Senior Projectmanager

Professional Services

CCS biedt innovatieve softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Dankzij de krachtige combinatie van 35+ jaar kennis over de branche en ervaring in ICT, helpen wij onze klanten te concurreren in de complexe en veeleisende verzekeringswereld. CCS is continu in beweging en samen werken wij aan de doorontwikkeling van ons Digital Insurance Platform en onze internationale groei. Voor onze afdeling Professional Services zijn wij daarom op zoek naar een

Senior Projectmanager

Professional Services is verantwoordelijk voor het implementeren van en het adviseren over onze oplossingen; Level, Roundcube en Marketplace. Als projectmanager heb je de leiding over projecten op het gebied van software- en procesimplementatie en -optimalisatie, data migratie & conversie en BI & Analytics.

De Professional Services afdeling bestaat o.a. uit 35 consultants en 4 projectmanagers. Het team bestaat uit een gezonde mix van jong talent en ervaren professionals. Onze omgeving is dynamisch, enthousiast en geeft ruimte om te innoveren op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Samen ontwikkelen wij flexibele oplossingen die onze klanten de mogelijkheid bieden snel in te spelen op ontwikkelingen in de markt.

Door de groei en internationalisering van CCS is er een toename ontstaan in de (internationale) projecten. Daardoor zijn we op zoek naar uitbreiding in ons team.

Jouw rol

In deze functie ben je continu bezig om op een klantgerichte manier projecten op te zetten en te managen. De projecten die wij uitvoeren, zijn voor onze klanten van strategisch belang. De projecten hebben een grote impact op de business processen en ze worden gekenmerkt door een hoge mate van systeemintegratie.

 Wat je gaat doen:

 • Je gaat de implementaties / integraties van onze software oplossingen bij onze klanten coördineren en managen;
 • Continu afstemmen van de roadmap met de Product Owners;
 • Je bepaalt budget, scope en deliverables;
 • Je bent verantwoordelijk voor de projectplanning en de realisatie.

Je doet dit niet allemaal alleen: wij werken in multidisciplinaire projectteams waarin je op elkaars expertise kan bouwen om het project tot een goed eindresultaat te brengen.

 Jij

Jij hebt van nature de drive om continu te verbeteren en jouw projecten tot een goed resultaat te brengen. Je vindt het een uitdaging om met een product te werken die continu in beweging is. Je bent een doorzetter en jij bent de projectmanager die het team kan motiveren en coachen om de projecten tot een mooi eindresultaat te brengen, waar onze klanten en wij trots op kunnen zijn!

Jij beschikt over:

 • Minimaal een hbo/wo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager met implementaties van software oplossingen vanuit leverancierskant (bij voorkeur internationaal of je hebt de ambitie voor internationale projecten);
 • Ervaring met (middleware) integratieprojecten;
 • Ruime ervaring met diverse projectmanagement en delivery methodieken, waarvan bijvoorbeeld een Prince2-, IPMA- of PMI-certificaat en Agile/scrum;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duitse taal is een pre.

Wij

Wij zijn CCS, een innovatieve IT-onderneming in de verzekeringsbranche. Vanuit ons kantoor in Woerden werken wij, samen met onze teams in India en Polen, aan innovatieve softwareoplossingen. Wij vinden onszelf niet alleen innovatief, anderen zien dat ook: we wonnen de EFMA Innovation Award voor onze Marketplace.

Wij weten net zoveel van verzekeren als van IT; we zijn ervan overtuigd dat we daarmee onze klanten de beste oplossingen kunnen bieden. Onze doelgroep bestaat uit verzekeraars, volmachten,  assurantiemakelaars, service providers en het intermediair.

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die samenwerken in een informele werksfeer. Klantgerichtheid, eigen initiatief en kennisoverdracht zie je in alle teams terug. Hard werken vinden wij net zo belangrijk als plezier maken met elkaar, daarom zijn er verschillende bedrijfsactiviteiten zoals voetbalquiz, tennistoernooi en game- en poker avonden.

Ons aanbod

Wij werken normaliter met onze medewerkers vanuit ons kantoor in Woerden, maar door COVID-19 werken wij grotendeels vanuit huis. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland, maar we zijn ook internationaal aan het uitbreiden in o.a. de Dach regio.

 Wij bieden je:

 • Een fulltime functie voor 40 uur per week;
 • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Ook al wil je ons natuurlijk niet missen, bij deze functie horen ook 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
 • Lekker sporten, met of zonder collega’s: CCS heeft een bedrijfsfitnessregeling;
 • Een leaseauto;
 • Laptop en telefoon.

Bij ons krijg je de ruimte om sturend en bepalend te zijn in jouw ontwikkeling. Daarbij horen natuurlijk: 

 • Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Mogelijkheid om met ons internationaal mee te groeien.

Let’s connect!

Ben jij net zo enthousiast geworden over CCS als wij? Neem contact met ons op!

Jouw CV en motivatie ontvangen we graag op recruitment@ccs.nl of via onderstaand formulier. Voor vragen over de procedure kun je bellen met Valeska Visser op 06 - 823 214 25 of mailen naar bovenstaand e-mailadres.

CCS Linkedin Instagram Twitter

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren