Consultant Verzekeringen & IT

Professional Services

We hebben jou nodig om samen met ons het Digital Insurance Platform van de toekomt verder uit te bouwen. . We helpen verzekeraars mee te spelen in de top van de digitale verzekeringsmarkt en hen de stap te laten maken naar embedded en realtime connected verzekeren. Alleen met slimme en energieke collega’s bereiken we dat doel! Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Ons Business Consulting team breidt uit, word jij onze nieuwe Consultant Verzekeringen & IT (junior, medior of senior)?

Jouw missie als Consultant Verzekeringen & IT

Om op lange termijn relevant te blijven, moeten verzekeraars een excellente klantervaring bieden, hun data optimaal benutten en nieuwe technologieën en diensten omarmen. Dankzij ons track record van meer dan 35 jaar begrijpen wij deze uitdagingen en weten we hoe we deze aan kunnen gaan. Daarom vertrouwen meer dan 2.000 verzekeraars en intermediairs op onze expertise en softwareoplossingen

Nu is de tijd om te versnellen en jij bent degene die ons naar een hoger niveau tilt. Als Consultant Verzekeringen & IT kom je te werken binnen een dynamische omgeving met een enthousiast en professioneel team. Met jouw kennis van de verzekeringsbranche en onze digitale mogelijkheden adviseer en implementeer je bij klanten onze oplossingen die liggen op het snijvlak van IT en de optimalisatie van processen, business processen en governance.  

Jouw rol

Stel je voor: je klant wil een nieuw online autoproduct in de markt zetten dat door de consument zelf af is te sluiten. Samen met de klant bepaal je waarmee dit product zich onderscheidt, wat de voorwaarden zijn en op welke manier dit in onze software ingericht wordt. Daarbij zorg je dat de processen goed zijn afgestemd zodat de klant zo snel mogelijk live kan gaan met zijn nieuwe autoproduct.

Daarbij kijk je breder dan IT alleen. Je helpt de klant met een oplossing waarmee de bedrijfsvoering verbetert en doelstellingen worden overtroffen. Je kracht om de wensen van klant om te zetten naar onze digitale oplossingen betaalt zich uit: een tevreden klant, die blij is met de fijne samenwerking en de snelheid en de kwaliteit die je hebt geleverd.

Werken bij CCS 2

Onze ideale collega

Jij hebt een gezonde mate van ondernemerschap, bent daadkrachtig en sterk analytisch onderlegd. Je houdt ervan om samen uitdagingen aan te gaan en samen resultaten te behalen. Verder zijn we nog steeds op zoek naar iemand die onze CEO met poolen of golf kan verslaan.

Het volgende vinden we voor een Consultant Verzekeringen & IT ook belangrijk:

 • Afgeronde hbo-/wo bedijfskundige of IT-gerelateerde opleiding;
 • Minimaal 2 jaar ervaring binnen de verzekeringen en/of IT;
 • Ervaring in (schade)verzekeringen, adviseur verzekeringen of schade acceptant;
 • Affiniteit met IT;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring met BPMN of met business rules engines is een pre;
 • Sterk analytisch en groot probleemoplossend vermogen;
 • WFT Basis, Schade, Inkomen is een pre;
 • Klantgerichtheid is een must;

Werken bij vacatures

Wij zijn CCS

Een internationale en snelgroeiende organisatie. Vanuit het hoofdkantoor in Woerden zijn we in staat klanten in heel Europa te bedienen met ons Digital Insurance Platform. Bij ons werken getalenteerde mensen die worden gedreven door passie en focus. Wij doen er alles aan om verzekeraars mee te laten spelen in de top van digitaal verzekeren en hen de stap te laten maken naar embedded en realtime connected verzekeren.

We zorgen we voor elkaar, voor onze producten en voor onze klanten. We ontwikkelen nieuwe ideeën en vieren graag samen het succes. We dagen elkaar uit, stimuleren eigen initiatief maar alleen met elkaar bereiken we ons doel: ‘de beste worden in wat we doen.’ Hard werken in een informele werksfeer vinden we net zo belangrijk als met elkaar plezier maken.

Een Consultant Verzekeringen & IT

bieden wij

Een interessante en uitdagende positie in een innovatieve en uitdagende omgeving, waarin je sturend en bepalend kunt zijn. Dit in een leuk team met leuke collega’s!

Verder bieden wij:

 • Een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Training- en ontwikkelingsmogelijkheden, intern bij de CCS Academy;
 • Doorgroeimogelijkheden naar senior en Principal Consultant;
 • Mogelijkheid om met ons internationaal mee te groeien;
 • Leaseauto;
 • Laptop en telefoon.

Let’s connect!

Ben jij enthousiast geworden over de functie en CCS? Solliciteer nu via onderstaand formulier of via LinkedIn!

Voor vragen over de procedure of de functie kan je contact opnemen met onze recruiter Valeska Visser op 06-82 32 1425 of mailen naar recruitment@ccs.nl

CCS Linkedin Instagram Twitter

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren