Integratie Consultant

Professional Services

We hebben jou nodig om samen met ons het Digital Insurance Platform van de toekomst verder uit te bouwen. We helpen verzekeraars mee te spelen in de top van de digitale verzekeringsmarkt en hen de stap te laten maken naar embedded en realtime connected verzekeren. Alleen met slimme en energieke collega’s bereiken we dat doel! Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Dan zoeken we jou als onze nieuwe Integratie Consultant!

Jouw missie als Integratie Consultant 

Om op lange termijn relevant te blijven, moeten verzekeraars een excellente klantervaring bieden, hun data optimaal benutten en nieuwe technologieën en diensten omarmen. Dankzij ons track record van meer dan 35 jaar begrijpen wij deze uitdagingen en weten we hoe we deze aan kunnen gaan. Daarom vertrouwen meer dan 2.000 verzekeraars en intermediairs op onze expertise en softwareoplossingen.

Nu is de tijd om te versnellen en jij bent degene die ons naar een hoger niveau tilt. Je komt te werken op onze afdeling Professional Services. Deze afdeling zorgt voor de integratie en implementatie van onze oplossingen bij onze klanten. Samen met een projectteam van consultants, solution architecten en testers werk je nauw samen met de klant en diverse partners. Vanuit het project is er ook een nauwe samenwerking met onze business analisten, architecten en developers van product development.

Onze omgeving is dynamisch, enthousiast en professioneel. Het team bestaat uit jong talent en gedreven ervaren medewerkers. Samen bouwen wij aan flexibele oplossingen binnen een productvisie die onze klant in staat stelt snel in te spelen op ontwikkelingen in de markt en te innoveren met ons Digital Insurance Platform.

Jouw rol

In de rol van Integratie Consultant ben jij expert in het oplossen van integratievraagstukken van onze klanten. Jij adviseert de klant bij verschillende vraagstukken; jij ziet het overzicht in het applicatielandschap en deze vertaal jij naar koppelingen die gemaakt worden tussen ons Digital Insurance Platform en applicaties van de klant, rekening houdend met onze productvisie.

Als Integratie Consultant bij de klant adviseer jij over de beste oplossingen voor het koppelen van de uiteenlopende systemen met ons Digital Insurance Platform. Je luistert naar de wensen van de klant en je vertaalt deze naar onze digitale oplossingen. Je haalt de eisen voor nieuwe producten en inregeling op en vertaalt deze naar interne configuratie binnen het platform. Je hebt de ruimte om mee te denken met je klant en samen met je collega’s te sparren over nieuwe innovaties.

Jij gaat als Integratie Consultant voor de klant analyseren, het platform configureren, de aanpassingen testen ten opzichte van de klantwensen en de oplossing beheren. Hierbij horen ook de verschillende koppelingen tussen uiteenlopende systemen bij onze klanten om tot de aansluiting te komen met ons Digital Insurance Platform. Je neemt het eigenaarschap van de aanpassingen en begeleidt de implementatie in elke stap.

Leonie werken bij CCS

Onze ideale collega

Jij hebt een gezonde mate van ondernemerschap en je bent enthousiast en daadkrachtig onderlegd. Je houdt ervan om samen uitdagingen aan te gaan en samen resultaten te behalen. Jij hebt van nature de drive om continu te verbeteren en de projecten secuur en overzichtelijk te coördineren. Verder zijn we nog steeds op zoek naar iemand die onze CEO met poolen of golf kan verslaan.

Het volgende vinden we voor een Integratie Consultant ook belangrijk:

 • Hbo/wo werk- en denkniveau bedrijfskunde of IT-gerelateerd;
 • Minimaal 2 jaar relevante ervaring in integratievraagstukken;
 • Kennis van SOAP, API management en JSON om eigen test-cases te kunnen inregelen voor de integratie- en ketentest;
 • Kennis van het inregelen van business rules in een business rules engine is een must. Daarbij is kennis van de tool Drools een pre;
 • Kennis van hoe een mid-office, met een enterprise service bus, in een SOA architectuur werkt is een pre;
 • WebMethods kennis en ervaring is een pre;
 • Goede kennis van bedrijfsprocessen en deze kunnen visualiseren voor de klant, om de beste locatie van de oplossing te bepalen is een must;
 • Kennis en/of affiniteit met verzekeringen is een must;
 • Ervaring met Agile/Scrum werken is een pre;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vereist.

Wij zijn CCS

Een internationale en snelgroeiende organisatie. Vanuit het hoofdkantoor in Woerden zijn we in staat klanten in heel Europa te bedienen met ons Digital Insurance Platform. Bij ons werken getalenteerde mensen die worden gedreven door passie en focus. Wij doen er alles aan om verzekeraars mee te laten spelen in de top van digitaal verzekeren en hen de stap te laten maken naar embedded en realtime connected verzekeren.

We zorgen we voor elkaar, voor onze producten en voor onze klanten. We ontwikkelen nieuwe ideeën en vieren graag samen het succes. We dagen elkaar uit, stimuleren eigen initiatief maar alleen met elkaar bereiken we ons doel: ‘de beste worden in wat we doen.’ Hard werken in een informele werksfeer vinden we net zo belangrijk als met elkaar plezier maken.

Werken bij vacatures

De Integratie Consultant bieden wij

Een interessante en uitdagende positie in een innovatieve en uitdagende omgeving, waarin je sturend en bepalend kunt zijn. Dit in een team met leuke collega’s!

Verder bieden wij naast een goed salaris:

 • Een fulltime functie voor 40 uur per week;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Ook al wil je ons natuurlijk niet missen, bij deze functie horen ook 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
 • Lekker sporten, met of zonder collega’s: CCS heeft een bedrijfsfitnessregeling;
 • Collectieve verzekeringen;
 • Laptop + telefoon;
 • Lease auto.

Bij ons krijg je de ruimte om sturend en bepalend te zijn in jouw ontwikkeling. Daarbij horen natuurlijk:

 • Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Mogelijkheid om met ons internationaal mee te groeien.

Let’s connect!

Ben jij net zo enthousiast geworden over CCS als wij? Neem contact met ons op!

Jouw CV en motivatie ontvangen we graag op recruitment@ccs.nl of via onderstaand formulier. Voor vragen over de procedure kun je bellen met Valeska Visser op 06- 82 32 1425 of mailen naar bovenstaand e-mailadres.

CCS Linkedin Instagram Twitter

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren