaarheid voorop.

Ontmoet onze collega's

Christian Langendam - CCS Connects
Christian Langendam

Functioneel Beheer naar een hoger level

Onder de leiding van Christian Langendam is Functioneel Beheer uitgegroeid tot een succesvol onderdeel van CCS.

Myrte Postma - CCS Connects
Myrte Postma

Regisseuse van Marketplace

Myrte Postma kwam in 2019 bij CCS terecht in een voor én voor CCS onbekende rol van Partner Manager. Lees haar volledige verhaal hier.

Rik ten Kate - CCS Connects
Rik ten Kate

Met flinke stappen door het leven

Zowel op sportief vlak als in zijn carrière gaat Rik ten Kate met flinke stappen door het leven. In dit artikel vertelt onze Senior Consultant zijn verhaal.

Leonie Labrie - CCS Connects
Leonie Labrie

Zo efficiënt mogelijk omgaan met veranderingen

Ontmoet Leonie Labrie, projectcoördinator HR & Change bij CCS.

Werken bij CCS

Onze vacatures

Senior Projectmanager

CCS is continu in beweging en samen werken wij aan de doorontwikkeling van ons Digital Insurance Platform en onze internationale groei. Voor onze afdeling Professional Services zijn wij daarom op zoek naar een Senior Projectmanager.

ETL consultant

Door onze verscheidenheid aan digitale oplossingen voor de verzekeringsmarkt en onze internationale groeiambitie zijn we op zoek naar een ETL consultant.

BI & Analytics Consultant

Sinds een jaar zijn we gestart met een toegewijd en ambitieus team voor BI & Analytics. Door de sterke toename van opdrachten vanuit onze (interne) klanten zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Presales Solution Consultant

We are looking for you! Our Presales Solution Consultants play a key role in determining how the CCS solutions optimally supports our customer´s business ambitions.

Business Analyst InsurTech

As Business Analyst InsurTech (BA), you analyze the processes of our customers and partners in order to translate them into our generic solution. Join us!

Support Consultant

Wij zoeken een support consultant. Toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op!

Functioneel Beheerder

Ben jij de functioneel beheerder met verzekeringskennis?

Software Engineer Tomas Bergvelt

Werken bij CCS is afwisselend en veelzijdig; zo word ik elke dag uitgedaagd om het beste uit mijzelf en mijn vak te halen. Als ik het kort moet omschrijven: bij CCS heerst een plezierige, informele no-nonsense-sfeer!

Geen geschikte vacature?

Stuur een open sollicitatie

Zie je geen geschikte vacature, maar denk je wel dat je perfect bij ons team past? Stuur dan je CV en een overtuigende motivatie naar recruitment@ccs.nl. Geef aan waar je ambities liggen en waar je binnen CCS aan de slag zou willen. Zien we een match met een vacature dan nemen we contact met je op. Ook als we geen passende vacature hebben, dan laten we je dat natuurlijk weten.