Technisch Consultant

Operational Services

Om onze groeiende klantenbase continu te voorzien van de beste technische ondersteuning, maken we in ons team ruimte voor een nieuwe

Technisch Consultant

Als technisch consultant zorg je ervoor dat onze software geïmplementeerd wordt in het IT landschap van de klant. Dat dit soms behoorlijke complexe landschappen zijn, vind je alleen maar leuk, want een uitdaging ga je nooit uit de weg.

Jouw rol

Jouw werkzaamheden bestaan uit geplande en minder geplande onderwerpen. Een greep uit jouw werkzaamheden in een week:

 • Een update naar de nieuwste release van onze software bij een klant waar je al langer over de vloer komt.
 • Een collega in het team helpen bij het coördineren van het verhelpen van een grote verstoring bij een klant. Jullie moeten flink speuren, maar weten de oorzaak toch boven tafel te krijgen. En op te lossen natuurlijk!
 • Samen met jouw collega, die als support consultant werkt, op bezoek bij een klant voor operationeel overleg.
 • Een belafspraak met een technisch beheerder van de klant. Ze staan op het punt een server te vervangen en jullie overleggen over de aanpak.
 • In een offertetraject voor een prospect komen wat technische vragen naar voren. Je spreekt met de bidmanager om te zorgen dat hij de informatie naar de prospect over kan brengen.

Jij staat altijd klaar om collega’s te helpen. Totdat jullie gaan tafelvoetballen, dan maak je ze in!

Jij

In jou zien we de technisch consultant die de techniek niet alleen begrijpt, maar anderen ook uit kan leggen. Je hebt een schat aan technische kennis en bent klaar voor de volgende stap: je kennis inzetten om de klant te helpen stappen richting innovatie te zetten. Jouw achtergrond ziet er zo uit:

 • Een afgeronde opleiding op HBO/ WO niveau opleiding, bij voorkeur IT gerelateerd.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een Microsoft Windows en Linux (RH) omgeving.
 • Ervaring met Microsoft IIS, Tomcat en Java; database systemen zoals Oracle, MsSQL en Progress OpenEdge; SoftwareAG WebMethods.

Ben je in het bezit van een ITIL certificaat, dan is dat een pre.

Qua persoonlijkheid ben je het toonbeeld van onze kernwaarden: je bent zelfstartend en werkt aan een proactief partnership. Met jouw gepassioneerde professionaliteit zorg je voor een betrouwbare uitvoering. Daarnaast ben jij:

 • Sterk in het coördineren van werkzaamheden van het (interne en externe) team waar je mee samenwerkt
 • Communicatief vaardig. Jouw contact met de klant is altijd niet alleen kundig, maar ook prettig.
 • Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit en bent bereid om periodiek buiten kantoortijden werkzaamheden uit te voeren.
 • Uitstekend in staat om problemen te analyseren én op te lossen.

Wij

Wij zijn CCS, 35 jaar geleden gestart als familiebedrijf en nu een snelgroeiende IT organisatie. Vanuit ons kantoor in Woerden werken wij samen met onze ontwikkelpartners in India en Polen aan innovatieve softwareoplossingen. Wij vinden onszelf niet alleen innovatief, anderen zien dat ook: we wonnen de EFMA Innovation Award voor onze Marketplace.

Wij weten net zoveel van verzekeren als van IT; we zijn ervan overtuigd dat we daarmee onze klanten de beste oplossingen kunnen bieden. Onze doelgroep bestaat uit verzekeraars, volmachten, assurantie makelaars, serviceproviders en het intermediair.

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die samenwerken in een informele werksfeer. Hard werken vinden we net zo belangrijk als plezier met elkaar maken.  Klantgerichtheid, eigen initiatief en kennisoverdracht zie je in alle teams terug.

Ons aanbod

Jouw nieuwe collega’s houden een plekje voor je vrij op ons kantoor in Woerden.

Wij bieden je:

 • Een fulltime functie voor 40 uur per week
 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Ook al wil je ons natuurlijk niet missen, bij deze functie horen ook 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
 • Lekker sporten, met of zonder collega’s: CCS heeft een bedrijfsfitnessregeling

Bij ons krijg je de ruimte om sturend en bepalend te zijn in jouw ontwikkeling. Daarbij horen natuurlijk trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Let’s connect

Ben jij net zo enthousiast geworden over CCS als wij? Solliciteer direct! Door onderstaand formulier in te vullen, komt jouw sollicitatie bij ons terecht. Vergeet niet om naast je CV, ook een heldere motivatie toe te voegen.

Voor vragen over de procedure kun je bellen met Valeska Visser, Corporate Recruiter, bereikbaar op telefoonnummer 06-82 32 1425 of mailen naar recruitment@ccs.nl.
Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Sander Tilburg, via 0348-486848.

Om CCS beter te leren kennen, kun je terecht op onderstaande kanalen. Let’s connect! We kijken er naar uit om met je kennis te maken.

CCS Linkedin Instagram Twitter

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren