Technisch Applicatiebeheerder

Operational Services

We hebben jou nodig om samen met ons het Digital Insurance Platform van de toekomt verder uit te bouwen. We helpen verzekeraars mee te spelen in de top van de digitale verzekeringsmarkt en hen de stap te  laten maken naar embedded en realtime connected verzekeren. Alleen met slimme en energieke collega’s bereiken we dat doel! Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Ons technische team team breidt uit, word jij onze nieuwe Technisch Applicatiebeheerder?

Technisch Applicatiebeheerder

De focus in deze uitdagende functie ligt op het optimaliseren van de beschikbaarheid van de systemen voor onze klanten. Dit uit zich in het bieden van technische ondersteuning aan onze klanten, het oplossen van complexe vraagstukken en het verzorgen van installaties en upgrades van de CCS-software. Dit alles met als doel dat de Service Level Agreement (SLA) nagekomen wordt en de klanttevredenheid verhoogd wordt. Dankzij jouw inspanningen kunnen onze klanten hun werk optimaal uitvoeren.

Werken bij CCS 2

Jouw missie als Technisch Applicatie-beheerder

Om op lange termijn relevant te blijven, moeten verzekeraars een excellente klantervaring bieden, hun data optimaal benutten en nieuwe technologieën en diensten omarmen. Dankzij ons track record van 35 jaar bergrijpen wij deze uitdagingen en weten we hoe we deze aan kunnen gaan. Daarom vertrouwen meer dan 2.000 verzekeraars en intermediairs op onze expertise en softwareoplossingen.

Nu is de tijd om te versnellen en jij bent degene die onze nieuwe features en nieuwe applicaties naar een hogere ontwikkelingssnelheid en flexibiliteit brengt. Als Technisch Applicatiebeheerder kom je te werken binnen een dynamische omgeving met een enthousiast en professioneel team. De focus in deze uitdagende functie ligt in het bieden van technische ondersteuning aan onze klanten, het oplossen van complexe vraagstukken en het verzorgen van installaties en upgrades van de CCS-software. Dit alles met als doel dat we de SLA-afspraken met klanten nakomen. Dankzij jouw inspanningen kunnen onze klanten hun werk optimaal uitvoeren.

Je bent een leergierige applicatiebeheerder die ons technische team komt versterken. Er ligt een sterke focus op innovatie bij het monitoren, beheren en optimaliseren van onze systemen.

Je gaat na een inwerkperiode zelfstandig aan de slag met complexe issues. Door het stellen van de juiste vragen, het reproduceren van de situatie van de klant en het analyseren van het probleem, kom je tot de kern en de oplossing.

Jouw rol

We verwachten dat jij meedenkt over hoe wij onze klanten nog beter kunnen helpen met de technische remote ondersteuning die wij bieden. Je eigen initiatief wordt enorm gewaardeerd, maar wat we nog belangrijker vinden is dat je denkt in mogelijkheden. Wat kan vandaag en waar moeten we morgen naar toe. Dankzij jou zijn we in staat om onze klanten goed te ondersteunen zodat de systemen optimaal functioneren. Dit kan van een inlog issue zijn tot een complete installatie van een systeem. Maar ook herinstallaties en updates van de software bij operationele klanten of voor (implementatie-)projecten. Jij zorgt ervoor dat de technische opdracht wordt gerealiseerd.

Je taken zullen onder andere bestaan uit:

 • Remote ondersteuning van onze software leveren;
 • (Her)installatie en updates van onze software uitvoeren;
 • Wijzigingen in de systemen doorvoeren;
 • Beheer, onderhoud en monitoren van systemen met SLA.

Vanuit deze functie zijn er doorgroeimogelijkheden naar onsite projecten, onsite ondersteuning en meer verantwoordelijkheid voor het beheer, onderhoud en monitoren van systemen met SLA-contracten.

20190423-_DSC0092

Onze ideale collega

Jij bent leergierig, dienstverlenend, daadkrachtig en sterk analytisch onderlegd. Je houdt ervan om samen uitdagingen aan te gaan en samen resultaten te behalen.

Het volgende vinden we voor een Technisch Applicatiebeheerder ook belangrijk:

 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als system engineer, service desk medewerker, systeembeheerder of technisch support desk medewerker;
 • Je hebt ervaring met MS Windows besturingssystemen;
 • Ervaring met Linux (RH) is een pre;
 • Je hebt ervaring met clouddiensten, databases (SQL, Oracle, Progres);
 • Je hebt ervaring met Agile/Scrum werken.

De Technisch Applicatiebeheerder bieden wij

Een interessante en uitdagende positie in een innovatieve en uitdagende omgeving, waarin je sturend en bepalend kunt zijn. Dit in een team met leuke collega’s!

Verder bieden wij naast het salaris ook:

 • Winstafhankelijke prestatiebeloning;
 • Lekker sporten, met of zonder collega’s: CCS heeft een bedrijfsfitnessregeling;
 • Collectieve verzekeringen;
 • Pensioenregeling;
 • Training en ontwikkelingsmogelijkheden zowel extern als intern met onze CCS Academy.
Ons kantoor is in Woerden, onze klanten bevinden zich in heel Nederland en we zijn verder aan het uitbreiden naar andere landen. Door de coronapandemie werken wij met onze medewerkers grotendeels vanuit huis, volgens de regels van het RIVM.

Wij zijn CCS

Een internationale en snelgroeiende organisatie. Vanuit het hoofdkantoor in Woerden zijn we in staat klanten in heel Europa te bedienen met ons Digital Insurance Platform. Bij ons werken getalenteerde mensen die worden gedreven door passie en focus. Wij doen er alles aan om verzekeraars mee te laten spelen in de top van digitaal verzekeren en hen de stap te laten maken naar embedded en realtime connected verzekeren.

We zorgen voor elkaar, voor onze producten en voor onze klanten. We ontwikkelen nieuwe ideeën en vieren graag samen het succes. We dagen elkaar uit, stimuleren eigen initiatief maar alleen met elkaar bereiken we ons doel: ‘de beste worden in wat we doen.’ Hard werken in een informele werksfeer vinden we net zo belangrijk als met elkaar plezier maken.

Let’s connect

Ben jij enthousiast geworden over de functie en CCS? Solliciteer nu via onderstaand formulier of via LinkedIn!

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met onze recruiter, Valeska Visser op 06- 82 32 1425 of mailen naar recruitment@ccs.nl.

CCS Linkedin Instagram Twitter

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren