Information Security Officer

Customer Support

We hebben jou nodig om samen met ons het Digital Insurance Platform van de toekomt verder uit te bouwen. We helpen verzekeraars mee te spelen in de top van de digitale verzekeringsmarkt en hen de stap te laten maken naar embedded en realtime connected verzekeren. Alleen met slimme en energieke collega’s bereiken we dat doel! Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Onze afdeling Finance & Control breidt uit. Word jij onze nieuwe Information Security Officer?

Jouw missie als Information Security Officer

Om op lange termijn relevant te blijven, moeten verzekeraars een excellente klantervaring bieden, hun data optimaal benutten en nieuwe technologieën en diensten omarmen. Dankzij ons track record van 35 jaar begrijpen wij deze uitdagingen en weten we hoe we deze aan kunnen gaan. Daarom vertrouwen meer dan 2.000 verzekeraars en intermediairs op onze expertise en softwareoplossingen.

Nu is de tijd om te versnellen en jij bent degene die onze informatiebeveiliging naar een hoger niveau tilt. Door de sterke groei van ons Digital Insurance Platform willen wij ons Finance & Control team versterken met een Information Security Officer. Je rapporteert in deze rol aan de CFO.

Je hebt een centrale rol in het coördineren van alle activiteiten rondom het continue proces van informatiebeveiliging. Naast bestaande IT-compliance aspecten, speelt voor CCS ook de IT-beveiliging van haar producten en diensten voor haar klanten een grote rol.

Jouw rol

Wij verwachten dat jij een duidelijke visie hebt over informatiebeveiliging en hoe wij ons hier verder in moeten ontwikkelen. We verwachten dat je ons uitdaagt en met nieuwe inzichten komt. Wat kan vandaag en waar moeten we morgen naar toe. Dankzij jou zijn we in staat om onze IT-beveiliging voor nu en in toekomst goed op orde te hebben.

Jij hebt een belangrijke sleutelpositie in onze verdere groei. Jij bent de drijvende kracht achter onze certificeringstrajecten en de toepassing van alle (informatie)beveiligingsaspecten waaraan wij als softwarebedrijf aan moeten voldoen. Niet alleen volgens de wet- en regelgeving, maar ook aan de eisen van onze klanten.

Daarbij horen onder andere de onderstaande werkzaamheden:

 • Coördineren van alle activiteiten rondom het continue proces voor het waarborgen van onze informatiebeveiliging;
 • Het begeleiden van de certificeringstrajecten (ISAE3402, ISO 27001, SOC2) en de audit en controles hierop;
 • Onderhouden en verder verbeteren van het beveiligings-, data recovery- en business continuïteitsplan, uitvoeren van risicoanalyses en het exit plan;
 • Vraagbaak voor de gehele organisatie voor zaken met betrekking tot compliance en (IT-)beveiliging, organiseren van documentatie en workshops hierover en vertalen van eisen met betrekking tot wetgeving naar de gehele organisatie;
 • Onderhouden van het incident response framework, waaronder registratie voor beveiligingsincidenten, het afhandelen van opgetreden incidenten en het nemen van preventieve maatregelen ter voorkoming van dergelijke incidenten;
 • Coördineren van risk assessment en penetration testen.

Informatiebeveiliging raakt elke afdeling binnen onze organisatie. Je werkt dan ook samen met alle afdelingen binnen CCS, maar voornamelijk met CI/CD, systeembeheer, applicatiebeheer en facility management.

20190423-_DSC0210

Onze ideale collega

Jij hebt een gezonde mate van ondernemerschap, je bent enthousiast en daadkrachtig onderlegd. Je houdt ervan om samen uitdagingen aan te gaan en resultaten te behalen. Jij hebt van nature de drive om continu te verbeteren en secuur en overzichtelijk te werken. Je bent een expert in informatiebeveiliging en vindt het een uitdaging om de bewustwording en bovenal het belang hiervan over te brengen aan je collega’s.

Het volgende vinden we voor een Information Security Officer ook belangrijk:

 • Minimaal een hbo-opleiding;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als Security Officer of een vergelijkbare functie (bijvoorbeeld CISSP, CIPP);
 • Brede kennis van informatiebeveiliging, organisatie van de informatievoorziening en business processen;
 • Ervaring met certificeringstrajecten, audits en risico analyses;
 • Ervaring met beveiligingsaspecten binnen een softwareorganisatie;
 • Kennis van wet- en regelgeving omtrent privacy en informatiebeveiliging inclusief ISA3402, ISO 27001 en Soc2;
 • Kennis van de verzekeringsmarkt is een pre.

Myrte-header-test

De Information Security Officer bieden wij

Een interessante en uitdagende positie in een innovatieve en uitdagende omgeving, waarin je sturend en bepalend kunt zijn. Dit in een team met leuke collega’s!

Verder bieden wij naast je salaris:

 • Winstafhankelijke prestatiebeloning;
 • Lekker sporten, met of zonder collega’s: CCS heeft een bedrijfsfitnessregeling;
 • Collectieve verzekeringen;
 • Pensioenregeling;
 • Training en ontwikkelingsmogelijkheden zowel extern als intern met onze CCS Academy.

Ons kantoor is in Woerden, onze klanten bevinden zich in heel Nederland en we zijn aan het uitbreiden naar andere landen. Door de coronapandemie werken wij met onze medewerkers grotendeels vanuit huis, volgens de regels van het RIVM.

Wij zijn CCS

Een internationale en snelgroeiende organisatie. Vanuit het hoofdkantoor in Woerden zijn we in staat klanten in heel Europa te bedienen met ons Digital Insurance Platform. Bij ons werken getalenteerde mensen die worden gedreven door passie en focus. Wij doen er alles aan om verzekeraars mee te laten spelen in de top van digitaal verzekeren en hen de stap te laten maken naar real-time connected verzekeren.

We zorgen we voor elkaar, voor onze producten en voor onze klanten. We ontwikkelen nieuwe ideeën en vieren graag samen het succes. We dagen elkaar uit, stimuleren eigen initiatief maar alleen met elkaar bereiken we ons doel: ‘de beste worden in wat we doen.’ Hard werken in een informele werksfeer vinden we net zo belangrijk als met elkaar plezier maken.

Let’s connect!

Ben jij enthousiast geworden over de functie en CCS? Solliciteer nu via LinkedIn of via onderstaand formulier!

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met onze recruiter, Valeska Visser op 06- 82 32 1425 of mailen naar recruitment@ccs.nl.

CCS Linkedin Instagram Twitter

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren