Oodit

Risicomanagement Platform

Het Oodit Risicomanagement Platform helpt organisaties om hun integraal risicomanagement effectiever, efficiënter en aantoonbaar naar een hoger plan te brengen.

Risico-inventarisaties, evaluaties van rapportages en het plan van aanpak met beheersmaatregelen kunnen dankzij deze software-oplossing eenvoudig uitgevoerd en beheerd worden.

Zo stelt het platform verzekerings- en andere adviseurs op het gebied van risicomanagement in staat om klanten actief te betrekken bij hun risicoplan en ze te begeleiden. Adviseurs kunnen daarnaast hun eigen rapportages op eenvoudige wijze uit het systeem halen en klantprofielen zorgvuldig opbouwen en onderhouden.

Oodit Risicomanagement Platform - CCS Connects
  • Voordelen
  • Kosten
  • Support

Wat zijn de voordelen?

Foutloos werken vanuit één klantbeeld

Vanuit Level kan je simpel en eenvoudig een klantdossier en/of risico-inventarisatie in Oodit activeren. Deze geautomatiseerde integratie voorkomt overtypen en administratie op meerdere plekken. De resultaten in Oodit worden vervolgens weer netjes opgeslagen bij de klantgegevens in CCS en afspraken worden in agendabeheer van CCS geplaatst.
Zo houd je foutloos en zonder veel moeite je dossier compleet.

Compleet en up-to-date klantprofiel

Met ‘klantprofiel’ geven verzekeringsadviseurs invulling aan hun zorgplicht. Je houdt met Oodit alle informatie over je klant op eenvoudige wijze up-to-date, bent voorbereid op de afspraak en kan na iedere afspraak snel en effectief een gespreksverslag delen. Heel overzichtelijk en altijd up-to-date.

Risico-inventarisatie & preventie

Samen met je klant maak je in Oodit een bedrijfsrisico-inventarisatie en bepaal je de noodzakelijke controls en aanvullende preventiemaatregelen voor een betere en veiligere bedrijfsvoering. Al die controls en preventiemaatregelen zijn in te plannen in Oodit.

Samenwerking met de klant

Door je klant ook toegang te geven tot zijn actielijst of zelfs zijn volledige dossier kan je samen de opvolging van maatregelen monitoren. Alle acties worden direct digitaal opgeslagen, zodat de bewijslast altijd beschikbaar is als de verzekeraar hierom vraagt.

Standaard en maatwerk templates

Voor elke branche zijn er diverse templates beschikbaar, waaronder RI&E, Cyber security, AVG en een aantal ISO-frameworks. Voor verzekeringsadviseurs zijn er ook templates voor klantprofielen en risico-inventarisaties beschikbaar. Daarnaast kunnen er natuurlijk ook maatwerk templates ontwikkeld worden.

Veiligheid

Risicomanagement gaat over zeer bedrijfskritische informatie. Dat begrijpt Oodit. Omdat Oodit voor grote financiële partijen applicaties ontwikkelt en beheert zijn zij als geen ander bekend met de hoogste beveiligingsstandaarden. Het hostingcenter is volgens de laatste richtlijnen gecertificeerd. Daarnaast wordt het center meerdere malen per jaar getest.

Software as a Service

Met Oodit-software werk je veilig samen in de cloud. Hierdoor zijn mutaties direct zichtbaar voor jouw gehele team en je klant. Zo kan je klant direct aan de slag met de afgesproken maatregelen, want Oodit is overal en altijd toegankelijk via een laptop, PC, mobiel of tablet. En omdat de Oodit-software als SaaS wordt aangeboden hoef je de software niet zelf aan te schaffen, werk je altijd met de laatste versie, hoef je zelf geen updates door te voeren maar ben je wel altijd up-to-date.

Wat zijn de kosten?

  • Maandelijkse abonnementskosten voor het gebruik van het Oodit Risicomanagement Platform in combinatie met Marketplace.
  • Afhankelijk van het project en de gewenste scope is er een eenmalige configuratie en inrichting (incl. het doorvoeren van de eigen huisstijl).

 

Wie kan mij helpen?

Support is te benaderen via support@oodit.nl en info@oodit.nl.

 

 

 

Oodit aanvragen