Level Online

Veilig, overal en altijd up-to-date

Een ultieme klantervaring is essentieel. Met Level Online ben jij klaar voor de toekomst! Onderscheid jezelf van anderen door innovatieve partneroplossingen toe te voegen aan je Level Online omgeving via Marketplace, en focus beter op je assurantiewerkzaamheden. Probeer Level Online nu 30 dagen gratis uit. Je kunt direct aan de slag!

Level_online Gratis uitproberen

Blijven innoveren

Met Level Online kun je eenvoudig gebruik maken van onze partnersoplossingen via Marketplace van CCS. Hiermee vergroot je de toegevoegde waarde van jouw (assurantie)kantoor. Van digitale postverwerking wat zorgt voor een efficiënte communicatie met klanten, het aanbieden van een app waarmee klanten eenvoudig schade kunnen melden of de polis kunnen inzien tot een vergelijker op de website.

Kortom met Level Online veilig, overal en altijd up-to-date.

Level Online - Klantverhaal

Een moderne User Interface

Level-User-Interface-LRES

 

Level Online pakketten

Level Online wordt aangeboden in drie pakketten die modulair zijn opgebouwd.

Nog meer voordelen van Level Online

Flexibel

Op ieder moment vanaf elk apparaat inloggen in jouw omgeving.

Betalen per gebruiker

Je betaalt een vaste prijs per gebruiker per maand. Zo kan je makkelijk een gebruiker toevoegen of verwijderen.

Altijd up-to-date

Je bent verzekerd van de laatste updates van de Level software. Hierdoor maak je altijd gebruik van de nieuwste innovaties.

Office pakket

In de Level Online pakketten Business en Professional zit automatisch het Office pakket. Ook de updates worden dan automatisch verzorgd.

Kostenbesparing

Geen eigen server meer nodig op kantoor. Hierdoor heb je een kostenbesparing op het periodiek onderhouden of vervangen van de server.

Eén aanspreekpunt

Alles wordt geregeld vanuit CCS, waardoor je maar één aanspreekpunt hebt voor vragen rondom Level-software, wijzigingen in het systeem en updates van Windows en Office.

Veilige locatie server

De cloud server staat in een rekencentrum met alle benodigde veiligheidsmaatregelen (zoals stroom, koeling en hardware). Met 24×7 monitoring en uitgebreide back-up procedures.

Security

Level Online bieden wij aan inclusief cyberverzekering. Dit houdt in dat wanneer je getroffen wordt door een cyberincident je direct de juiste expertise krijgt. Dit kan in de vorm van juridische bijstand, maar ook dekking als door stilstand van het computersysteem bedrijfsschade ontstaat bij een netwerkonderbreking.

Makelaars en Assurantiekantoor C. Vos Edo Veerman

“In plaats van de aanschaf van een nieuwe server ben ik over-gestapt op Level Online en kan ik nu vanaf elke locatie veilig inloggen voor een vast bedrag per gebruiker per maand.”

 

Gratis 30 dagen uitproberen

Ervaar de uitgebreide functionaliteiten van Level Online en de moderne en intuïtieve uitstraling.