Consultancy

Samen naar toekomstgerichte oplossingen

Onze mensen staan voor je klaar. Samen met onze consultants boek je het beste resultaat. Met onze expertise van de verzekeringsmarkt kunnen wij je ondersteunen bij haalbaarheidsstudies, configuratie, migratie en conversie tot integratie, testen en opleidingen.

Van strategie tot implementatie

Consultancy van CCS
Strategisch Consultant

Een gesprekspartner die marktontwikkelingen spot en vertaalt en meedenkt op strategisch niveau. Door de kennis van de markt waarin je beweegt helpt de strategisch consultant bij het op de juiste manier inrichten van het IT landschap. Je wordt verder geholpen met het vinden van de juiste producten, diensten en partners.

Implementatie Consultant

De implementatie consultant ondersteunt bij de implementatie van verschillende functionaliteiten. Een nieuwe functionaliteit of de totale implementatie van CCS software? Dankzij de procesmatige aanpak bij de implementatie van een nieuwe functionaliteit maak je optimaal gebruik van de software.

Business Intelligence Consultant

Jouw bedrijf beschikt over veel informatie, maar heb je ook een duidelijke inzage in je portefeuille? De Business Intelligence Consultant ondersteunt bij het inzichtelijk krijgen van businessprocessen en informatiestromen. Dit kan zijn door het ontwikkelen van een dashboard of een maatwerkrapportage. 

Migratie Consultant

Overstappen naar CCS? Een portefeuille overnemen of je data van de huidige portefeuille verrijken? Onze Migratie Consultant helpt je met een goede overgang. Een betrouwbare aanpak, waarbij geen informatie verloren gaat.

Meer weten over Consultancy van CCS?

Neem contact met ons op!

Get in touch