CI/CD Engineer

R&D

We hebben jou nodig om samen met ons het Digital Insurance Platform van de toekomt verder uit te bouwen. We helpen verzekeraars mee te spelen in de top van de digitale verzekeringsmarkt en hen de stap te laten maken naar embedded en realtime connected verzekeren. Alleen met slimme en energieke collega’s bereiken we dat doel! Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Ons Continuous Delivery team breidt uit! Word jij onze nieuwe CI/CD Engineer?

Jouw missie als CI/CD Engineer

Om op lange termijn relevant te blijven, moeten verzekeraars een excellente klantervaring bieden, hun data optimaal te benutten en nieuwe technologieën en diensten omarmen. Dankzij ons track record van 35 jaar begrijpen wij deze uitdagingen en weten we hoe we deze aan kunnen gaan. Daarom vertrouwen meer dan 2.000 verzekeraars en intermediairs op onze expertise en softwareoplossingen.

Nu is de tijd om te versnellen en jij bent degene die onze nieuwe features en nieuwe applicaties naar een hogere ontwikkelingssnelheid en flexibiliteit brengt. Als CI/CD Engineer kom je te werken binnen een dynamische omgeving met een enthousiast en professioneel team.

Je bent een innovatieve CI/CD Engineer die ons Continuous Delivery team komt versterken. Als CI/CD Engineer houd jij je proactief bezig met de continuïteit van onze managed Kubernetes clouddiensten. Er ligt een sterke focus op innovatie bij het monitoren, beheren en optimaliseren van onze CI/CD systemen. Jij gaat onze CI/CD pipelines verfijnen zodat wij nog sneller onze nieuwe features binnen onze applicaties kunnen deployen en de feedback van onze klanten daarin kunnen meenemen. Daarnaast zorg je er mede voor dat de DevOps manier van werken omarmt wordt door de teams.

Werken bij CCS 2

Jouw rol

We verwachten dat jij een duidelijke visie en innovatieve ideeën hebt over beheer en hosting van onze managed Kubernetes clouddiensten. We verwachten dat je ons uitdaagt en met nieuwe inzichten komt. Eigen initiatief wordt enorm gewaardeerd, maar wat we nog belangrijker vinden is dat je denkt in mogelijkheden. Wat kan vandaag en waar moeten we morgen naar toe. Dankzij jou zijn we in staat om onze manier van werken nog beter in te richten, sneller te kunnen innoveren om onze systemen nog beter te monitoren en onze managed Kubernetes clouddiensten te continueren.

Je taken zullen onder andere bestaan uit:

 • Het innoveren, beheren en configureren van managed Kubernetes clouddiensten;
 • Het opzetten van OTAP met behulp van Docker en Kubernetes;
 • Het ontwikkelen en onderhouden van clusters op het Kubernetes platform en sturen op high availability;
 • Het neerzetten van de omgeving van de applicatie middels Docker;
 • Het mogelijk maken dat nieuwe applicaties snel deployen zonder hierbij security, stabiliteit, beschikbaarheid en prestaties uit het oog te verliezen;
 • Het ondersteunen en adviseren van diverse teams bij het deployen van applicaties op het Kubernetes platform;
 • Tweede- en derdelijns support volgens de afgesproken services levels;
 • Het rapporteren van (toekomstige) bottlenecks;
 • Adviseren en betrokken zijn bij het ontwikkelen van optimalisatieplannen;
 • Initiëren en uitvoeren van continuous delivery trajecten.

Onze ideale collega

Jij hebt een gezonde mate van ondernemerschap, bent daadkrachtig en sterk analytisch onderlegd. Je houdt ervan om samen uitdagingen aan te gaan en samen resultaten te behalen. Verder zijn we nog steeds op zoek naar iemand die onze CEO met poolen of golf kan verslaan.

Het volgende vinden we voor een CI/CD Engineer ook belangrijk:

 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als CI/CD Engineer;
 • Je hebt ervaring met AWS cloud en private cloud of een andere cloud provider zoals bijvoorbeeld Google of Azure;
 • Je hebt ervaring met monitoring, continuous delivery en deployment en het opzetten en inrichten van omgevingen;
 • Je hebt ervaring met Kubernetes, Docker, Git en Helm;
 • Je hebt ervaring met Agile/Scrum werken;
 • Het is een pre als je ervaring hebt met het inrichten van pipelines (CI/CD).

De CI/CD Engineer bieden wij

Een interessante en uitdagende positie in een innovatieve en uitdagende omgeving, waarin je sturend en bepalend kunt zijn. Dit in een team met leuke collega’s!

Verder bieden wij naast het salaris ook:

 • Winstafhankelijke prestatiebeloning;
 • Lekker sporten, met of zonder collega’s: CCS heeft een bedrijfsfitnessregeling;
 • Collectieve verzekeringen;
 • Pensioenregeling;
 • Training en ontwikkelingsmogelijkheden zowel extern als intern met onze CCS Academy.
Ons kantoor is in Woerden, onze klanten bevinden zich in heel Nederland en we zijn aan het uitbreiden naar andere landen. Door de corona[pandemie werken wij met onze medewerkers grotendeels vanuit huis, volgens de regels van het RIVM.

Werken bij vacatures

Wij zijn CCS

Een internationale en snelgroeiende organisatie. Vanuit het hoofdkantoor in Woerden zijn we in staat klanten in heel Europa te bedienen met ons Digital Insurance Platform. Bij ons werken getalenteerde mensen die worden gedreven door passie en focus. Wij doen er alles aan om verzekeraars mee te laten spelen in de top van digitaal verzekeren en hen de stap te laten maken naar realtime connected verzekeren.

We zorgen voor elkaar, voor onze producten en voor onze klanten. We ontwikkelen nieuwe ideeën en vieren graag samen het succes. We dagen elkaar uit, stimuleren eigen initiatief maar alleen met elkaar bereiken we ons doel: ‘de beste worden in wat we doen.’ Hard werken in een informele werksfeer vinden we net zo belangrijk als met elkaar plezier maken.

Let’s connect!

Ben jij enthousiast geworden over de functie en CCS? Neem contact met ons op!

Jouw CV en motivatie ontvangen we graag op recruitment@ccs.nl of via onderstaand formulier. Voor vragen over de procedure kun je bellen met Valeska Visser op 06 - 82 32 14 25 of mailen naar bovenstaand e-mailadres.

CCS Linkedin Instagram Twitter

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren