Kom jij werken bij CCS?

Werken bij CCS - CCS connects

Wij zijn CCS. Met ons Digital Insurance Platform helpen wij verzekeraars mee te spelen in de top van digitaal verzekeren. Wij zoeken slimme, leuke, energieke collega’s die samen met ons het Digital Insurance Platform van de toekomst verder uitbouwen. Alleen met goede en innovatieve oplossingen blijven wij onze klanten verrassen.

Klik hier voor al onze vacatures

Ontmoet onze collega's

Myrte Postma - CCS Connects
Myrte Postma

Regisseuse van Marketplace

Myrte Postma kwam in 2019 bij CCS terecht in een voor haar én voor CCS onbekende rol van Partner Manager. Lees haar volledige verhaal hier.

Rik ten Kate - CCS Connects
Rik ten Kate

Met flinke stappen door het leven

Zowel op sportief vlak als in zijn carrière gaat Rik ten Kate met flinke stappen door het leven. In dit artikel vertelt onze Senior Consultant zijn verhaal.

Lianne Verhagen - CCS Connects
Lianne Verhagen

“Heb je een duidelijke ambitie? Dan zit je bij CCS zeker op je plek.”

Ontmoet Lianne Verhagen, HR Business Partner bij CCS.
Alexander Hubert - CCS Connects
Alexander Hubert

Samen geweldig mooie dingen bereiken

Als er iets is wat Alexander Hubert graag doet, dan is het wel winnen. In dit artikel stelt onze Senior Business Analist zich aan je voor.
Klik hier voor al onze vacatures
Tobias van der Tol
Junior Consultant
Sinds ik als starter bij CCS ben gaan werken, heb ik mijzelf op alle aspecten kunnen ontwikkelen en ben ik enorm goed opgevangen door collega's. Met de grote variëteit binnen IT & Insurance is een nieuwe uitdaging altijd binnen handbereik!

Geen geschikte vacature?

Stuur een open sollicitatie

Zie je geen geschikte vacature, maar denk je wel dat je perfect bij ons team past? Stuur dan je CV en een overtuigende motivatie naar recruitment@ccs.nl. Geef aan waar je ambities liggen en waar je binnen CCS aan de slag zou willen. Zien we een match met een vacature dan nemen we contact met je op. Ook als we geen passende vacature hebben, dan laten we je dat natuurlijk weten.