Projectmanager

Professional Services

We hebben jou nodig om samen met ons het Digital Insurance Platform van de toekomst verder uit te bouwen. We helpen verzekeraars mee te spelen in de top van de digitale verzekeringsmarkt en hen de stap te laten maken naar embedded en realtime connected verzekeren. Alleen met slimme en energieke collega’s bereiken we dat doel! Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Door onze verscheidenheid aan digitale oplossingen en onze internationale groeiambitie gaan wij uitbreiden met onze projectmanagers.

Projectmanager

Om op lange termijn relevant te blijven, moeten verzekeraars een excellente klantervaring bieden, hun data optimaal benutten en nieuwe technologieën en diensten omarmen. Dankzij ons track record van meer dan 35 jaar begrijpen wij deze uitdagingen en weten we hoe we deze aan kunnen gaan. Daarom vertrouwen meer dan 2.000 verzekeraars en intermediairs op onze expertise en softwareoplossingen. Nu is de tijd om te versnellen en jij bent degene die ons naar een hoger niveau tilt.

Vind jij het een uitdaging om complexe implementaties van softwareoplossingen binnen een (inter)nationale omgeving te managen? Door de groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een gedreven, dynamische en daadkrachtige Projectmanager. Jij hebt van nature de drive om continu te verbeteren en jouw projecten tot een goed resultaat te brengen.

Werken bij CCS

Jouw rol

In deze functie ben je continu bezig om projecten op te zetten en te managen. De projecten die wij uitvoeren zijn voor onze klanten van strategisch belang. De projecten hebben een grote impact op de business processen en ze worden gekenmerkt door een hoge mate van systeemintegratie.

Wat je gaat doen:

 • Je gaat de implementaties/integraties van onze softwareoplossingen bij onze klanten coördineren en managen;
 • Afstemmen van de roadmap met de product owners.
 • Je bepaalt budget, scope en deliverables.
 • Je bent verantwoordelijk voor de projectplanning en de realisatie.

Binnen CCS werken wij met hybride projectmethodieken, wij willen dit graag naar een hoger niveau brengen zodat het mee kan bewegen met de groei van onze projecten. Je doet dit niet allemaal alleen, wij werken in multidisciplinaire projectteams waarin je op elkaars expertise kan bouwen om het project tot een goed eindresultaat te brengen.

Onze ideale collega

Je vindt het een uitdaging om met een product te werken dat continu in beweging is. Je bent een doorzetter en jij bent de Projectmanager die het team kan motiveren en coachen om de projecten tot een mooi eindresultaat te brengen, waar wij trots op kunnen zijn!

Het volgende vinden we voor een Projectmanager ook belangrijk:

 • Je beschikt over een hbo-/wo-opleiding.
 • Je hebt ervaring met de implementatie van softwareoplossing(en) bij externe klanten (bij voorkeur internationaal of je hebt de ambitie voor internationale projecten).
 • Je hebt ervaring met (middleware) integratieprojecten.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de verzekeringen (of insurtech).
 • Je hebt ruime ervaring met diverse projectmanagement- en delivery-methodieken, waarvan bijvoorbeeld een PRINCE2-, IPMA of PMI certificaat en Agile/Scrum.
 • Je bent sterk in stakeholdermanagement.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

De Projectmanager bieden wij

Een interessante en uitdagende positie in een innovatieve en uitdagende omgeving, waarin je sturend en bepalend kunt zijn. Dit met leuke collega’s!

Verder bieden wij naast het salaris:

 • Een fulltime functie voor 40 uur per week.
 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Ook al wil je ons natuurlijk niet missen, bij deze functie horen ook 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld.
 • Lekker sporten, met of zonder collega’s: CCS heeft een bedrijfsfitnessregeling.
 • Collectieve verzekeringen.
 • Laptop + telefoon.
 • Lease auto.

Bij ons krijg je de ruimte om sturend en bepalend te zijn in jouw ontwikkeling. Daarbij horen natuurlijk:

 • Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Mogelijkheid om met ons internationaal mee te groeien.

Werken bij CCS

Wij zijn CCS

Een internationale en snelgroeiende organisatie. Vanuit het hoofdkantoor in Woerden zijn we in staat klanten in heel Europa te bedienen met ons Digital Insurance Platform. Bij ons werken getalenteerde mensen die worden gedreven door passie en focus. Wij doen er alles aan om verzekeraars mee te laten spelen in de top van digitaal verzekeren en hen de stap te laten maken naar embedded en realtime connected verzekeren.

We zorgen we voor elkaar, voor onze producten en voor onze klanten. We ontwikkelen nieuwe ideeën en vieren graag samen het succes. We dagen elkaar uit, stimuleren eigen initiatief maar alleen met elkaar bereiken we ons doel: ‘de beste worden in wat we doen.’ Hard werken in een informele werksfeer vinden we net zo belangrijk als met elkaar plezier maken.

Let’s connect!

Ben jij enthousiast geworden over de functie en CCS? Solliciteer nu via onderstaand formulier.

Voor vragen over de procedure of de functie kun je bellen met Valeska Visser, recruiter, op 06-82 32 1425 of mailen naar recruitment@ccs.nl.

 

CCS Linkedin Instagram Twitter

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren