Business Analist

DevOps

We hebben jou nodig om samen met ons het Digital Insurance Platform van de toekomst verder uit te bouwen.. We helpen verzekeraars mee te spelen in de top van de digitale verzekeringsmarkt en hen de stap te laten maken naar embedded en realtime connected verzekeren. Alleen met slimme en energieke collega’s bereiken we dat doel! Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Ons DevOps team breidt uit, word jij onze nieuwe Business Analist?

Jouw missie als Business Analist

Om op lange termijn relevant te blijven, moeten verzekeraars een excellente klantervaring bieden, hun data optimaal benutten en nieuwe technologieën en diensten omarmen. Dankzij ons track record van meer dan 35 jaar begrijpen wij deze uitdagingen en weten we hoe we deze aan kunnen gaan. Daarom vertrouwen meer dan 2.000 verzekeraars en intermediairs op onze expertise en softwareoplossingen.

Nu is de tijd om te versnellen en jij bent degene die ons naar een hoger niveau tilt. Als Business Analist kom je te werken binnen een dynamische omgeving met een enthousiast en professioneel team. In je nieuwe rol analyseer je de processen van onze klanten en partners en vertaal je deze naar onze generieke oplossing. Dit doe je door het definiëren van user stories en deze te vertalen naar onze internationale standaarden (ACORD) die matchen binnen de architectuur en visie van ons Digital Insurance Platform.

Als Business Analist werk je samen met meerdere internationale teams en ben jij de brug tussen de business stakeholders en het desbetreffende team. Je hebt een coördinerende rol waarbij jij zorgt dat het resultaat gerealiseerd wordt. Je doet dit niet alleen, wij werken met multidisciplinaire internationale DevOps teams waarin je op elkaars expertise kunt bouwen om tot een goed eindresultaat te komen. Onze teams bestaan uit een solution architect, scrum master, product owner, business analisten, testers, ontwikkelaars en CI/CD engineers.

Werken bij CCS

Jouw rol

We verwachten dat jij een duidelijke visie hebt over jouw rol als Business Analist. We verwachten dat je ons uitdaagt en met nieuwe inzichten komt. Eigen initiatief wordt enorm gewaardeerd, maar wat we nog belangrijker vinden is dat je denkt in mogelijkheden. Wat kan vandaag en waar moeten we morgen naar toe. Dankzij jou zijn we in staat om aan de hand van onze klantvraag in ons Digital Insurance Platform de verzekeringsprocessen verder te verfijnen.

Daarbij horen o.a. de onderstaande werkzaamheden:

 • Je analyseert de business processen van onze klanten en partners en vertaalt deze naar onze generieke software.
 • Je ontwikkelt, samen in multidisciplinaire teams, de roadmap en bepaalt de vereisten voor de juiste levering en aansluiting van de processen van onze klanten op het Digital Insurance Platform.
 • Je werkt mee in software-implementatieprojecten; je documenteert vereisten, configureert, test, identificeert en lost problemen op.
 • Je denkt mee over het verbeteren van de software en je ontwerpt innovatieve oplossingen om de processen te automatiseren om sneller te kunnen leveren aan onze klanten.

Onze ideale collega

Jij hebt een gezonde mate van ondernemerschap, bent daadkrachtig en sterk analytisch onderlegd. Je houdt ervan om samen uitdagingen aan te gaan en samen resultaten te behalen. Jouw profiel kenmerkt zich door pro-activiteit, constructief, analytisch en goed stakeholder management. Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw werk en je bent gefocust op samen werken, continu verbeteren en het beste uit jezelf en je team te halen.

Het volgende vinden we voor een Business Analist ook belangrijk:

 • Afgeronde hbo/wo-opleiding bedrijfskunde en/of IT-gerelateerd;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als (IT) Business Analist binnen een Agile/Scrum omgeving;
 • Je hebt ervaring in de insurtech/fintech, insurance of een software(ontwikkel)omgeving;
 • Je hebt ervaring met het werken aan een integratieplatform;
 • Kennis van ACORD, SOAP, XML, SOAP, JSON en Swagger is een pre.

De Business Analist bieden wij

Een interessante en uitdagende positie in een innovatieve en uitdagende omgeving, waarin je sturend en bepalend kunt zijn. Dit met leuke collega’s!

Verder bieden wij naast het salaris:

 • Winstafhankelijke prestatiebeloning;
 • Lekker sporten, met of zonder collega’s: CCS heeft een bedrijfsfitnessregeling;
 • Collectieve verzekeringen;
 • Pensioenregeling;
 • Thuiswerkvergoeding tijdens de coronapandemie;
 • Training- en ontwikkelingsmogelijkheden, zowel extern als intern, met onze CCS Academy.

Ons kantoor is in Woerden, onze klanten bevinden zich in heel Nederland en we zijn verder aan het uitbreiden naar andere landen. Door de coronapandemie werken wij met onze medewerkers grotendeels vanuit huis, volgens de regels van het RIVM.

Wij zijn CCS

Een internationale en snelgroeiende organisatie. Vanuit het hoofdkantoor in Woerden zijn we in staat klanten in heel Europa te bedienen met ons Digital Insurance Platform. Bij ons werken getalenteerde mensen die worden gedreven door passie en focus. Wij doen er alles aan om verzekeraars mee te laten spelen in de top van digitaal verzekeren en hen de stap te laten maken naar embedded en realtime connected verzekeren.

We zorgen we voor elkaar, voor onze producten en voor onze klanten. We ontwikkelen nieuwe ideeën en vieren graag samen het succes. We dagen elkaar uit, stimuleren eigen initiatief maar alleen met elkaar bereiken we ons doel: ‘de beste worden in wat we doen.’ Hard werken in een informele werksfeer vinden we net zo belangrijk als met elkaar plezier maken.

Werken bij vacatures

Let’s connect!

Ben jij enthousiast geworden over de functie en CCS? Solliciteer nu via onderstaand formulier of via LinkedIn!

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met onze recruiter, Valeska Visser op 06- 82 32 14 25 of mailen naar recruitment@ccs.nl.

CCS Linkedin Instagram Twitter

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren