Datamanagement

Integreren, regisseren, versnellen

Verbeter de datakwaliteit en zorg voor succesvolle data-integratie met 'Datamagement' van Level X. Hiermee ontstaat ‘één versie van de waarheid’. Dit is van cruciaal belang bij het nemen strategische beslissingen en voor het versnellen van de time-to-market, het verhogen van inkomsten en het verbeteren van de klanttevredenheid.

Datakwaliteit

Het IT-landschap van een verzekeraar is complex.  Data wordt op meerdere afdelingen apart verzameld en opgeslagen. Een centraal overzicht mist en hierdoor ontstaat soms onduidelijkheid over wat er exact is opgeslagen in de verschillende systemen. 

Consistent databeheer in alle applicaties

Verhoog de operationele efficiëntie, verbeter het risicobeheer en vereenvoudig de naleving van regelgeving. Met Datamanagement van Level X harmoniseer, synchroniseer en schoon je enterprise-data en codesets op. Verder worden overtollige data en fouten geëlimineerd met een echt multi-domein en multi-datamanagementplatform.

De kracht van een taal

Alle interne en externe data uit meerdere systemen wordt vertaald naar eenzelfde standaard (op basis van ACORD) en een uniforme sturctuur. Alle data is hierdoor efficienter in te zetten en vrij beschikbaar.

De voordelen van Datamanagement

Één standaard en uniforme datastructuur

Alle interne en externe data uit meerdere systemen wordt vertaald naar eenzelfde standaard (ACORD) en uniforme structuur. 

Je huidige data beter benutten

Doordat data vrij beschikbaar wordt, kan je deze beter benutten, zonder dat je hoeft over te stappen op een nieuw backofficesysteem.

Efficiëntere processen

Goed datamanagement stelt je in staat om processen efficiënt te kunnen modelleren en zo het volledige verzekeringsbedrijf te regisseren.

Marsh Chiel Ruijs

Bij CCS hebben ze niet alleen veel kennis van het product, ze kennen ook de markt.

Trots op onze klanten

Onze samenwerkingen met de beste spelers uit de industrie

  • Marsh
  • Victor Insurance
  • Volksbank web

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Of wil je meer over ons weten?

Contact