Polisadministratie

Betrouwbare en robuuste backoffice

Het Digital Insurance Platform integreert naadloos met ieder backofficesysteem.  Zo kan je moderniseren en stapsgewijs afscheid nemen van je huidige legacy administratiesysteem. Heb je nog geen backofficesysteem dan kun je gebruik maken van Polisadministratie van het platform.

De complete backoffice-oplossing

Polisadministratie is een compleet backofficesysteem, geschikt voor de hele verzekeringsbranche. Het is een geïntegreerde oplossing voor alle schadeproducten (particulier en zakelijk) en levens- en inkomensproducten.

Polis- en schadeadministratie 

De polis- en schadeadministratie ondersteunt de volledige levenscyclus; van offerte tot acceptatie en van prolongatie tot royement. Uiteraard word je instaat gesteld om schades snel en efficiënt af te handelen. Het is ook mogelijk om claims automation oplossingen te integreren via een midoffice-oplossing waarbij een derde partij de claim verwerkt.

Financiële administratie

Polisadministratie van het Digital Insurance Platform biedt een complete financiële oplossing; van in- en excasso's en aanmaningen tot workflows om de financiële administratie snel op orde te krijgen. Het is mogelijk om bij een digitale factuur een betaallink toe te voegen, zodra betaald wordt via de link is de financiële administratie automatisch bijgewerkt. Ook kan je automatisch debet- en creditfacturen verrekenen. Verder is het mogelijk om via een API verbinding te maken met een externe betalingsprovider, om zo nog meer betaalgemak te bieden.

De voordelen van Polisadministratie

Betrouwbaar en robuust

Polisadministratie heeft zich de afgelopen 35 jaar bewezen als een betrouwbaar en robuust systeem. 

Werken in de cloud

Polisadministratie kan je gebruiken in de cloud. Zo heb je altijd toegang tot jouw verzekeringsadministratie-omgeving. Van een private cloud tot een public cloud, alles is mogelijk.

Toepasbaar in de hele verzekeringsbranche

Polisadministratie is te gebruiken voor iedereen in de verzekeringsbranche, van tussenpersoon tot verzekeraar. Alles in één systeem. Van klant-en polisadministratie tot schadeafhandeling en financiële zaken.

Geïntegreerd datawarehouse

Polisadministratie heeft een geïntegreerd datawarehouse. Je vindt het complete klantbeeld in realtime en in overzichten. Ook is er de mogelijkheid om je eigen rapportages op te stellen.

Summa Rob Hendrix

CCS combineert kwaliteit en kennis van ICT met enorme kennis van de verzekeringsmarkt. Die combinatie maakt dat wij jaren geleden vol overtuiging hebben gekozen voor een samenwerking.

Trots op onze klanten

Onze samenwerkingen met de beste spelers uit de industrie

  • Marsh-300x300
  • Victor-300x300
  • Volksbank web

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Of wil je meer over ons weten?

Contact