Regisseer de klantervaring

Krijg grip op de totale klantreis

Als CCO of marketing manager heb je moeite om de klantervaring te verbeteren. Je wordt gehinderd doordat klantinformatie niet centraal is opgeslagen. Je wilt inzicht in de totale klantreis. Je hebt vragen zoals: "Hoe krijg ik inzicht in relevante klantgegevens en contactmomenten?  En hoe kan ik mijn klant op het juiste moment bereiken met een relevant  product of relevante dienst?"

Hyperpersoonlijk contact

In drie stappen naar een oplossing:

Integreren

Het Digital Insurance Platform integreert elke technologie om data vrij beschikbaar te maken. Data wordt vanuit meerdere systemen vertaald naar één uniforme structuur, gebaseerd op de industriestandaard ACORD. Doordat alle data nu centraal beschikbaar is in één uniform datamodel krijg je inzicht in wat er is vastgelegd in je systemen. 

DIP

Regisseren

Regisseer de klantreis, van marketing tot acceptatie en claims, vanuit een centraal platform. Op basis van al je vrij beschikbare data weet je meer over jouw klant en kan je deze beter bedienen, zowel online als offline. Je bent daardoor in staat het juiste aanbod en de juiste service te bieden op het juiste moment.

Versnellen

Het Digital Insurance Platform maakt het mogelijk om de stap te maken naar embedded en realtime connected verzekeren. Zo kan je op basis van levensstijl en levensfase klanten identificeren en voor hen het optimale productaanbod of de juiste service bepalen en vervolgens aanbieden.

De voordelen van het Digital Insurance Platform

Hyperpersoonlijk contact

Bereik je klanten op het juiste moment met relevante producten en diensten. Het Digital Insurance Platform maakt het mogelijk om de stap naar embedded en realtime connected verzekeren te maken.

Verbeterde klantervaring

Doordat je meer over je klant weet, kan je hem beter te woord staan en helpen. Pro-actieve klantbehandeling wordt mogelijk waardoor je de klantervaring zelf kan regisseren.

Centrale regie

Regisseer de klantreis, van marketing tot acceptatie en claims, vanuit een centraal platform.

Marsh Chiel Ruijs

Bij CCS hebben ze niet alleen veel kennis van het product, ze kennen ook de markt.

Trots op onze klanten

Onze samenwerkingen met de beste spelers uit de industrie

  • Marsh
  • Victor Insurance
  • Volksbank web

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Of wil je meer over ons weten?

Get in touch