Functioneel Beheerder

Operational Services

We hebben jou nodig om samen met ons het Digital Insurance Platform van de toekomt verder uit te bouwen. We helpen verzekeraars mee te spelen in de top van de digitale verzekeringsmarkt en hen de stap te laten maken naar embedded en realtime connected verzekeren. Alleen met slimme en energieke collega’s bereiken we dat doel! Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Onze afdeling Operational Services breidt uit. Word jij onze nieuwe Functioneel Beheerder?

Jouw missie als Functioneel Beheerder

Om op lange termijn relevant te blijven, moeten verzekeraars een excellente klantervaring bieden, hun data optimaal benutten en nieuwe technologieën en diensten omarmen. Dankzij ons track record van 35 jaar begrijpen wij deze uitdagingen en weten we hoe we deze aan kunnen gaan. Daarom vertrouwen meer dan 2.000 verzekeraars en intermediairs op onze expertise en softwareoplossingen.

Nu is de tijd om te versnellen en jij bent degene die ons naar een hoger niveau tilt. Als Functioneel Beheerder kom je te werken in een dynamische omgeving met een enthousiast en professioneel team.

Onze Digital Insurance platform biedt voor onze klanten verschillende mogelijkheden voor outsourcing van hun backoffice processen op onze functioneel beheer afdeling. Om ons team mee te laten groeien met deze vraag zijn we op zoek naar uitbreiding binnen ons team. Ons team bestaat uit 10 enthousiaste collega's, die veel kennis hebben van onze klanten, verzekeringsprocessen en onze software.

Jouw rol

De functionele kant van onze software is bij jou en je teamgenoten in goede handen. Door jouw kennis en kunde verzekeringen en onze software CCS Level, kan onze klant zijn werkzaamheden optimaal uitvoeren. Tot de dienstverlening van functioneel beheer en jouw takenpakket hoort onder andere:

 • Gebruikersvragen beantwoorden en incidenten afhandelen;
 • Dagelijkse controles uitvoeren van de processen, output en foutmeldingen;
 • Inregelen van nieuwe producten van onze klanten in de software;
 • Change management en releasewerkzaamheden;
 • Incidentmanagement;
 • Configuratiewerkzaamheden (standaard en niet standaard).

De klant heeft zaken zoals o.a. gebruikersbeheer aan ons uitbesteed. Ook het inregelen van nieuwe producten, brieven en het maken van rapportages en overzichten. Naast de samenwerking met je team en de klant, werk je ook samen met collega’s van andere afdelingen, zoals afdeling Support, Techniek en Consultants.

Alvast je nieuwe collega ontmoeten en weten hoe het is om als Functioneel Beheerder te werken? Klik dan op onderstaande button!

Even kennismaken

Onze ideale collega

Je houdt ervan om samen uitdagingen aan te gaan en samen resultaten te behalen. Deze rol vraagt een proactieve aanpak van de samenwerking met je collega's.

Het volgende vinden we voor een Functioneel Beheerder ook belangrijk:

 • Hbo werk- en denkniveau. Je kunt snel schakelen, zelfstandig werken en je werk zelf organiseren;
 • Minimaal 2 jaar ervaring als Functioneel Beheerder;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in de verzekeringsbranche;
 • BISL certificaat.;

Qua persoonlijkheid ben je het toonbeeld van onze kernwaarden: je bent zelfstartend en proactief. Met jouw gepassioneerde professionaliteit zorg je voor een betrouwbare uitvoering. Daarnaast ben jij:

 • Je gaat voor uitstekend, met minder neem je geen genoegen;
 • Dienstverlenend ingesteld. Je zet jouw drive in om de klant te helpen alles uit onze software te halen;
 • Je begrijpt de werkprocessen en volgt ze, zonder daarin rigide te zijn.
 • Ambitieus; je daagt jezelf steeds uit om te leren, zowel op het gebied van kennis als vaardigheden. Je bent proactief, denkt mee en durft je ideeën uit te spreken.

De Functioneel Beheerder bieden wij

Een interessante en uitdagende positie in een innovatieve en uitdagende omgeving, waarin je sturend en bepalend kunt zijn. Dit in een team met leuke collega’s!

Verder bieden wij naast het salaris:

 • Winstafhankelijke prestatiebeloning;
 • Lekker sporten, met of zonder collega’s: CCS heeft een bedrijfsfitnessregeling;
 • Collectieve verzekeringen;
 • Pensioenregeling;
 • Thuiswerkvergoeding tijdens covid-19;
 • Training en ontwikkelingsmogelijkheden zowel extern als intern met onze CCS Academy.

Ons kantoor is in Woerden, onze klanten bevinden zich in heel Nederland en we zijn verder aan het uitbreiden naar andere landen. Door de coronapandemie werken wij met onze medewerkers grotendeels vanuit huis, volgens de regels van het RIVM.

Wij zijn CCS

Een internationale en snelgroeiende organisatie. Vanuit het hoofdkantoor in Woerden zijn we in staat klanten in heel Europa te bedienen met ons Digital Insurance Platform. Bij ons werken getalenteerde mensen die worden gedreven door passie en focus. Wij doen er alles aan om verzekeraars mee te laten spelen in de top van digitaal verzekeren en hen de stap te laten maken naar embedded en realtime connected verzekeren.

We zorgen voor elkaar, voor onze producten en voor onze klanten. We ontwikkelen nieuwe ideeën en vieren graag samen het succes. We dagen elkaar uit, stimuleren eigen initiatief maar alleen met elkaar bereiken we ons doel: ‘de beste worden in wat we doen.’ Hard werken in een informele werksfeer vinden we net zo belangrijk als met elkaar plezier maken.

Let's connect

Ben jij enthousiast geworden over de functie en CCS? Solliciteer nu via onderstaand formulier of direct via LinkedIn.

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met onze recruiter, Valeska Visser op 06 - 82 32 14 25 of mailen naar recruitment@ccs.nl.

CCS Linkedin Instagram Twitter

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren