Regisseren

Integreren, regisseren, versnellen

Neem de controle over je volledige verzekeringsbedrijf. Van productmanagement, marketing & sales, acceptatie tot polis- & schademanagement. Het Digital Insurance Platform is standaard uitgerust met end-to-end verzekeringsprocessen en rijke integratiemogelijkheden. Samen verhogen ze je snelheid en flexibiliteit.

Vol verzekeringskennis

Creëer snelheid en ruimte in je IT-organisatie. Het rijke integratieplatform wordt geleverd met ingebouwde verzekeringskennis en industrie-standaardprocessen, zodat je deze niet zelf hoeft te configureren. De kennis en processen zijn gebaseerd op meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 150 implementaties in de verzekeringssector. 

Eenvoudige procesaanpassingen

Processen zijn eenvoudig te bouwen en aan te passen door gebruik te maken van een visuele process designer. Door processen centraal te beheren wordt de afhankelijkheid van backoffice- of frontoffice-aanpassingen beperkt. Dit zorgt voor kostenbesparingen op het gebied van IT en snellere time-to-market.

Dynamische user interface

Vanuit Regisseren wordt een dynamische user interface aangestuurd. Deze kan in een webapplicatie of smartphone app worden toegepast. De aanpassingen van een product of proces leiden hierdoor niet tot IT werkzaamheden.

Open ecosysteem

Verbeter je business en profileer je zoals jij dat wilt. Via ons open ecosysteem heb je toegang tot een verscheidenheid aan partners in de categorieën: Customer Experience, Data en Operational Excellence. Met onze unieke oplossing en diepgaande verzekeringskennis versnellen we jouw digitale transformatie en brengen insurtechs binnen handbereik.

De voordelen van Regisseren

Centrale regie

Over al je backofficesystemen heen, één centrale plek waar je verzekeringsprocessen kan definiëren en uitrollen naar alle benodigde kanalen.

Transparantie

Krijg inzicht en voer de regie. Met Regisseren implementeer je traceerbaarheid en actieve monitoring van alle bedrijfsprocesstromen. 

Verregaande automatisering

Regisseren in combinatie met Polisadministratie zorgt voor verregaande automatisering van standaardprocessen, alles op basis van STP.

Marsh Chiel Ruijs

Bij CCS hebben ze niet alleen veel kennis van het product, ze kennen ook de markt.

Trots op onze klanten

Onze samenwerkingen met de beste spelers uit de industrie

  • Marsh
  • Victor Insurance
  • Volksbank web

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Of wil je meer over ons weten?

Contact