Business Analist InsurTech

Research and Development

CCS is een insurtech met Nederlandse roots en internationale ambities. Samen bouwen wij aan ons Digital Insurance Platform. Door onze verscheidenheid aan digitale oplossingen en onze internationale groeiambitie gaan we uitbreiden binnen ons R&D team. 

Business Analist InsurTech

Je komt te werken in een agile werkomgeving met een talentvol gedreven R&D team. Wij werken DevOps en zijn continu bezig om de vraag en ontwikkelingen vanuit de business aan te laten sluiten aan ons Digital Insurance Platform.

Jouw rol

Als Business Analist Insurtech (BA) analyseer je de processen van onze klanten en partners en vertaal je deze naar onze generieke oplossing. Dit doe je middels het definiëren van user stories en vertalingen naar onze internationale standaarden (ACORD) die matchen binnen de architectuur en visie van ons Digital Insurance Platform.

Als BA ben je actief deelnemer binnen één of meerdere internationale teams en ben jij de brug tussen de business stakeholders en het desbetreffende team. Je hebt een coördinerende rol waarbij jij zorgt dat het resultaat gerealiseerd wordt.

Je doet dit niet allemaal alleen, wij werken met multidisciplinaire internationale DevOps teams waarin je op elkaars expertise kan bouwen om het sprint doel tot een goed eindresultaat te brengen. Onze teams bestaan uit een Solution Architect, Scrum Master, Product Owner, Business Analisten, Ontwikkelaars en een CI/CD Engineer.

Ons Digital Insurance Platform is innovatief en dynamisch en dat zoeken wij ook in onze Business Analist InsurTech!

Jij

Jouw profiel kenmerkt zich door pro-activiteit, constructief, analytisch en goed stakeholder management. Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw werk en bent gericht op samen werken, continu verbeteren en je bent resultaatgericht.

Verder voldoe je aan de onderstaande criteria:

 • Afgeronde hbo-/wo-opleiding Bedrijfskunde en/of IT gerelateerd.
 • Minimaal 3 jaar ervaring als IT Business Analist binnen een Agile/Scrum omgeving.
 • Je hebt ervaring in de fintech/ insurtech, insurance of een software(ontwikkel)omgeving.
 • Je hebt ervaring met het werken aan een integratieplatform.
 • Kennis van ACORD, SOAP, XML, JSON en Swagger is een pré.
 • Je hebt ervaring met Scrum en Agile Software Development.

Wij

Wij zijn CCS, 35 jaar geleden gestart als familiebedrijf en nu een snelgroeiende insurtech. Vanuit ons kantoor in Woerden werken wij, samen met onze ontwikkelpartners in India en Polen, aan innovatieve softwareoplossingen. Niet alleen wij zien onszelf als innovatief, anderen zien dat ook: we wonnen de EFMA Accenture Innovation Award voor onze Marketplace - onderdeel van het Digital Insurance Platform.

Wij weten net zoveel van verzekeren als van tech; we zijn ervan overtuigd dat we daarmee onze klanten de beste oplossingen kunnen bieden. Onze doelgroep bestaat uit verzekeraars, volmachten, assurantiemakelaars, service providers en het intermediair.

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die samenwerken in een informele werksfeer. Hard werken vinden we net zo belangrijk als plezier maken met elkaar, daarom zijn er verschillende bedrijfsactiviteiten zoals een voetbalquiz, tennis, bierproeverijen en pokeravonden.

Wij bieden

Ons kantoor is in Woerden, onze klanten bevinden zich in heel Nederland en we zijn aan het uitbreiden naar andere landen.

Wij bieden je:

 • Een fulltime functie voor 32- 40 uur per week.
 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Ook al wil je ons natuurlijk niet missen, bij deze functie horen ook 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld.
 • Lekker sporten, met of zonder collega’s: CCS heeft een bedrijfsfitnessregeling.
 • Collectieve verzekeringen.
 • Laptop.

Bij ons krijg je de ruimte om sturend en bepalend te zijn in jouw ontwikkeling. Daarbij horen natuurlijk:

 • Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Mogelijkheid om met ons internationaal mee te groeien.

Let’s connect

Ben jij net zo enthousiast geworden over CCS als wij? Solliciteer nu via onderstaand formulier of direct via LinkedIn!

Voor vragen over de procedure of de functie kun je bellen met Valeska Visser, recruiter, op 06-82 32 1425 of mailen naar recruitment@ccs.nl

Om CCS beter te leren kennen, kun je terecht op onderstaande kanalen. Let’s connect!

CCS Linkedin Instagram Twitter

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren