Maak kennis met CCS

Over CCS


We zijn een internationale en snelgroeiende organisatie. Bij ons werken getalenteerde mensen die worden gedreven door passie en focus. Wij doen er alles aan om verzekeraars mee te laten spelen in de top van digitaal verzekeren en hen de stap te laten maken naar embedded en realtime connected verzekeren.

Klaar voor de toekomst

Dankzij ons 35 jaar trackrecord zijn we in staat de uitdagingen van de verzekeringssector te begrijpen en aan te gaan. Daarom vertrouwen meer dan 2.000 verzekeraars en intermediairs op onze softwareoplossingen.

Vanuit het hoofdkantoor in Woerden zijn we in staat klanten in heel Europa te bedienen met ons Digital Insurance Platform. Ons platform integreert met iedere technologie en maak data vrij beschikbaar zodat deze efficiënt kan worden ingezet en benut. Vanuit een centraal platform kan het gehele verzekeringsbedrijf worden geregisseerd. Zo kunnen onze klanten versnellen en innoveren met OpenAPI technologie en IoT connectiviteit waarmee ze klaar zijn voor de toekomst! 

Cultuur

We laten ons leiden door vier principes: klantgerichtheid, passie voor innovatie, toewijding aan operationele uitmuntendheid en langetermijndenken. Zo zorgen we voor elkaar, voor onze producten en voor onze klanten. We ontwikkelen nieuwe ideeën en vieren graag samen het succes. We dagen elkaar uit en stimuleren eigen initiatief maar alleen met elkaar bereiken we ons doel: ‘de beste worden in wat we doen.’ Hard werken vinden we net zo belangrijk als met elkaar plezier maken. We hebben het volste vertrouwen in onze kennis en expertise, toch blijven we continu investeren in onze mensen en technologie. Zo blijven we innoveren en onszelf ontwikkelen.

Nieuws over CCS

Rabobank kiest voor het CCS Digital Insurance Platform

CCS kondigt met trots aan dat Rabobank haar samenwerking met CCS uitbreidt. De focus van deze uitbreiding ligt op het nog beter bedienen van Rabobank-klanten met passende verzekeringen, terwijl de wens om snelheid en efficiëntie te vergroten centraal staan. De uitbreiding en verdieping van de samenwerking komt tot uiting in een nieuwe meerjarige overeenkomst van strategische aard.

Combined Computer Services C.C.S. versterkt de Raad van Commissarissen met voormalig Achmea topman Jack Hommel.

CCS, toonaangevende leverancier van softwareoplossingen voor verzekeraars, distributiepartners en beursmakelaars, is zeer verheugd de aanstelling van Jack Hommel als Commissaris aan te kondigen. Hommel zal met zijn uitgebreide marktkennis en ervaring de directie van CCS bijstaan in de uitvoering van haar strategie.

Roundcube Holding, moederbedrijf van CCS, breidt porfolio uit met overname van Paston Solutions B.V. om efficiënte portefeuille rationalisatie voor verzekeraars en distributiepartners mogelijk te maken.

Apollon biedt efficiënte product benchmarking en dataverrijking, alsook geautomatiseerde portefeuille rationalisatie met de mogelijkheid tot het geven van proactief advies. Hierdoor kunnen verzekeraars en distributiepartners versneld productaanpassingen doorvoeren, een hogere STP- en conversie-graad bereiken en op efficiënte wijze voldoen aan de zorgplicht.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Of wil je meer over ons weten?

Get in touch