DIA Prime Time 2020

Nieuws, Event

Van 30 november tot en met 4 december vindt de DIA Prime Time plaats. Dit jaar is er geen fysiek event, maar vindt er een 5 dagen lang online spektakel plaats waarin ook wij te zien zijn tijdens de Show & Tell.

De DIA evenementen gelden als een van de grootste insurtech evenementen ter wereld waar pioniers uit alle continenten bij elkaar komen om inspiratie op te doen. Luister dit jaar naar meer dan 50 best-of-breed insurtechs die er klaar voor zijn om digitale transformatie en innovatie bij verzekeraars te versnellen.

 

Digital Insurance Platform

Tijdens de Show & Tell demonstreren wij hoe wij ons Digital Insurance Platform hebben ingezet voor een Bancassurance.  Met het platform stellen wij verzekeraars in staat mee te spelen in de top van de digitale verzekeringsmarkt. Zo helpen wij hen de stap te maken naar embedded en realtime connected verzekeren. Ons platform integreert elke technologie om data vrij te maken, regisseert bedrijfsprocessen vanuit een centraal platform en versnelt innovatie en digitale transformatie. 

Tijdens de Show & Tell laten wij concreet zien wat integreren, regisseren en versnellen betekent. Zien we jou ook bij de DIA Prime Time? Klik hier voor meer informatie over DIA Prime Time en je te registreren.

DIA evenement aankondiging