Consultancy

Samen naar toekomstgerichte oplossingen

Met onze kennis van IT en 35 jaar ervaring in de verzekeringsmarkt kunnen wij je ondersteunen bij jouw IT-uitdagingen. Wij ondersteunen je bij integratie, configuratie, migratie en conversie. Samen met onze consultants boek je het beste resultaat.

Van strategie tot implementatie

Strategisch Consultant

Een gesprekspartner die marktontwikkelingen spot en vertaalt en meedenkt op strategisch niveau. Door de kennis van de markt adviseert de Strategisch Consultant over het op de juiste manier inrichten van jouw IT-landschap. Samen bepalen we welke diensten of Marketplace partners bij jou passen.

Business Intelligence Consultant

Jouw bedrijf beschikt over veel informatie, maar heb je ook een duidelijk inzicht in je data? Onze BI Consultant ondersteunt bij het inzichtelijk maken van data, businessprocessen en informatiestromen. Met een dashboard of een maatwerkrapportage komt je data tot leven.

Migratie Consultant

Overstappen naar CCS? Een portefeuille overnemen of de data van je huidige portefeuille verrijken? Onze Migratie Consultant zorgt voor een goede overgang met een betrouwbare aanpak, waarbij geen informatie verloren gaat.

Implementatie Consultant

Een nieuwe functionaliteit toevoegen of de totale implementatie van de CCS software laten verzorgen? Onze Implementatie Consultant ondersteunt hierbij. Dankzij de procesmatige aanpak maak je optimaal gebruik van de software.

Meer weten over Consultancy van CCS?

Neem contact met ons op!

Contact