Peters Assurantiën

Volledige aandacht voor de klant dankzij Level Online
assurantien

De familie Peters is een verzekeringsfamilie pur sang. In 1920 begon de opa van Bert Peters, samen met zijn broer Kees de huidige eigenaren van Peters Assurantiën uit het Gelderse Ingen, met het verkopen van uitvaartverzekeringen. Van vader op zoon heeft het kantoor zich steeds verder ontwikkeld en vandaag de dag richten ze zich voornamelijk op zakelijke verzekeringen.

Automatisering

“In 1986 zijn we bij Peters Assurantiën begonnen met automatiseren”, vertelt Bert. “We kochten onze eerste software bij PCS (de oude naam van het huidige CCS, red.) en sindsdien zijn we niet meer weggegaan. CCS bestaat 35 jaar en wij zijn hier al 33 jaar klant. Dat bevalt, met name dankzij de recente ontwikkelingen bij het bedrijf, uitstekend.”

Logo peters

Een van die ontwikkelingen is de introductie van Level Online, de cloud-service van CCS. Voor Peters Assurantiën was Level Online een perfect antwoord op bestaande strubbelingen. “Om de zoveel tijd moesten we rondkijken naar een nieuwe server, we moesten checken of onze hardware nog wel geschikt was als de software een update had gekregen. Van al deze dingen hebben wij helemaal niet zoveel verstand van. We merkten dat we dit gingen uitstellen of we vroegen CCS om dit voor ons te doen. We hadden al een aantal keer van gedachten gewisseld over software in de cloud. Toen het zover was, zaten we direct met CCS aan tafel”.

Overstap naar Level Online

Dat moment kwam in 2018 toen de backoffice werd overgedragen naar Level Online. Bert was blij met de implementatie en de overgang naar de online oplossing. “De overgang is heel soepel gegaan en we hadden geen last van kinderziektes” vertelt Bert. Om te blijven concurreren op een hoogwaardig niveau zocht Peters Assurantiën naar mogelijkheden om meer diensten aan zijn huidige pakket toe te voegen. Hij ontdekte dat Level Online een modulair karakter kent zodat hij zelf de keuze heeft om een pakket te selecteren dat het meest aansluit bij zijn wensen: “We hebben het meest uitgebreide pakket gekozen, Level Online Professional. Dit pakket heeft zoveel mogelijkheden en een aantal functionaliteiten gebruiken we nog niet. We hebben nu de behoefte om dieper het pakket in te duiken. Samen met onze accountmanager gaan we een stappenplan maken om inzichtelijk te krijgen wat de mogelijkheden zijn en dit afzetten tegen wat we al gebruiken. Omdat we de tijd en kennis niet hebben om het hele pakket zelf te ontdekken, kunnen we gelukkig de hulp van CCS inschakelen.”

Gratis uitproberen
Bert Peters Eigenaar Peters Assurantiën

"Dankzij Level Online hebben we geen omkijken meer naar updates"

Marketplace als ecosysteem

Marketplace, het open-ecosysteem waarbij het mogelijk is om verschillende Insurtechs als aanvullende dienst toe te voegen aan het assurantiepakket, kan worden aangesloten op Level Online. Bert houdt die ontwikkelingen nauwlettend in de gaten: “We hebben een aantal jaren geleden al bedacht dat het heel handig zou zijn als inkomende telefoontjes gekoppeld worden aan Level van CCS, maar toen was dat nog niet mogelijk. Met Marketplace en de integratie met Panas zou dit weleens heel interessant voor ons kunnen zijn.”

Peters Assurantiën

Altijd up-to-date

Efficiënt werken loopt als een rode draad door Peters Assurantiën. Level Online heeft bijgedragen aan de efficiëntie binnen het bedrijf. “We hebben afscheid genomen van onze hardware leverancier”, vertelt Bert. “De software die we gebruiken draait bij CCS in de cloud. Verder gebruiken we geen andere programma’s meer. Voor Level Online hadden we dus een apart contract met een hardware leverancier, aparte licenties voor Microsoft Office, noem maar op. Bij updates kwamen hier of extra kosten of extra werk bij kijken. Dankzij Level Online hebben we geen omkijken meer naar updates, werken we altijd met de laatste versie van de software en hebben we de mogelijkheid om altijd en overal in te loggen.”

 

Gratis 30 dagen uitproberen

Ervaar de uitgebreide functionaliteiten van Level Online en de moderne en intuïtieve uitstraling.