CCS genomineerd als meest innovatieve InsurTech 2020

Insight, Nieuws

Fintech Global heeft de InsurTech100 aangekondigd, een wereldwijde lijst van InsurTech-bedrijven die de grootste impact hebben op het versnellen en transformeren van de verzekeringsmarkt.

Het Digital Insurance Platform van CCS heeft door een panel van experts en analisten een trotse vermelding gekregen in de InsurTech100-lijst van 2020. De InsurTech100 is een shortlist van meer dan 1.200 bedrijven waarbij de geboden oplossingen aan de hand van een vijftal selectiecriteria worden beoordeeld op onder andere innovatiekracht, kostenbesparingen en relevantie voor de markt.

Voor CCS is de prestigieuze nominatie een eervolle erkenning voor het Digital Insurance Platform. Jochem Davids licht toe: Het Digital Insurance Platform van CCS is een baanbrekend platform voor verzekeraars om mee te kunnen spelen in de top van de verzekeringsbranche. Zo helpen wij hen de stap te maken naar embedded en realtime connected verzekeren. Ongeacht de complexiteit van hun bestaande IT landschap of legacy systemen.

Met ons Digital Insurance Platform maak je je data vrij beschikbaar en kan je je bedrijfsprocessen vanuit een centraal platform regisseren. Zo wordt het mogelijk om klanten beter te begrijpen en slimmer en sneller te kunnen innoveren om in te spelen op vraag en behoeftes uit de markt. Uiteindelijk gaat het niet meer alleen om het verzekeringsproduct an sich, maar of je de juiste oplossing voor de klant kunt bieden. Dat we worden uitverkozen met een plek in de InsurTech100 bevestigt dat digitale verzekeringsplatformen de toekomst hebben.”

Over InsurTech100

Fintech Global is een data- en onderzoeksbureau gespecialiseerd in de globale FinTech industrie. De InsurTech100 is in 2019 in het leven geroepen en kon direct rekenen op veel aandacht uit de verzekeringsmarkt. Sindsdien geldt de lijst dan ook als belangrijke inspiratiebron voor financiële bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen op het gebied van bijvoorbeeld IoT, customer experience, data analytics en acceptatie- en claimsmanagement om hun digitale transformatie vorm te geven.

Meer info over het Digital Insurance Platform
Benieuwd geworden waarom ons Digital Insurance Platform internationaal erkend wordt? Lees dan hier meer over hoe wij verzekeraars helpen om te innoveren in de verzekeringsmarkt.