CCS breidt uit in DACH regio met nieuw kantoor in München

Insight, Nieuws

Woerden – 28 januari 2022

Met de opening van een nieuw kantoor in München continueert CCS haar internationale groei en komt tegemoet aan de behoefte van huidige en toekomstige klanten in dit gebied.

Met een CCS kantoor in München naast het hoofdkantoor in Woerden kunnen klanten in de DACH regio makkelijker onboard worden.

Verzekeringsmaatschappijen willen investeren in oplossingen om hun klanten beter te kunnen bedienen. Het Digital Insurance Platform van CCS kan je specifiek afstemmen op deze behoefte. Met het Digital Insurance Platform kan je applicaties en systemen integreren en maak je data vrij beschikbaar zodat je deze efficiënt kunt inzetten en benutten. Bedrijfsprocessen kunnen voor het gehele verzekeringsbedrijf vanuit een centraal platform worden geregisseerd, van marketing tot acceptatie en claims. Zo ben je in staat te versnellen en toekomstbestendig te innoveren met OpenAPI technologie en IoT connectiviteit.


“Voor CCS, als gevestigde speler op de Nederlandse markt, is het essentieel om groei te genereren via expansie. Met ons Digital Insurance Platform bieden we een alternatief voor de risicovolle en dure rip-and-replace strategieën en ik ben overtuigd van onze unieke oplossing en aanpak. Met de opening van een nieuwe kantoor krijgt CCS meer grip en zichtbaarheid in een nieuwe markt en kunnen we bewijzen dat we in staat zijn om op te schalen in nieuwe regio's.” zegt Oliver Urlauber, Director DACH bij CCS.