Technisch systeem- en applicatiebeheer

Altijd up-and-running, zodat jij overal je werk kan doen

Voorkom storingen met ons technisch systeem- en applicatiebeheer. We geven advies, helpen bij de inrichting en onderhouden het systeem. Zo zorgen we ervoor dat alles up-and-running blijft, zodat jij overal en altijd je werk kan doen.

Continu verbeteren

Al 35 jaar leveren wij robuuste software. Om de uptime en de performance hoog te houden, zijn wij altijd bezig met het verbeteren van onze software en systemen. Zo minimaliseren we de storingen. En mocht iets onverhoopt toch niet helemaal goed werken, dan komen we meteen in actie.

De voordelen van technisch beheer

Preventief onderhoud

We onderhouden het systeem preventief. Zoals het installeren van updates, het maximaliseren van performance, het opschonen van bestanden op de file server en een systeemcheck voor een release update. We geven advies over de systeemcapaciteit en passen de systeemparameters aan.

Correctief onderhoud

Technisch beheer voeren we in de allereerste plaats uit om storingen te voorkomen. We scannen continu en verzorgen updates voor programma correcties voor software van derden.

Back-up procedures

Altijd verzekerd van een back-up en de juiste back-up procedures om een back-up terug te zetten.

Beheer van koppelingen en verbindingen

We ondernemen meteen actie bij storingen of als een koppeling of verbinding niet meer werkt. Dankzij onze technische kennis en onze ervaringen met de leveranciers zorgen we voor een snelle oplossing.

Meer weten over technisch beheer?

Neem dan contact met ons op!

Contact