Consultant Verzekeringen & IT

Professional Services

Ben je werkzaam in de verzekeringen en wil je jouw horizon verbreden? Heb je kennis of affiniteit met IT? Wij zijn innoverend en ondernemend bezig met onze digitale oplossingen in de verzekeringsmarkt, samen bouwen wij aan ons Digital Insurance Platform. Door onze (inter)nationale groeiambitie, zijn we aan het uitbreiden in onze Business Consulting teams en zoekende naar junior, medior en senior consultants verzekeringen & IT (Insurtech).

Consultant Verzekeringen & IT (Insurtech)

Je komt te werken binnen een dynamische omgeving met een enthousiast en professioneel team. Met jouw kennis van de verzekeringsbranche en onze digitale mogelijkheden adviseer en implementeer je bij klanten onze oplossingen die liggen op het snijvlak van IT, optimalisatie van processen, business processen en governance.  

Jouw rol

Stel je voor: je klant wil een nieuw online autoproduct in de markt zetten dat door de consument zelf af is te sluiten. Samen met de klant bepaal je waarmee dit product zich onderscheidt, wat de voorwaarden zijn en op welke manier dit in onze software ingericht wordt. Daarbij zorg je dat de processen goed zijn afgestemd zodat de klant zo snel mogelijk live kan gaan met zijn nieuwe autoproduct.

Daarbij kijk je breder dan IT alleen, je helpt de klant met een oplossing waarmee de bedrijfsvoering verbetert en doelstellingen worden overtroffen. Je kracht om de wensen van klanten om te zetten naar onze digitale oplossingen betaalt zich uit: een tevreden klant, die blij is met de fijne samenwerking en de snelheid en de kwaliteit die je hebt geleverd.

Jij

Jouw profiel kenmerkt zich door een gezonde mate van ondernemerschap, daadkracht en analytisch vermogen. Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en bent gericht op samen resultaten behalen.

Verder breng je het volgende met je mee:

 • Afgeronde hbo-/wo bedijfskundige of IT-gerelateerde opleiding.
 • Minimaal 2 jaar ervaring binnen de verzekeringen en/of IT.
 • Je heb ervaring in (schade)verzekeringen, adviseur verzekeringen of als schade acceptant en je wilt graag de IT in.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 •  Ervaring met BPMN of met business rules engines is een pre.
 • Sterk analytisch en groot probleemoplossend vermogen.
 • WFT Basis, Schade, Inkomen is een pre.
 •  Klantgerichtheid is een must.
 • Zelfstarter als het gaat om initiëren verbeteringen.

Wij

Wij zijn CCS, een innovatieve IT-onderneming in de verzekeringsbranche. Vanuit ons kantoor in Woerden werken wij, samen met onze teams in India en Polen, aan innovatieve softwareoplossingen. Wij vinden onszelf niet alleen innovatief, anderen zien dat ook: we wonnen de EFMA Innovation Award voor onze Marketplace.

Wij weten net zoveel van verzekeren als van IT; we zijn ervan overtuigd dat we daarmee onze klanten de beste oplossingen kunnen bieden. Onze doelgroep bestaat uit verzekeraars, volmachten, assurantiemakelaars, service providers en het intermediair.

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die samenwerken in een informele werksfeer. Klantgerichtheid, eigen initiatief en kennisoverdracht zie je in alle teams terug. Hard werken vinden we net zo belangrijk als plezier maken met elkaar, daarom zijn er verschillende bedrijfsactiviteiten zoals een  voetbalquiz, tennis en game- en pokeravonden.

Wij bieden

Een interessante en uitdagende positie in een innovatieve en uitdagende omgeving, waarin je sturend en bepalend kunt zijn. Dit in een leuk team met leuke collega’s!

Verder bieden wij:

 • Een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Training- en ontwikkelingsmogelijkheden, intern bij de CCS Academy.
 • Doorgroeimogelijkheden naar senior en Principal Consultants.
 • Mogelijkheid om met ons internationaal mee te groeien.
 • Leaseauto.
 • Laptop en telefoon.

Bij ons krijg je de ruimte om sturend en bepalend te zijn in jouw ontwikkeling. Daarbij horen natuurlijk:

 • Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Mogelijkheid om met ons internationaal mee te groeien.

Let’s connect!

Ben jij net zo enthousiast geworden over CCS als wij? Solliciteer nu via onderstaand formulier of via LinkedIn!

Voor vragen over de procedure of de functie kun je bellen met Valeska Visser, recruiter, op 06-82 32 1425 of mailen naar recruitment@ccs.nl

Om CCS beter te leren kennen, kun je terecht op onderstaande kanalen. Let’s connect!

CCS Linkedin Instagram Twitter

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren