Al 35 jaar innovatieve software voor de verzekerings­branche

Historie

We bieden al 35 jaar de innovatieve softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Dit doen we dankzij de krachtige combinatie van kennis over de verzekeringsbranche en ervaring in ICT. Zo helpen wij onze klanten te concurreren in de complexe en veeleisende verzekeringswereld.

Historie

In 1983 startten wij als PCS met de digitalisering van verzekeringsadministraties. Om zo klant-, polis- en schadeadministratie efficiënter uit te voeren. In de jaren die volgden werd deze digitale administratie steeds verder ontwikkeld. PCS veranderde na een aantal overnames in CCS. Een toonaangevende leverancier van software voor de verzekeringswereld.

De komst van het internet, economische groei en verandering in het gedrag zorgen ervoor dat ook het IT landschap verandert. Flexibiliteit en snelheid zijn essentieel maar met behoud van een stabiele backoffice

Bij CCS werken wij dagelijks met een team van professionals aan innovatieve softwareoplossingen die onze klanten verder helpen. Van werken in de Cloud tot het samenwerken met excellente partners, bij CCS zorgen wij dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.  

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Of wil je meer over ons weten?

Get in touch