CCS Summit 2020

Open Insurance

ss Rotterdam | dinsdag 31 maart 2020 
 

Slimmer innoveren door data vrij te maken

Onze sprekers

CCS Summit 2020 - David Woudenberg

David Woudenberg

Data Scientist / Xomnia

David Woudenberg is Data Scientist bij Xomnia en Technical Lead bij Shipping Technology waar hij betrokken is bij de ontwikkeling van autonoom varende schepen. Beslissingen nemen op basis van data spelen hierbij een cruciale rol. Tijdens de Summit vertelt hij, samen met Mark Booster, over zijn ervaringen met kunstmatige intelligentie en deep learning technologieën.

Website Erben Wennemars

Erben Wennemars

Meervoudig wereldkampioen schaatsen / Professioneel spreker

Erben Wennemars is een van de beste schaatsers die Nederland heeft gekend. Erben werd in zijn succesvolle schaatscarrière twee keer wereldkampioen sprint en pakte twee keer brons op de Olympische Spelen van Turijn in 2006. Als spreker vertelt hij over zijn carrière, letterlijk van vallen tot opstaan. Centraal hierin staan thema's als persoonlijke ontwikkeling, passie, intrinsieke motivatie en grenzen verleggen.

Website Eveline van Enk

Eveline van Enk

Director Partnerships / Digital Insurance Agenda

Eveline van Enk heeft ruim 20 jaar ervaring in het internationale domein van ING. Hierna heeft zij de overstap gemaakt naar Digital Insurance Agenda (DIA), waar ze verantwoordelijk is voor Insurtech partners. Tijdens de CCS Summit geeft Eveline een update over de trends en ontwikkelingen in de internationale Insurtech community.

Maarten Bakker - CCS Summit 2020

Maarten Bakker

Director and Sector Lead Insurance / INNOPAY

Maarten Bakker is een ervaren strategieconsultant bij adviesbureau INNOPAY. Hij is gefascineerd door de combinatie van business strategie, de mogelijkheden van data (delen) en technologie. Tijdens de CCS Summit geeft Maarten zijn visie over Open Insurance. Daarnaast trekt hij een parallel met de Open Banking en PSD2 beweging en licht hij toe hoe met data delen nieuwe digitale ecosystemen en partnerships binnen de verzekeringsindustrie mogelijk worden gemaakt..

Mark Booster - CCS Summit

Mark Booster

Consultant / Xomnia

Mark Booster is Consultant bij Xomnia en Shipping Technology waar hij betrokken is bij de ontwikkeling van autonoom varende schepen. Beslissingen nemen op basis van data spelen hierbij een cruciale rol. Tijdens de Summit vertelt hij, samen met David Woudenberg, over zijn ervaringen met kunstmatige intelligentie en deep learning technologieën.

Website Sydney Brouwer

Sydney Brouwer

Specialist Klantgerichtheid / Professioneel spreker

Sydney Brouwer helpt bedrijven met het bouwen van een klantgerichte cultuur. Hij staat als spreker wekelijks op het podium om presentaties te geven over klantbeleving en klantgerichtheid. Tijdens de CCS Summit geeft Sydney de verzekeringsbranche praktische tips.

Onze  partners

Op het Partnerplein kom je meer te weten over de oplossingen van onze Marketplace partners.Partners Summit _ 15 vakjes (1)-2

Deze bedrijven zijn erbij!

Klantlogos Summit 2020

Mis het niet!

Meld je hieronder aan

Aanmelden CCS Summit 2020

 

Locatie en routebeschrijving

ss Rotterdam
3e Katendrechtsehoofd 25
3072 AM Rotterdam
Navigatie-adres: Maashavenkade

Bekijk hier de volledige routebeschrijving.