Strategische Partners

Samen creëren we de toekomst van digitaal verzekeren

We werken samen met de beste partners om de toekomst van digitaal verzekeren te creëren en vorm te geven. Onze partners bieden complementaire, onderscheidende oplossingen en diensten die je helpen bij een snelle go-to-market.

Capgemini

Capgemini is een wereldwijde leider in samenwerking met bedrijven om hun bedrijf te transformeren en te beheren door gebruik te maken van de kracht van technologie. De Groep wordt elke dag geleid door haar doel om menselijke energie te ontketenen door middel van technologie voor een inclusieve en duurzame toekomst. Het is een verantwoordelijke en diverse organisatie met meer dan 360.000 teamleden in meer dan 50 landen. Met zijn sterke 55-jarige erfgoed en diepgaande branchekennis vertrouwen klanten van Capgemini erop dat het de volledige breedte van hun zakelijke behoeften aanpakt, van strategie en ontwerp tot operaties, gevoed door de snel evoluerende en innovatieve wereld van cloud, data, AI, connectiviteit, software, digitale techniek en platforms. De Groep rapporteerde in 2022 wereldwijde inkomsten van €22 miljard.

 

Realiseer De Toekomst Die Je Wenst | www.capgemini.com

Logo Capgemini new

Software AG

APIs, Integratie en Microservices

Software AG geeft een nieuwe invulling aan integratie, stimuleert bedrijfstransformatie en maakt snelle innovatie van IoT mogelijk, zodat je kan pionieren met onderscheidende bedrijfsmodellen. Softaware AG geeft je de vrijheid om elke technologie van app tot edge te verbinden en te integreren. Zij helpen gegevens vrij te maken uit silo's, zodat deze deelbaar, bruikbaar en krachtig zijn. Dit stelt je in staat de beste beslissingen te nemen en opent nieuwe groeimogelijkheden.

www.softwareag.com

logo Software AG klein

Marketplace partners

Het ecosystem voor de verzekeringsbranche

Marketplace is het open ecosysteem waar je eenvoudig innovatieve oplossingen van derden kunt afnemen uit ons AppCenter. Hierdoor kunnen verzekeraars en het intermediair sneller hun dienstverlening innoveren en processen optimaliseren. Marketplace heeft verschillende categorieën verdeeld over de thema’s customer experience, data en operational excellence. Bekijk het aanbod van de beschikbare insurtechs op ons Marketplace AppCenter.

Marketplace_Logo