Reports & Dashboards

Realtime inzicht in je bedrijfsprocessen

Op maat gemaakte rapportages en dashboards zorgen voor realtime inzicht in key performance indicators, zowel vanuit strategisch als vanuit operationeel perspectief. Met Reports & Dashboards van het Digital Insurance Platform zet je data om in betekenisvolle inzichten.

Op elk moment actuele management-informatie 

Krijg meer inzicht in je bedrijfsprocessen door data uit verschillende bronnen te combineren. Verzekeraars beschikken over veel data die continu verwerkt moeten worden. Reports & Dashboards biedt realtime inzichten in audit trails en proces- en informatiestromen - die essentieel zijn voor snelle besluitvorming.

Operationele transparantie

Ontdek hoe lang het duurt om een gemiddelde schade af te handelen of om een polis op te maken. Beheer de werkvoorraad op een dusdanige manier zodat deze beheersbaar blijft en klanten snel worden geholpen. 

Datagedreven beslissingen

Elke verzekeraar weet op hoofdlijnen waar operationele en strategische winst kan worden behaald, maar waar direct actie moet worden ondernomen is vaak lastig te bepalen. Reports & Dashboards stelt verzekeraars in staat om datagedreven beslissingen te kunnen maken. Het integreert, organiseert en legt strategische inzichten bloot door interne en externe data te combineren. 

De voordelen van Reports & Dashboards

Inzicht in je portefeuille 

Blijf altijd op de hoogte van de ontwikkeling van je portefeuille. Je weet welke producten of proposities een goede combined ratio hebben en bij welke producten je wijzigingen moet doorvoeren. 

Efficiëntere bedrijfsvoering 

Ontdek hoe lang het duurt om een schade af te handelen en leer hoe je de schades kan classificeren. Op basis daarvan kan je de juiste schade toewijzen aan de juiste behandelaar.

Data realtime inzetten 

Krijg inzicht in zowel strategische als operationele uitdagingen. Reports & Dashboards zorgt dat data toegankelijk en inzichtelijk wordt.  

Marsh Chiel Ruijs

Bij CCS hebben ze niet alleen veel kennis van het product, ze kennen ook de markt.

Trots op onze klanten

Onze samenwerkingen met de beste spelers uit de industrie

  • Marsh
  • Victor Insurance
  • Volksbank web

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Of wil je meer over ons weten?

Contact