HR Business Partner

Human Resource Management

Heb jij jouw sporen verdiend in HR en ben je klaar om deze in te zetten voor onze internationaal groeiende organisatie? Kom dan werken bij CCS in de rol van

HR Business Partner

CCS is een bedrijf met Nederlandse roots en internationale ambities. Onze collega’s dragen elke dag bij aan het invullen van deze ambitie. Vanuit HR help jij de optimale omstandigheden te creëren waarin niet alleen de organisatie, maar ook de collega’s zich kunnen ontwikkelen.

Jouw rol

Zowel binnen CCS als de HR afdeling zijn we een professionaliseringsslag en vooral een vernieuwingsslag aan het maken. Daarbij is er behoefte aan iemand die het leuk vindt om in een groeiend, innovatief bedrijf samen met ons een ontdekkingsreis af te leggen en het internationale HR beleid op te bouwen. De uitdaging ligt in het projectmatig realiseren van nieuw beleid, manieren van sourcing en het worden van een internationaal bedrijf faciliteren. Natuurlijk zorg je daarbij voor afstemming met alle betrokkenen, waaronder ook de ondernemingsraad.

Onderwerpen die je als eerste kan oppakken zijn:

  • Buitenland beleid
  • Sales incentive program
  • Een internationaal implementatiepartner programma

Naast de projectmatige werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor de HR ondersteuning voor de afdelingen Sales, Accountmanagement en Marketing. Hierdoor werk je niet alleen vanaf de zijlijnen, maar ook in het veld en ken je dus exact de operationele werkwijzen en uitdagingen. Door deze combinatie van werkzaamheden weet je nieuw (internationaal) beleid feilloos aan te laten sluiten bij de praktische behoeften.

Jij

In jou zien we de HR Business Partner die initiatiefrijk is en zich inzet om samen met alle stakeholders CCS internationaal op de kaart te zetten. Je hebt een schat aan kennis en ervaring van het HR vakgebied en bent klaar voor de volgende stap: je kennis inzetten om een organisatie verder te brengen. Jouw achtergrond ziet er zo uit:

  • Een relevante afgeronde opleiding op WO niveau
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het HR werkveld. Relevant is in dit geval ervaring met het opzetten, uitbreiden en aanpassen van HR beleid
  • Ervaring in een internationale organisatie

Heb je ervaring in een software organisatie, dan is dat een pre.

Qua persoonlijkheid ben je het toonbeeld van onze kernwaarden: je bent zelfstartend en werkt aan een proactief partnership. Met jouw gepassioneerde professionaliteit zorg je voor een betrouwbare uitvoering. Daarnaast ben jij uitstekend in staat om uitdagingen te analyseren én op te lossen.

Wij

Wij zijn CCS, 35 jaar geleden gestart als familiebedrijf en nu een snelgroeiende IT organisatie. Vanuit ons kantoor in Woerden werken wij samen met onze ontwikkelpartners in India en Polen aan innovatieve softwareoplossingen. Wij vinden onszelf niet alleen innovatief, anderen zien dat ook: we wonnen de EFMA Innovation Award voor onze Marketplace.

Wij weten net zoveel van verzekeren als van IT; we zijn ervan overtuigd dat we daarmee onze klanten de beste oplossingen kunnen bieden. Onze doelgroep bestaat uit verzekeraars, volmachten, assurantie makelaars, serviceproviders en het intermediair.

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die samenwerken in een informele werksfeer. Hard werken vinden we net zo belangrijk als plezier met elkaar maken.  Klantgerichtheid, eigen initiatief en kennisoverdracht zie je in alle teams terug.

Ons aanbod

Jouw nieuwe collega’s houden een plekje voor je vrij op ons kantoor in Woerden.

Wij bieden je:

  • Een fulltime functie voor 40 uur per week. 36 of 32 uur werken is bespreekbaar.
  • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ook al wil je ons natuurlijk niet missen, bij deze functie horen ook 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
  • Lekker sporten, met of zonder collega’s: CCS heeft een bedrijfsfitnessregeling

Bij ons krijg je de ruimte om sturend en bepalend te zijn in jouw ontwikkeling. Daarbij horen natuurlijk trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Let’s connect!

Ben jij net zo enthousiast geworden over CCS als wij? Solliciteer nu via onderstaand formulier!

Voor vragen over de procedure of de functie kun je bellen met Valeska Visser, Corporate Recruiter, op 06-82 32 1425 of mailen naar recruitment@ccs.nl

Om CCS beter te leren kennen, kun je terecht op onderstaande kanalen. Let’s connect!

CCS Linkedin Instagram Twitter

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren