Inside Sales Accountmanager

Sales

We hebben jou nodig om samen met ons het Digital Insurance Platform van de toekomst verder uit te bouwen. We helpen verzekeraars mee te spelen in de top van de digitale verzekeringsmarkt en hen de stap te laten maken naar embedded en realtime connected verzekeren. Alleen met slimme en energieke collega’s bereiken we dat doel! Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Ons Sales team breidt uit. Word jij onze nieuwe Inside Sales Accountmanager?

Jouw missie als Inside Sales Accountmanager

Om op lange termijn relevant te blijven, moeten verzekeraars een excellente klantervaring bieden, hun data optimaal benutten en nieuwe technologieën en diensten omarmen. Dankzij ons track record van meer dan 35 jaar begrijpen wij deze uitdagingen en weten we hoe we deze aan kunnen gaan. Daarom vertrouwen meer dan 2.000 verzekeraars en intermediairs op onze expertise en softwareoplossingen. Nu is de tijd om te versnellen en jij bent degene die ons daarbij gaat helpen.

Als Inside Sales Accountmanager kom je te werken binnen een dynamische omgeving met een enthousiast en professioneel Sales team. Je beheert een bestaande klantenportefeuille en je kwalificeert en volgt leads op vanuit onze klant, de organisatie en de markt. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen achterhaal je waar onze oplossingen nog beter kunnen aansluiten op de business strategie van onze klanten. 

Werken bij CCS

Jouw rol

Ons Sales team verwacht dat jij enthousiasme en doorzettingsvermogen met je meebrengt voor het verder uitbouwen van je klantenportfolio en weet hoe je van een lead een deal maakt. We verwachten dat je ons uitdaagt en met nieuwe inzichten komt. Eigen initiatief wordt enorm gewaardeerd, maar wat we nog belangrijker vinden is dat je denkt in mogelijkheden. Wat kan vandaag en waar moeten we morgen naar toe. Dankzij jou krijgen we inzicht in de business strategieën van onze klanten en de daarop aansluitende wensen, zodat wij ze de juiste waarde kunnen leveren met ons Digital Insurance Platform.

Bij jouw rol horen o.a. de volgende werkzaamheden:

 • Het beheren en verder uitbouwen van onze oplossingen bij onze klanten;
 • Opvolgen en kwalificeren van leads en deze omzetten naar deals;
 • Proactief klanten benaderen en omzetten in sales-cycles;
 • End-2-end salesproces coördineren en het managen tot een succesvolle afronding;
 • Leads, pipeline en sales proces fases vastleggen in ons CRM-systeem;
 • Zorgdragen voor een up-to-date en accurate forecast.

Onze ideale collega

Jij hebt een gezonde mate van ondernemerschap. Je bent daadkrachtig en doortastend, enthousiast en scherp op de signalen en bent in staat om kansen te zien bij onze klanten. Je houdt ervan om samen uitdagingen aan te gaan en samen resultaten te behalen.

Het volgende vinden we voor een Inside Sales Accountmanager belangrijk:

 • Afgeronde hbo-opleiding in een commerciële of bedrijfskundige richting;
 • Minimaal 2 jaar ervaring binnen een inside sales/accountmanagement functie;
 • Ervaring met B2B klantcontact en relatiebeheer;
 • Ervaring binnen de verzekeringsmarkt en/of softwarebranche is een must;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duitse taal is een pre.

De Inside Sales Accountmanager bieden wij

Een interessante en uitdagende positie in een innovatieve en uitdagende omgeving, waarin je sturend en bepalend kunt zijn. Dit met leuke collega’s!

Verder bieden wij naast het salaris:

 • Target gebaseerde prestatiebeloning;
 • Lekker sporten, met of zonder collega’s: CCS heeft een bedrijfsfitnessregeling;
 • Collectieve verzekeringen;
 • Pensioenregeling;
 • Thuiswerkvergoeding tijdens de coronapandemie;
 • Training- en ontwikkelingsmogelijkheden, zowel extern als intern, met onze CCS Academy.

Ons kantoor is in Woerden, onze klanten bevinden zich in heel Nederland en we zijn verder aan het uitbreiden naar andere landen. Door de coronapandemie werken wij met onze medewerkers grotendeels vanuit huis, volgens de regels van het RIVM.

Wij zijn CCS

Een internationale en snelgroeiende organisatie. Vanuit het hoofdkantoor in Woerden zijn we in staat klanten in heel Europa te bedienen met ons Digital Insurance Platform. Bij ons werken getalenteerde mensen die worden gedreven door passie en focus. Wij doen er alles aan om verzekeraars mee te laten spelen in de top van digitaal verzekeren en hen de stap te laten maken naar realtime connected verzekeren.

We zorgen we voor elkaar, voor onze producten en voor onze klanten. We ontwikkelen nieuwe ideeën en vieren graag samen het succes. We dagen elkaar uit, stimuleren eigen initiatief maar alleen met elkaar bereiken we ons doel: ‘de beste worden in wat we doen.’ Hard werken in een informele werksfeer vinden we net zo belangrijk als met elkaar plezier maken.

Werken bij vacatures

Let’s connect!

Ben jij enthousiast geworden over de functie en CCS? Solliciteer nu via onderstaand formulier of via LinkedIn!

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met onze recruiter, Valeska Visser op 06- 82 32 14 25 of mailen naar recruitment@ccs.nl.

CCS Linkedin Instagram Twitter

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren