Kom jij werken bij CCS?

Werken Bij CCS connects

Wij zijn CCS. Met ons Digital Insurance Platform helpen wij verzekeraars mee te spelen in de top van digitaal verzekeren. Wij zoeken slimme, leuke, energieke collega’s die samen met ons het Digital Insurance Platform van de toekomst verder uitbouwen. Alleen met goede en innovatieve oplossingen blijven wij onze klanten verrassen.

Ontmoet onze collega's

Christian Langendam - CCS Connects
Christian Langendam

Functioneel Beheer naar een hoger level

Onder de leiding van Christian Langendam is Functioneel Beheer uitgegroeid tot een succesvol onderdeel van CCS.

Myrte Postma - CCS Connects
Myrte Postma

Regisseuse van Marketplace

Myrte Postma kwam in 2019 bij CCS terecht in een voor én voor CCS onbekende rol van Partner Manager. Lees haar volledige verhaal hier.

Rik ten Kate - CCS Connects
Rik ten Kate

Met flinke stappen door het leven

Zowel op sportief vlak als in zijn carrière gaat Rik ten Kate met flinke stappen door het leven. In dit artikel vertelt onze Senior Consultant zijn verhaal.

Leonie Labrie - CCS Connects
Leonie Labrie

Zo efficiënt mogelijk omgaan met veranderingen

Ontmoet Leonie Labrie, projectcoördinator HR & Change bij CCS.
Lianne Verhagen - CCS Connects
Lianne Verhagen

“Heb je een duidelijke ambitie? Dan zit je bij CCS zeker op je plek.”

Ontmoet Lianne Verhagen, HR Business Partner bij CCS.
Alexander Hubert - CCS Connects
Alexander Hubert

Samen geweldig mooie dingen bereiken

Als er iets is wat Alexander Hubert graag doet, dan is het wel winnen. In dit artikel stelt onze Senior Business Analist zich aan je voor.

Werken bij CCS

Onze vacatures

Productmanager Platform Roadmap

Als Productmanager Platform Roadmap is je rol het managen en beheren van onze roadmap en het vertalen van wensen van stakeholders naar platform features. Ben jij onze nieuwe collega?

Productmanager Platform Services

Als Productmanager Platform Services bewaak je de visie, strategie en de toekomstbestendigheid van ons Digital Insurance Platform bij de integratie en implementatie van ons platform. Ben jij onze nieuwe collega?

Productmanager Platform Sales

Als Productmanager Platform Sales bewaak je de visie en strategie van onze Digital Insurance Platform, waarbij je zorgt dat de organisatie de juiste tools en informatie heeft om ons platform te pitchen.

Head of Quality Assurance

Your role is to optimize our development processes to ensure high quality of the delivery of our software. Will you become our Head of Quality Assurance?

Junior Consultant (Traineeship)

Wil jij jezelf ontwikkelen als Consultant in een veelzijdige IT-omgeving? Misschien is ons traineeship iets voor jou!

Functioneel Applicatie Specialist

Als Functioneel Applicatie Specialist ben je verantwoordelijk voor de continuïteit, de kwaliteit en het verbeteren van de software van CCS.

Sales Executive - New Business (DACH region)

In order to realize our international growth ambitions (we are expanding in the DACH region) we are looking for an experienced Sales Executive with proven experience in solution selling at C-level.

Support Consultant

Als Support Consultant ben jij de schakel tussen CCS en de klant. Heb je ervaring met het leveren van support in de IT en ben je geïnteresseerd in de verzekeringsbranche? Dan maken we graag kennis met je.

(Software) Tester

Als Software Tester ben je o.a. verantwoordelijk voor het testen van systemen en applicaties. Ben jij pas tevreden wanneer het resultaat perfect is? Dan zoeken we jou als onze nieuwe (software) Tester!

Sales Executive - New Business

Als Sales Executive ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en weet je hoe je van een prospect een waardevolle klant maakt. Let's Connect!

CI/CD Engineer

Ben jij een innovatieve CI/CD Engineer die ons continuous delivery team komt versterken? We maken graag kennis met je!

Technisch Applicatiebeheerder

Ben jij degene die er voor zorgt dat applicaties beschikbaar zijn en vind je het leuk om technische vraagstukken op te lossen? Solliciteer dan op onze vacature Technisch Applicatiebeheerder bij CCS!

(Senior) Projectmanager Software Implementatie

Ben jij de projectmanager met ervaring in complexe omgevingen?

Projectmanager

Ben jij de projectmanager met ervaring in de verzekeringsbranche?

Business Analist

Als Business Analist analyseer je de business processen van onze klanten en partners en vertaal je deze naar onze generieke software. Iets voor jou? Dan ontmoeten we je graag!

Inside Sales Accountmanager

Heb jij het in je om commerciële kansen te signaleren en daar actie op te ondernemen? Dan is dit een vacature voor jou!

Lead Consultant

Als Lead Consultant benut je de kwaliteiten van de consultants uit je team en stimuleer je ze om zich verder te ontwikkelen. Wat voor jou? Solliciteer dan nu!

Integratie Consultant

In de rol van Integratie Consultant ben jij de expert in het oplossen van integratievraagstukken bij onze klant. Let's connect!

Bid Manager

De Bid Manager is een onmisbare schakel bij CCS die het bidproces regisseert van RFI’s, RFP’s en proposals voor onze oplossingen. Groei jij samen met ons mee?

Consultant Verzekeringen & IT

Ben jij de enthousiaste professional met verstand van verzekeren? Dan zien we jou graag als onze nieuwe consultant.

Data Integratie Consultant

Bij CCS zijn we altijd bezig om de beste oplossingen voor onze klanten te kunnen bieden. Mede hierdoor zijn we op zoek naar een Data Integratie Consultant.

Presales Solution Consultant

We are looking for you! Our Presales Solution Consultants play a key role in determining how the CCS solutions optimally supports our customer´s business ambitions.

Sander van Dijk
Consultant
Bij CCS krijg je echt de kans om jezelf te ontplooien. Onlangs ben ik projectmanager geworden van Marketplace. Het is hard werken, maar dat wordt ook beloond met mooie kansen!
Tobias van der Tol
Junior Consultant
Sinds ik als starter bij CCS ben gaan werken, heb ik mijzelf op alle aspecten kunnen ontwikkelen en ben ik enorm goed opgevangen door collega's. Met de grote variëteit binnen IT & Insurance is een nieuwe uitdaging altijd binnen handbereik!

Geen geschikte vacature?

Stuur een open sollicitatie

Zie je geen geschikte vacature, maar denk je wel dat je perfect bij ons team past? Stuur dan je CV en een overtuigende motivatie naar recruitment@ccs.nl. Geef aan waar je ambities liggen en waar je binnen CCS aan de slag zou willen. Zien we een match met een vacature dan nemen we contact met je op. Ook als we geen passende vacature hebben, dan laten we je dat natuurlijk weten.