De Smart Midoffice:
De kracht van een multi-layer IT-architectuur voor verzekeraars en intermediairs  die willen transformeren

De verzekeringsindustrie staat voor een grote opgave. Want hoe zorg je ervoor dat je met je bestaande processen een excellente en onderscheidende customer experience levert? Hoe zorg je voor een korte time-to-market zodat je direct kunt inspelen op de behoeften van je verzekerden? Welke strategische partners heb je nodig in je ‘ecosysteem’ om het verschil te kunnen maken? Ontdek het in dit ebook.

Smart Midoffice ebook

Wat je in dit eBook leert over de Smart Midoffice

Screen Shot 2021-05-18 at 13.40.08
Leer hoe je als verzekeraar, beursmakelaar of intermediair innovatief kan worden én blijven zonder dat je daarbij gehinderd wordt door ingrijpende en dure wijzigingen in het bestaande IT-landschap
Screen Shot 2021-05-18 at 13.40.08
Verzekeraars hebben lange tijd gebouwd aan stevige fundamenten in hun backoffice: solide, betrouwbare systemen die decennia lang mee kunnen . En dat werkte allemaal prima. Totdat de maatschappij en de technologie steeds sneller begonnen te veranderen
Screen Shot 2021-05-18 at 13.40.08
Leer meer over het Pace Layer Model van Gartner waarin zij applicaties in lagen indelen op basis van de gebruikswijze en de snelheid waarmee ze aangepast kunnen worden of updates behoeven.
Smart midoffice template binnenkant plat

De kansen die de smart midoffice biedt

Alles draait om verbindingen op de juiste plek, tussen de juiste systemen en dat allemaal op het juiste moment. Met een platte backoffice waar alle data zit, een flexibele frontoffice en een rijke smart midoffice die de spin is in het groeiende web van kanalen, klanten en partners. Zo ontstaat een betaalbare oplossing die rendeert en die verzekeraars de mogelijkheid biedt om van customer experience door te ontwikkelen naar real time connected verzekeren.

Download het eBook