Technisch applicatiebeheerder

Operational Services

Ter uitbreiding en versterking zoekt onze afdeling Techniek een enthousiaste en gedreven

Technisch Applicatiebeheerder

De focus in deze uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden ligt op het optimaliseren van de beschikbaarheid van de systemen voor onze klanten. Dit uit zich in het bieden van technische ondersteuning aan onze klanten, het oplossen van complexe vraagstukken en het verzorgen van installaties en upgrades van de CCS software. Dit alles met als doel dat de SLA (Service Level Agreement) afspraken met klanten nagekomen worden en het verhogen van de klanttevredenheid. Dankzij jouw inspanningen kunnen onze klanten hun werk optimaal uitvoeren.

Jouw rol

Als Technisch Applicatiebeheerder heb je een afwisselende functie. Tot jouw verantwoordelijkheden horen onder andere:

 • Remote ondersteuning leveren bij complexe issues;
 • (Her)installatie en upgrades van CCS software uitvoeren;
 • Beheer, onderhoud en monitoren van systemen met SLA .

Je gaat zelfstandig aan de slag met complexe issues. Door het stellen van de juiste vragen, het reproduceren van de situatie van de klant en het analyseren van het probleem, kom je tot de kern en de oplossing.

Herinstallaties en upgrades komen voor bij operationele klanten, maar ook bij (implementatie-) projecten. Jij zorgt ervoor dat de technische opdracht gerealiseerd wordt én dat alle stakeholder geïnformeerd zijn. Je opereert zelfstandig, maar wel altijd in een team. Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter.

Vanuit deze functie is op korte termijn ook doorgroei mogelijk naar onsite projecten, onsite ondersteuning en meer verantwoordelijkheid voor het beheer, onderhoud en monitoren van systemen met SLA contracten. Op langere kan je doorgroeien naar de functie van Technisch Consultant, waarin je de primaire technische contactpersoon bent voor een aantal key-accounts van CCS en een leidende rol vervult in advisering van onze klanten, projecten en het operationeel overleg met de klant. Je adviseert klanten over de technische mogelijkheden van de CCS software en bijbehorende technologieën en ben je verantwoordelijk voor de (her-)installaties van de CCS software.

Jij

In jou zien we de Technisch Applicatiebeheerder die continu op zoek gaat naar verbetering en meedenkt om de dienstverlening te optimaliseren. Jouw achtergrond ziet er zo uit:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en jouw opleiding is bij voorkeur IT gerelateerd.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een Microsoft Windows en Linux (RH) omgeving.
 • Ervaring met Microsoft IIS, Tomcat en Java; database systemen zoals Oracle, MsSQL en Progress OpenEdge; SoftwareAG WebMethods.

Ben je in het bezit van een ITIL certificaat, dan is dat een pre.

Qua persoonlijkheid ben je het toonbeeld van onze kernwaarden: je bent zelfstartend en werkt aan een proactief partnership. Met jouw gepassioneerde professionaliteit zorg je voor een betrouwbare uitvoering. Daarnaast ben jij:

 • Communicatief vaardig. Jouw contact met de klant is altijd niet alleen kundig, maar ook prettig.
 • Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit en bent bereid om periodiek buiten kantoortijden werkzaamheden uit te voeren.
 • Uitstekend in staat om problemen te analyseren én op te lossen.

Wij

Wij zijn CCS, 35 jaar geleden gestart als familiebedrijf en nu een snelgroeiende IT organisatie. Vanuit ons kantoor in Woerden werken wij samen met onze ontwikkelpartners in India en Polen aan innovatieve softwareoplossingen. Wij vinden onszelf niet alleen innovatief, anderen zien dat ook: we wonnen de EFMA Innovation Award voor onze Marketplace.

Wij weten net zoveel van verzekeren als van IT; we zijn ervan overtuigd dat we daarmee onze klanten de beste oplossingen kunnen bieden. Onze doelgroep bestaat uit verzekeraars, volmachten, assurantie makelaars, serviceproviders en het intermediair.

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die samenwerken in een informele werksfeer. Hard werken vinden we net zo belangrijk als plezier met elkaar maken.  Klantgerichtheid, eigen initiatief en kennisoverdracht zie je in alle teams terug.

Ons aanbod

Jouw nieuwe collega’s houden een plekje voor je vrij op ons kantoor in Woerden. Afhankelijk van jouw ontwikkeling zul je onze klanten gaan bezoeken voor technische ondersteuning. Wij bieden je:

 • Een fulltime functie voor 40 uur per week.
 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Ook al wil je ons natuurlijk niet missen, bij deze functie horen ook 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
 • Lekker sporten, met of zonder collega’s: CCS heeft een bedrijfsfitnessregeling

Bij ons krijg je de ruimte om sturend en bepalend te zijn in jouw ontwikkeling. Daarbij horen natuurlijk trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld doorgroeien naar de rol van Technisch Consultant.

Let’s connect

Ben jij net zo enthousiast geworden over CCS als wij? Solliciteer direct! Door onderstaand formulier in te vullen, komt jouw sollicitatie bij ons terecht. Vergeet niet om naast je CV, ook een heldere motivatie toe te voegen.

Voor vragen over de procedure kun je bellen met Valeska Visser, Corporate Recruiter, bereikbaar op telefoonnummer 06-82 32 1425 of mailen naar recruitment@ccs.nl.
Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Sander Tilburg, via 0348-486848.

Om CCS beter te leren kennen, kun je terecht op onderstaande kanalen. Let’s connect!

CCS Linkedin Instagram Twitter

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren