VKG live met Aplaza via Marketplace

Nieuws, Event

VKG (Van Kampen Groep) heeft voor Aplaza gekozen om haar prolongatie- en mutatieberichten geautomatiseerd, volledig digitaal en veilig aan te leveren aan het intermediair. Dankzij de koppeling tussen Marketplace en Aplaza worden de prolongatie- en mutatieberichten die VKG aanbiedt, met een druk op de knop overgezet naar het eigen administratiepakket van de bij VKG aangesloten adviseurs. De polisgegevens zijn daardoor direct up-to-date in het eigen administratiepakket van de adviseur.

Zo werkt de koppeling tussen Aplaza en Marketplace

De aangesloten adviseurs van VKG kunnen via de digitale postbus van Aplaza berichten ophalen en geautomatiseerd verwerken in hun eigen administratiepakket. VKG neemt zo een volgende stap om haar adviseurs digitaal en efficiënter te laten werken.

De koppeling met Aplaza bespaart de aangesloten adviseurs van VKG gemiddeld tot een minuut per bericht. Tijd die onder meer wordt gewonnen omdat gegevens niet meer dubbel hoeven te worden ingevoerd en omdat klantdossiers met een druk op de knop up-to-date worden bijgewerkt. De bespaarde tijd kan het intermediair besteden aan het bieden van persoonlijk advies van hoogwaardige kwaliteit.

Workflow Aplaza - CCS connects

Volgende fase

Myrte Postma, Partner Succes Manager bij CCS, is blij met de livegang van VKG en Aplaza. “Dit is de eerste go live van een verzendende partij die ADN-berichten geautomatiseerd aanlevert via Marketplace en Aplaza. Dat biedt vertrouwen in de uitrol van de volgende kantoren. De vervolgfase in het traject met VKG is de uitrol van documenten. Daarmee neemt de efficiency nog verder toe.” 

Wil je meer weten over Aplaza en de toegevoegde waarde voor jouw organisatie? Download dan de factsheet via onze website.

Factsheet Aplaza - CCS connects 

Over VKG

VKG staat voor Van Kampen Groep en werd in 1947 opgericht onder de naam Jac. Van Kampen & zoon.

Sinds 2015 is VKG een zelfstandig onderdeel van ASR Nederland N.V. Voor verschillende verzekeraars treedt VKG op als gevolmachtigde of gevolmachtigd agent. Dit betekent dat VKG risico’s accepteert, polissen opmaakt en schades afwikkelt binnen de afspraken die met de verzekeraars zijn gemaakt.

Hierbij bieden ze financieel adviseurs toegang tot een zo breed mogelijk aanbod van financiële diensten in combinatie met een snelle en efficiënte afhandeling.

Meer weten over VKG? Ga dan naar www.vkg.nl.