Successen van onze klanten

Ontdek de klantverhalen
Level-online-customer-story-header-test

Ben je nieuwsgierig geworden hoe bedrijven onze oplossingen gebruiken? Op deze pagina krijg je antwoord op herkenbare vragen die we graag concreet aan je uitleggen. Lees onder andere over strategische uitdagingen, hoe een implementatietraject is verlopen of op welke wijze de software van CCS heeft gezorgd voor een innovatieve oplossing.

Peters Assurantiën

"Level Online helpt ons onze tijd en capaciteit efficiënt te besteden"

Peters Assurantiën gebruikt sinds 1986 de software van CCS. In 2018 besloten ze over te gaan op Level Online. Als gebruiker van het eerste uur profiteren ze dagelijks van de mogelijkheden van onze cloud-oplossing.

Teaser Peters site

Troostwijk Digital Risicomanagement

Een beter beeld van risico's in de verzekeringsbranche.

Het Troostwijk Digital Risicomanagement Platform van Oodit is de eerste partneroplossing die zelfstandig via de Developer Portal van CCS op het Marketplace AppCenter is verschenen. Ontdek in dit artikel meer over Troostwijk Digital en de samenwerking met CCS.Oodit-Risico-Management-Riskplan - CCS Connects

Verschuuren Assurantiën

"Al mijn data is nu veilig in de cloud"

Inbraken op ICT-systemen en verlies van data vormen een fors financieel risico voor ondernemingen en zijn tegenwoordig aan de orde van de dag. Level Online kan je hiervoor behoeden. Doordat Level Online standaard is uitgerust met een cyberverzekering, ben je altijd verzekerd van de juiste nazorg bij een cyberincident. Als er inbreuk wordt gedaan op je eigen servers, dan is het niet altijd zeker dat de financiële gevolgen worden gedekt.

Rob Verschuuren, eigenaar van Verschuuren Assurantiën werd getroffen door een cyberaanval en besloot te kijken naar alternatieven. Vooral de veiligheid van Level Online was voor hem een trigger om over te stappen naar dit pakket. “Een keer en nooit meer! Na een ransomeware attack ben ik overgestapt op Level Online. Al mijn data is nu veilig in de cloud.” De cloud server van Level Online staat in een beveiligd rekencentrum waarbij een 24/7 monitoring wordt uitgevoerd en uitgebreide back-up procedures tot de standaard behoren. Hiermee waarborgen we dat onze klanten profiteren van een beveiligde werkomgeving.

Trots op onze klanten

Onze samenwerkingen met de beste spelers uit de industrie, onder andere:

  • AON
  • Goudse
  • Meijers
  • Schouten
  • Summa
  • Victor
  • VKG
  • VLC