Maak kennis met CCS

Over CCS


We zijn een internationale en snelgroeiende organisatie. Bij ons werken getalenteerde mensen die worden gedreven door passie en focus. Wij doen er alles aan om verzekeraars mee te laten spelen in de top van digitaal verzekeren en hen de stap te laten maken naar embedded en realtime connected verzekeren.

Klaar voor de toekomst

Dankzij ons 35 jaar trackrecord zijn we in staat de uitdagingen van de verzekeringssector te begrijpen en aan te gaan. Daarom vertrouwen meer dan 2.000 verzekeraars en intermediairs op onze softwareoplossingen.

Vanuit het hoofdkantoor in Woerden zijn we in staat klanten in heel Europa te bedienen met ons Digital Insurance Platform. Ons platform integreert met iedere technologie en maak data vrij beschikbaar zodat deze efficiënt kan worden ingezet en benut. Vanuit een centraal platform kan het gehele verzekeringsbedrijf worden geregisseerd. Zo kunnen onze klanten versnellen en innoveren met OpenAPI technologie en IoT connectiviteit waarmee ze klaar zijn voor de toekomst! 

Cultuur

We laten ons leiden door vier principes: klantgerichtheid, passie voor innovatie, toewijding aan operationele uitmuntendheid en langetermijndenken. Zo zorgen we voor elkaar, voor onze producten en voor onze klanten. We ontwikkelen nieuwe ideeën en vieren graag samen het succes. We dagen elkaar uit en stimuleren eigen initiatief maar alleen met elkaar bereiken we ons doel: ‘de beste worden in wat we doen.’ Hard werken vinden we net zo belangrijk als met elkaar plezier maken. We hebben het volste vertrouwen in onze kennis en expertise, toch blijven we continu investeren in onze mensen en technologie. Zo blijven we innoveren en onszelf ontwikkelen.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Of wil je meer over ons weten?

Get in touch