Projectmanager Software Implementatie

Professional Services

We hebben jou nodig om samen met ons het Digital Insurance Platform van de toekomt verder uit te bouwen. We willen verzekeraars mee laten spelen in de top van digitaal verzekeren en hen de stap laten maken naar real-time connected verzekeren. Alleen met slimme en energieke collega’s bereiken we dat doel! Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Ons Professional Services team breidt uit, word jij onze nieuwe Projectmanager Software Implementatie?

Jouw missie als Projectmanager Software Implementatie

Om op lange termijn relevant te blijven, moeten verzekeraars een excellente klantervaring bieden, hun data optimaal te benutten en nieuwe technologieën en diensten te omarmen. Dankzij ons 35 jaar trackrecord zijn we in staat deze uitdagingen te begrijpen en aan te gaan. Daarom vertrouwen meer dan 2.000 verzekeraars en intermediairs op onze softwareoplossingen.

Nu is de tijd om te versnellen en jij bent degene die ons naar een hoger niveau tilt. Als Projectmanager Software Implementatie  kom je te werken binnen de afdeling Professional Services. Professional Services is verantwoordelijk voor het implementeren van en het adviseren over onze oplossingen; Level, Roundcube en Marketplace. Als projectmanager software implementatie heb je de leiding over projecten op het gebied van software- en procesimplementatie en -optimalisatie, data migratie & conversie en BI & Analytics.

De Professional Services afdeling bestaat o.a. uit 35 consultants en 4 projectmanagers. Het team bestaat uit een gezonde mix van jong talent en ervaren professionals. Onze omgeving is dynamisch, enthousiast en geeft ruimte om te innoveren op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Samen ontwikkelen wij flexibele oplossingen die onze klanten de mogelijkheid bieden snel in te spelen op ontwikkelingen in de markt.

Door de groei en internationalisering van CCS is er een toename ontstaan in de (internationale) projecten. Daardoor zijn we op zoek naar uitbreiding in ons team.

Jouw rol

In deze functie ben je continu bezig om op een klantgerichte manier projecten op te zetten en te managen. De projecten die wij uitvoeren, zijn voor onze klanten van strategisch belang. De projecten hebben een grote impact op de business processen en ze worden gekenmerkt door een hoge mate van systeemintegratie.

 Wat je gaat doen:

 • Je gaat de implementaties / integraties van onze software oplossingen bij onze klanten coördineren en managen;
 • Continu afstemmen van de roadmap met de Product Owners;
 • Je bepaalt budget, scope en deliverables;
 • Je bent verantwoordelijk voor de projectplanning en de realisatie.

Je doet dit niet allemaal alleen: wij werken in multidisciplinaire projectteams waarin je op elkaars expertise kan bouwen om het project tot een goed eindresultaat te brengen.

Werken bij CCS 2

 Onze ideale collega

Jij hebt van nature de drive om continu te verbeteren en jouw projecten tot een goed resultaat te brengen. Je vindt het een uitdaging om met een product te werken die continu in beweging is. Je bent een doorzetter en jij bent de projectmanager die het team kan motiveren en coachen om de projecten tot een mooi eindresultaat te brengen, waar onze klanten en wij trots op kunnen zijn!

Het volgende vinden we voor een Projectmanager Software Implementatie ook belangrijk:

 • Minimaal een hbo/wo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager met implementaties van software oplossingen vanuit leverancierskant (bij voorkeur internationaal of je hebt de ambitie voor internationale projecten);
 • Ervaring met (middleware) integratieprojecten;
 • Ruime ervaring met diverse projectmanagement en delivery methodieken, waarvan bijvoorbeeld een Prince2-, IPMA- of PMI-certificaat en Agile/scrum;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duitse taal is een pre.

Werken bij vacatures

Wij zijn CCS

Een internationale en snelgroeiende organisatie. Vanuit het hoofdkantoor in Woerden zijn we in staat klanten in heel Europa te bedienen met ons Digital Insurance Platform. Bij ons werken getalenteerde mensen die worden gedreven door passie en focus. Wij doen er alles aan om verzekeraars mee te laten spelen in de top van digitaal verzekeren en hen de stap te laten maken naar real-time connected verzekeren.

We zorgen we voor elkaar, voor onze producten en voor onze klanten. We ontwikkelen nieuwe ideeën en vieren graag samen het succes. We dagen elkaar uit, stimuleren eigen initiatief maar alleen met elkaar bereiken we ons doel: ‘de beste worden in wat we doen.’ Hard werken in een informele werksfeer vinden we net zo belangrijk als met elkaar plezier maken.

Een Projectmanager Software Implementatie bieden wij

 • Een fulltime functie voor 40 uur per week;
 • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Ook al wil je ons natuurlijk niet missen, bij deze functie horen ook 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
 • Lekker sporten, met of zonder collega’s: CCS heeft een bedrijfsfitnessregeling;
 • Een leaseauto;
 • Laptop en telefoon.

Bij ons krijg je de ruimte om sturend en bepalend te zijn in jouw ontwikkeling. Daarbij horen natuurlijk: 

 • Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Mogelijkheid om met ons internationaal mee te groeien.

Let’s connect!

Ben jij enthousiast geworden over de functie en CCS? Neem contact met ons op!

Jouw CV en motivatie ontvangen we graag op recruitment@ccs.nl of via onderstaand formulier. Voor vragen over de procedure kun je bellen met Valeska Visser op 06 - 823 214 25 of mailen naar bovenstaand e-mailadres.

CCS Linkedin Instagram Twitter

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren