Sales Executive - New Business

Sales

We hebben jou nodig om samen met ons het Digital Insurance Platform van de toekomst verder uit te bouwen. We helpen verzekeraars mee te spelen in de top van digitaal verzekeren en hen de stap te laten maken naar embedded en realtime connected verzekeren. Alleen met slimme en energieke collega’s bereiken we dat doel! Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Ons Sales team breidt uit, niet alleen in Nederland maar ook internationaal. Word jij onze nieuwe Sales Executive - New Business voor de Nederlandse markt?

Jouw missie als Sales Executive - New Business

Om op lange termijn relevant te blijven, moeten verzekeraars een excellente klantervaring bieden, hun data optimaal benutten en nieuwe technologieën en diensten omarmen. Dankzij ons track record van 35 jaar begrijpen wij deze uitdagingen weten we hoe we deze aan kunnen gaan. Daarom vertrouwen meer dan 2.000 verzekeraars en intermediairs op onze expertise en softwareoplossingen.

Nu is de tijd om te versnellen en jij bent degene die ons naar een hoger niveau tilt. Als Sales Executive - New Business kom je te werken binnen een dynamische omgeving met een enthousiast en professioneel Sales team. Je genereert samen new business, je bouwt kwalitatieve duurzame relaties op met potentiële klanten. Jouw rol vraagt om diepgaande inzichten in de business strategieën van onze potentiële klanten. Nu en in de toekomst. Jij laat zien hoe ons Digital Insurance Platform aansluit en bijdraagt aan de toekomst van de klant.

20190423-_DSC9980

Jouw rol

Ons Sales team verwacht dat jij een duidelijke visie hebt over het genereren van new business en weet hoe je van een prospect een waardevolle klant maakt. We verwachten dat je ons uitdaagt en met nieuwe inzichten komt. Eigen initiatief wordt enorm gewaardeerd, maar wat we nog belangrijker vinden is dat je denkt in mogelijkheden. Wat kan vandaag en waar moeten we morgen naar toe.

Je maakt deel uit van een commercieel team. Samen vullen jullie de sales pipeline en ontwikkelen jullie salesstrategieën, dit in nauwe samenwerking met marketing en product management. Je bent de spil tussen de potentiële klant en de rest van de organisatie waarbij je rapporteert aan de CCO.

Daarbij horen o.a. de volgende werkzaamheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor het genereren van New Business in Nederland;
 • Je bent verantwoordelijk voor het end-to-end salesproces;
 • Duurzame relaties opbouwen met onze potentiële klanten;
 • Goed luisteren, de juiste vragen stellen en achterhalen waar onze softwareoplossingen aansluiten op de business strategieën van potentiële klanten;
 • Je neemt de klant mee op reis, je denkt mee in hun business processen, je laat zien hoe ons Digital Insurance Platform de toekomst is van het digitale verzekeren;
 • Je kijkt wat de klant nodig heeft in zijn klantreis; dit kunnen presentaties of workshops zijn;
 • Je werkt met verschillende tools o.s. een sales playbook, use cases en online productdemo’s. Je krijgt daarin natuurlijk ondersteuning van pre-sales consultants en solution architecten;
 • Het managen van een sales pipeline en een up-to-date en accurate forecast.

Onze ideale collega

Jij hebt een gezonde mate van ondernemerschap en bent daadkrachtig en doortastend. Je bent enthousiast en scherp op de signalen en kansen in de markt. Je houdt ervan om samen uitdagingen aan te gaan en samen resultaten te behalen. Je beschikt over een gezonde dosis flair, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. Jij bent de professional die weet hoe je van een lead een klant maakt.

Het volgende vinden we voor een Sales Executive - New Business ook belangrijk:

 • Een afgeronde wo-/hbo-opleiding in een commerciële of bedrijfskundige richting;
 • Minimaal 7 jaar ervaring in sales/business development in de IT;
 • Bewezen ervaring in solution-selling op C-level;
 • Je hebt een actief netwerk en ervaring in een Nederlandse salesomgeving;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring binnen de verzekeringen en/of softwarebranche is een pre.

De Sales Executive - New Business bieden wij

Een interessante en uitdagende positie in een innovatieve en uitdagende omgeving, waarin je sturend en bepalend kunt zijn. Dit in een leuk team met leuke collega’s!

Verder bieden wij naast het salaris:

 • Target gebaseerde prestatiebeloning;
 • Lekker sporten, met of zonder collega’s: CCS heeft een bedrijfsfitnessregeling;
 • Collectieve verzekeringen;
 • Pensioenregeling;
 • Thuiswerkvergoeding tijdens de coronapandemie;
 • Laptop, telefoon, lease auto;
 • Training- en ontwikkelingsmogelijkheden, zowel extern als intern, met onze CCS Academy.
Ons kantoor is in Woerden, onze klanten bevinden zich in heel Nederland en we zijn aan het uitbreiden naar andere landen. Door  de coronapandemie werken wij met onze medewerkers grotendeels vanuit huis, volgens de regels van het RIVM.

Wij zijn CCS

Een internationale en snelgroeiende organisatie. Vanuit het hoofdkantoor in Woerden zijn we in staat klanten in heel Europa te bedienen met ons Digital Insurance Platform. Bij ons werken getalenteerde mensen die worden gedreven door passie en focus. Wij doen er alles aan om verzekeraars mee te laten spelen in de top van digitaal verzekeren en hen de stap te laten maken naar realtime connected verzekeren.

We zorgen we voor elkaar, voor onze producten en voor onze klanten. We ontwikkelen nieuwe ideeën en vieren graag samen het succes. We dagen elkaar uit, stimuleren eigen initiatief maar alleen met elkaar bereiken we ons doel: ‘de beste worden in wat we doen.’ Hard werken in een informele werksfeer vinden we net zo belangrijk als met elkaar plezier maken.

Werken bij vacatures

Let’s connect!

Ben jij enthousiast geworden over de functie en CCS? Solliciteer nu via onderstaand formulier of via LinkedIn!

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met onze recruiter, Valeska Visser op 06- 82 32 1425 of mailen naar recruitment@ccs.nl.

CCS Linkedin Instagram Twitter

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren