Lead Consultant

Professional Services

We hebben jou nodig om samen met ons het Digital Insurance Platform van de toekomst verder uit te bouwen. We helpen verzekeraars mee te spelen in de top van de digitale verzekeringsmarkt en hen de stap te laten maken naar embedded en realtime connected verzekeren. Alleen met slimme en energieke collega’s bereiken we dat doel! Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Vind jij het leuk om je inhoudelijke kennis en ervaring te gebruiken voor onze klanten en om de collega’s in je team te helpen in hun ontwikkeling? Onze afdeling Professional Services breidt uit, word jij een van onze nieuwe Lead Consultants?

Jouw missie als Lead Consultant

Om op lange termijn relevant te blijven, moeten verzekeraars een excellente klantervaring bieden, hun data optimaal benutten en nieuwe technologieën en diensten omarmen. Dankzij ons track record van meer dan 35 jaar begrijpen wij deze uitdagingen en weten we hoe we deze aan kunnen gaan. Daarom vertrouwen meer dan 2.000 verzekeraars en intermediairs op onze expertise en softwareoplossingen.

Nu is de tijd om te versnellen en jij bent degene die ons naar een hoger niveau tilt. Als Lead Consultant kom je te werken binnen een dynamische omgeving met een enthousiast en professioneel team. Professional Services is verantwoordelijk voor het implementeren en integreren van ons Digital Insurance Platform. Wij houden ons bezig met integratie, software- en procesimplementatie, procesoptimalisatie, datamigratie & -conversie en BI & Analytics.

Ieder consultancy team binnen Professional Services heeft zijn eigen expertise. Als Lead Consultant ben je samen met je team vanaf het begin inhoudelijk betrokken bij de verschillende software implementatieprojecten. Jullie vertalen de strategie van de klant naar onze business solutions en tijdens het traject ben jij de contactpersoon voor de verdere ontwikkeling van onze business bij de klant.

Leonie werken bij CCS

Jouw rol

Wij verwachten dat je een duidelijke visie hebt over hoe je onze klanten verder kunt helpen met hun strategie met ons Digital Insurance Platform. We verwachten dat je ons uitdaagt en met nieuwe inzichten komt. Eigen initiatief wordt enorm gewaardeerd, maar wat we nog belangrijker vinden is dat je denkt in mogelijkheden. Wat kan vandaag en waar moeten we morgen naar toe. Dankzij jou zijn we in staat om onze oplossingen nog beter aan te laten sluiten aan de strategie van onze klanten zodat wij ze nog meer toegevoegde waarde kunnen bieden met ons Digital Insurance Platform.

Wat je gaat doen:

 • Je bent inhoudelijk betrokken en verantwoordelijk voor verschillende implementatie- en integratieprojecten bij onze klanten;
 • Je zorgt ervoor dat jouw team binnen de projecten het juiste werk doet op het juiste moment, zowel intern als extern bij de klant;
 • Als lead benut je de kwaliteiten binnen je team en je stimuleert je consultants om zich verder te ontwikkelen. Je weet je team te motiveren en te coachen om met vernieuwende ideeën te komen;
 • Je streeft naar optimale inzet van je consultants op de verschillende projecten, waarbij je goed kijkt naar de ontwikkeling van de consultants en daarin de gezamenlijke en individuele doelstellingen en evaluaties van de teamleden meeneemt;
 • Je werkt nauw samen met HR en de competence center leads om samen met elkaar ons Digital Insurance Platform te laten groeien.

Onze ideale collega

Jij hebt een gezonde mate van ondernemerschap, bent daadkrachtig en sterk analytisch onderlegd. Je houdt ervan om samen uitdagingen aan te gaan en samen resultaten te behalen. Verder zijn we nog steeds op zoek naar iemand die onze CEO met pool of golf kan verslaan.

Het volgende vinden we voor een Lead Consultant ook belangrijk:

 • Minimaal een bachelor diploma met een sterke affiniteit met bedrijfskunde, bedrijfseconomie en/of IT;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als consultant in de software/IT;
 • Ervaring in de verzekeringsbranche is een sterke pre;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een (HR) lead rol binnen consultancy of IT;
 • Je hebt ervaring en kennis van software-implementaties en -integraties;
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden voor het uitvoeren van complex stakeholdermanagement en het opbouwen van een sterke klantrelatie;
 • Je kan en vindt het leuk om je consultants te coachen, motiveren en ze uit te dagen om te excelleren.

De Lead Consultant bieden wij

Een interessante en uitdagende positie in een innovatieve en uitdagende omgeving, waarin je sturend en bepalend kunt zijn. Dit in een team met leuke collega’s!

Verder bieden wij naast het salaris ook:

 • Ook al wil je ons natuurlijk niet missen, bij deze functie horen ook 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
 • Lekker sporten, CCS heeft een bedrijfsfitnessregeling;
 • Collectieve verzekeringen;
 • Pensioenregeling;
 • Thuiswerkvergoeding tijdens de coronapandemie;
 • Lease auto, laptop en telefoon;
 • Training en ontwikkelingsmogelijkheden zowel extern als intern met onze CCS Academy.
Ons kantoor is in Woerden, onze klanten bevinden zich in heel Nederland en we zijn verder aan het uitbreiden naar andere landen. Door de coronapandemie werken wij met onze medewerkers grotendeels vanuit huis, volgens de regels van het RIVM.

Werken bij vacatures

Wij zijn CCS

Een internationale en snelgroeiende organisatie. Vanuit het hoofdkantoor in Woerden zijn we in staat klanten in heel Europa te bedienen met ons Digital Insurance Platform. Bij ons werken getalenteerde mensen die worden gedreven door passie en focus. Wij doen er alles aan om verzekeraars mee te laten spelen in de top van digitaal verzekeren en hen de stap te laten maken naar embedded en realtime connected verzekeren.

We zorgen voor elkaar, voor onze producten en voor onze klanten. We ontwikkelen nieuwe ideeën en vieren graag samen het succes. We dagen elkaar uit, stimuleren eigen initiatief maar alleen met elkaar bereiken we ons doel: ‘de beste worden in wat we doen.’ Hard werken in een informele werksfeer vinden we net zo belangrijk als met elkaar plezier maken.

Let’s connect!

Ben jij enthousiast geworden over de functie en CCS? Neem contact met ons op!

Jouw CV en motivatie ontvangen we graag op recruitment@ccs.nl, via onderstaand formulier of via LinkedIn. Voor vragen over de procedure kun je bellen met Valeska Visser op 06 - 82 32 14 25 of mailen naar bovenstaand e-mailadres.

CCS Linkedin Instagram Twitter

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren