Strategische Partners

Samen creëren we de toekomst van digitaal verzekeren

We werken samen met de beste partners om de toekomst van digitaal verzekeren te creëren en vorm te geven. Onze partners bieden complementaire, onderscheidende oplossingen en diensten die je helpen bij een snelle go-to-market.

Capco

Global technology and management consultancy

Capco is een internationaal technologie- en managementconsultancybureau dat zich toelegt op de financiële dienstverlening. Hun professionals combineren innovatief denken met ongeëvenaarde branchekennis. Zij bieden consultancy, complexe technologie en pakketintegratie, transformatie delivery en managed services om organisaties vooruit te helpen.

Door hun collaboratieve en efficiënte aanpak helpt Capco haar klanten succesvol te innoveren, de omzet te verhogen, risico's en veranderingen in regelgeving te beheersen, kosten te verlagen en controles uit tebreiden en te verbeteren. Capco is voornamelijk gespecialiseerd in het bankwezen, kapitaalmarkten, vermogens- en investeringsbeheer, financiën, risico & compliance en verzekeringen. Capco bedient haar klanten vanuit kantoren in toonaangevende financiële centra in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië-Pacific.

www.capco.com

Capco logo klein

Software AG

APIs, Integratie en Microservices

Software AG geeft een nieuwe invulling aan integratie, stimuleert bedrijfstransformatie en maakt snelle innovatie van IoT mogelijk, zodat je kan pionieren met onderscheidende bedrijfsmodellen. Softaware AG geeft je de vrijheid om elke technologie van app tot edge te verbinden en te integreren. Zij helpen gegevens vrij te maken uit silo's, zodat deze deelbaar, bruikbaar en krachtig zijn. Dit stelt je in staat de beste beslissingen te nemen en opent nieuwe groeimogelijkheden.


www.softwareag.com

logo Software AG klein

Marketplace partners

Het ecosystem voor de verzekeringsbranche

Marketplace is het open ecosysteem waar je eenvoudig innovatieve oplossingen van derden kunt afnemen uit ons AppCenter. Hierdoor kunnen verzekeraars en het intermediair sneller hun dienstverlening innoveren en processen optimaliseren. Marketplace heeft verschillende categorieën verdeeld over de thema’s customer experience, data en operational excellence. Bekijk het aanbod van de beschikbare insurtechs op ons Marketplace AppCenter.

Marketplace_Logo