CCS benoemt Niels Trzecieski als nieuwe CCO

Insight, Nieuws

Woerden – 2 maart 2020

CCS kondigt met trots de benoeming aan van Niels Trzecieski als nieuwe Chief Commercial Officer.

Niels heeft meer dan 10 jaar ervaring als Sales Director bij TIA Technology, een vooraanstaande provider van core systemen voor Zorg-, Leven en Schadeverzekeraars in Denemarken. Niels zal de CCS Sales organisatie gaan leiden waarbij zijn focus zal liggen op nationale en internationale groei.

“Niels heeft zowel uitgebreide kennis van IT vanuit zijn IBM achtergrond als sterke kennis over de verzekeringsindustrie en haar uitdagingen. We zijn blij dat Niels ervoor gekozen heeft het CCS team te komen versterken en we kijken ernaar uit om samen verder te bouwen aan het succes van ons Digital Insurance Platform,” zegt Max Speur CEO CCS.

“Al langer dan een decennium werk ik met verzekeraars over de hele wereld. Ik heb de opkomst en het verval gezien van legacy business models en entrepreneurial disruptive start-ups die de toon hebben gezet voor wat agile, flexibiliteit en time-to-market betekent voor het behalen van succes. Toen ik in contact kwam met CCS en haar Digital Insurance Platform, zag ik direct de unieke combinatie van optionele backoffice competenties met intelligente integratiemogelijkheden die voorziet in de volledige end-to-end orkestratie in de waardeketen van de gehele verzekeringsindustrie” zegt Niels Trzecieski CCO CCS.

Over CCS

CCS, opgericht in 1983, is een Nederlandse leverancier van innovatieve IT-oplossingen voor de verzekeringsbranche uit Woerden. Dankzij de krachtige combinatie van kennis over de branche en ervaring in ICT, helpt CCS haar klanten te concurreren in de complexe, veeleisende en continu veranderende verzekeringswereld. Het portfolio van CCS bestaat uit backoffice-oplossing Level, smart midoffice-oplossing Roundcube en integratieplatform Marketplace waarmee een ecosysteem van partners ontsloten wordt. CCS verzorgt zowel de gehele implementatie, conversie als hosting en levert aanvullende dienstverlening. Met Level X biedt CCS een digitaal verzekeringsplatform bestaande uit een combinatie van haar producten en services, geïntegreerd met partneroplossingen.