(Software) Tester

Professional Services

We hebben jou nodig om samen met ons het Digital Insurance Platform van de toekomst verder uit te bouwen. We willen verzekeraars mee laten spelen in de top van digitaal verzekeren en hen de stap laten maken naar real-time connected verzekeren. Alleen met slimme en energieke collega’s bereiken we dat doel! Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Onze afdeling Professional Services breidt uit! Word jij onze nieuwe Tester die ingezet kan worden in zowel klantprojecten als in de interne ontwikkelteams?

Jouw missie als (Software) Tester

Om op lange termijn relevant te blijven, moeten verzekeraars een excellente klantervaring bieden, hun data optimaal benutten en nieuwe technologieën en diensten omarmen. Dankzij ons track record van 35 jaar zijn we in staat deze uitdagingen te begrijpen en aan te gaan. Daarom vertrouwen meer dan 2.000 verzekeraars en intermediairs op onze softwareoplossingen.

Nu is de tijd om te versnellen en jij bent degene die ons naar een hoger niveau tilt. Als Tester kom je te werken binnen een dynamische omgeving met een enthousiast en professioneel team van testers. Vanuit dit team worden testers ingezet op interne en externe projecten.

Onze Professional Services is verantwoordelijk voor het implementeren en integreren van ons Digital Insurance Platform. De consultants houden zich bezig met integratie, software- en procesimplementatie en -optimalisatie, datamigratie & -conversie en BI & Analytics.

Op implementatie- en integratieprojecten werk je als Tester samen met een projectteam. Dit team kan bestaan uit consultants, een solution architect, een projectmanager en zowel onze partners als de klant. Vanuit de verschillende projecten is er ook een nauwe samenwerking met collega’s van afdeling product development, zoals business analisten, architecten, developers en testers.

Werken bij CCS 3

Jouw rol

Wij verwachten dat jij een duidelijke visie hebt over testen en hoe wij hier ons verder in moeten ontwikkelen. We verwachten dat je ons uitdaagt en met nieuwe inzichten komt. Eigen initiatief wordt enorm gewaardeerd, maar wat we nog belangrijker vinden is dat je denkt in mogelijkheden. Wat kan vandaag en waar moeten we morgen naar toe. Dankzij jou zijn we in staat om de kwaliteit in onze projecten te bewaken en te verhogen. In jouw rol lever je een cruciale bijdrage in het testen van onze oplossingen in de specifieke omgeving van de klant en het succesvol opleveren van projecten.

Wat je gaat doen:

 • Het functioneel en technisch testen van de geconfigureerde software bij onze klanten;
 • Het verbeteren van de kwaliteit van onze software;
 • Optimaliseren van de test scripts en het automatiseren van de testen;
 • Zorgen voor een hoge kwaliteit van onderhoud van software en documentatie;
 • Het borgen van kwaliteitstandaarden binnen onze projectorganisatie;
 • Klant ondersteunen bij het opstellen van testscenario’s en het formuleren van acceptatiecriteria;
 • Opzetten, controleren en begeleiden van testtrajecten in onze klantprojecten.

Onze ideale collega

Jij hebt een gezonde mate van ondernemerschap, bent daadkrachtig en sterk analytisch onderlegd. Je houdt ervan om samen uitdagingen aan te gaan en samen resultaten te behalen. Verder zijn we nog steeds op zoek naar iemand die onze CEO met pool of golf kan verslaan.

Het volgende vinden we voor een Tester ook belangrijk:

 • Hbo/wo werk- en denkniveau;
 • Ten minste TMAP/ISEB/ISTQB Foundation certificaat;
 • 4+ jaar ervaring als software Tester of product-based testing;
 • Diepgaande kennis van gestructureerd methodisch testen;
 • Ervaring met geautomatiseerd testen;
 • Ervaring met SoapUI, Postman, Teststudio;
 • Ervaring met Agile/Scrum is een pre;
 • Ervaring met requirements engineering is een pre;
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

De Tester bieden wij

Een interessante en uitdagende positie in een innovatieve en uitdagende omgeving, waarin je sturend en bepalend kunt zijn. Dit in een team van leuke collega’s!

Verder bieden wij naast je salaris:

 • Ook al wil je ons natuurlijk niet missen, bij deze functie horen ook 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
 • Lekker sporten, met of zonder collega’s: CCS heeft een bedrijfsfitnessregeling;
 • Collectieve verzekeringen;
 • Pensioenregeling;
 • Training en ontwikkelingsmogelijkheden zowel extern als intern met onze CCS Academy.
Ons kantoor is in Woerden, onze klanten bevinden zich in heel Nederland en we zijn verder aan het uitbreiden naar andere landen. Door covid-19 werken wij met al onze medewerkers grotendeels vanuit huis.

Werken bij vacatures

Wij zijn CCS

Een internationale en snelgroeiende organisatie. Vanuit het hoofdkantoor in Woerden zijn we in staat klanten in heel Europa te bedienen met ons Digital Insurance Platform. Bij ons werken getalenteerde mensen die worden gedreven door passie en focus. Wij doen er alles aan om verzekeraars mee te laten spelen in de top van digitaal verzekeren en hen de stap te laten maken naar real-time connected verzekeren.

We zorgen voor elkaar, voor onze producten en voor onze klanten. We ontwikkelen nieuwe ideeën en vieren graag samen het succes. We dagen elkaar uit, stimuleren eigen initiatief maar alleen met elkaar bereiken we ons doel: ‘de beste worden in wat we doen.’ Hard werken in een informele werksfeer vinden we net zo belangrijk als met elkaar plezier maken.

Let’s connect!

Ben jij enthousiast geworden over de functie en CCS? Neem contact met ons op!

Jouw CV en motivatie ontvangen we graag op recruitment@ccs.nl, via onderstaand formulier of via LinkedIn. Voor vragen over de procedure kun je bellen met Valeska Visser op 06 - 82 32 14 25 of mailen naar bovenstaand e-mailadres.

CCS Linkedin Instagram Twitter

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren