(Software) Tester

Professional Services

We hebben jou nodig om samen met ons het Digital Insurance Platform van de toekomst verder uit te bouwen. We helpen verzekeraars mee te spelen in de top van de digitale verzekeringsmarkt en hen de stap te laten maken naar embedded en realtime connected verzekeren. Alleen met slimme en energieke collega’s bereiken we dat doel! Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Ons DevOps team breidt uit. Word jij onze nieuwe (Software) Tester op onze productontwikkelprojecten?

Jouw missie als (Software) Tester

Om op lange termijn relevant te blijven, moeten verzekeraars een excellente klantervaring bieden, hun data optimaal benutten en nieuwe technologieën en diensten omarmen. Dankzij ons track record van 35 jaar begrijpen wij deze uitdagingen en weten we hoe we deze aan kunnen gaan. Daarom vertrouwen meer dan 2.000 verzekeraars en intermediairs op onze expertise en softwareoplossingen.

Nu is de tijd om te versnellen en jij bent degene die ons naar een hoger niveau tilt. Als (Software) Tester kom je te werken binnen een dynamische omgeving met een enthousiast en gedreven team.

Wil jij samen met ons de uitdaging aan gaan om de kwaliteit van onze softwareoplossingen en de keten over de productlijnen te bewaken en te verbeteren? Onze multidisciplinaire teams bestaan uit gemiddeld zes tot acht collega's en bestaan uit analisten, ontwikkelaars en testers die zowel in Nederland als in India werken.

Werken bij CCS 3

Jouw rol

Wij verwachten dat jij een duidelijke visie hebt over testen en hoe wij ons hier verder in moeten ontwikkelen. We verwachten dat je ons uitdaagt en met nieuwe inzichten komt. Eigen initiatief wordt enorm gewaardeerd, maar wat we nog belangrijker vinden is dat je denkt in mogelijkheden. Wat kan vandaag en waar moeten we morgen naar toe. Dankzij jou zijn we in staat om de kwaliteit van onze oplossingen en de keten over de verschillende productlijnen te bewaken en sneller te reageren bij bugs in onze software.

Wat je gaat doen:

 • Verder verbeteren (van de kwaliteit) van ons Level product (ons backofficesysteem voor polis- en schadeadministratie);
 • Het functioneel en technisch testen van de keten van Level en Marketplace (ons open ecosysteem voor de verzekeringsbranche);
 • Automatiseren van tests en het realiseren van een hoge succes rate;
 • Zorgen voor een hoge kwaliteit en onderhoudbaarheid van onze software en documentatie.

Onze ideale collega

Jij hebt een gezonde mate van ondernemerschap, bent daadkrachtig en sterk analytisch onderlegd. Je houdt ervan om samen uitdagingen aan te gaan en samen resultaten te behalen.

Het volgende vinden we voor een (Software) Tester ook belangrijk:

 • Hbo/wo werk- en denkniveau;
 • Tenminste TMAP/ISEB/ISTQB Foundation certificaat;
 • 4+ jaar ervaring als software tester of product-based testing;
 • Diepgaande kennis van gestructureerd methodisch testen;
 • Diepgaande kennis van (schade)verzekeringen;
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met geautomatiseerd testen;
 • Ervaring met SoapUI en Teststudio;
 • Ervaring met Agile/Scrum is een pre;
 • Ervaring met requirements engineering is een pre.

De (Software) Tester bieden wij

Een interessante en uitdagende positie in een innovatieve en uitdagende omgeving, waarin je sturend en bepalend kunt zijn. Dit in een team van leuke collega’s!

Verder bieden wij naast je salaris:

 • Ook al wil je ons natuurlijk niet missen, bij deze functie horen ook 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
 • Lekker sporten, met of zonder collega’s: CCS heeft een bedrijfsfitnessregeling;
 • Collectieve verzekeringen;
 • Thuiswerkvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • Training en ontwikkelingsmogelijkheden zowel extern als intern met onze CCS Academy.
Ons kantoor is in Woerden, onze klanten bevinden zich in heel Nederland en we zijn aan het uitbreiden naar andere landen. Door de coronapandemie werken wij met al onze medewerkers grotendeels vanuit huis.

Werken bij vacatures

Wij zijn CCS

Een internationale en snelgroeiende organisatie. Vanuit het hoofdkantoor in Woerden zijn we in staat klanten in heel Europa te bedienen met ons Digital Insurance Platform. Bij ons werken getalenteerde mensen die worden gedreven door passie en focus. Wij doen er alles aan om verzekeraars mee te laten spelen in de top van digitaal verzekeren en hen de stap te laten maken naar realtime connected verzekeren.

We zorgen voor elkaar, voor onze producten en voor onze klanten. We ontwikkelen nieuwe ideeën en vieren graag samen het succes. We dagen elkaar uit, stimuleren eigen initiatief maar alleen met elkaar bereiken we ons doel: ‘de beste worden in wat we doen.’ Hard werken in een informele werksfeer vinden we net zo belangrijk als met elkaar plezier maken.

Let’s connect!

Ben jij enthousiast geworden over de functie en CCS? Neem contact met ons op!

Jouw CV en motivatie ontvangen we graag op recruitment@ccs.nl of via onderstaand formulier. Voor vragen over de procedure kun je bellen met Valeska Visser op 06 - 82 32 14 25 of mailen naar bovenstaand e-mailadres.

CCS Linkedin Instagram Twitter

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren