Insights

Trends en ontwikkelingen in de verzekeringsbranche

Insights

Combined Computer Services C.C.S. versterkt de Raad van Commissarissen met voormalig Achmea topman Jack Hommel.

CCS, toonaangevende leverancier van softwareoplossingen voor verzekeraars, distributiepartners en beursmakelaars, is zeer verheugd de aanstelling van Jack Hommel als Commissaris aan te kondigen. Hommel zal met zijn uitgebreide marktkennis en ervaring de directie van CCS bijstaan in de uitvoering van haar strategie.

Roundcube Holding, moederbedrijf van CCS, breidt porfolio uit met overname van Paston Solutions B.V. om efficiënte portefeuille rationalisatie voor verzekeraars en distributiepartners mogelijk te maken.

Apollon biedt efficiënte product benchmarking en dataverrijking, alsook geautomatiseerde portefeuille rationalisatie met de mogelijkheid tot het geven van proactief advies. Hierdoor kunnen verzekeraars en distributiepartners versneld productaanpassingen doorvoeren, een hogere STP- en conversie-graad bereiken en op efficiënte wijze voldoen aan de zorgplicht.

Woongarant Volmacht verhoogt klanttevredenheid met Destiny telefonie-oplossing via Marketplace

Woongarant Volmacht heeft voor de Destiny telefonie-oplossing via Marketplace gekozen om hun bereikbaarheid te optimaliseren en hun relaties nog beter van dienst te zijn.

CCS breidt uit in DACH regio met nieuw kantoor in München

Met de opening van een nieuw kantoor in München continueert CCS haar internationale groei en komt tegemoet aan de behoefte van huidige en toekomstige klanten in dit gebied.

Beveiligingsadvies rondom Apache Log4j

Lees hier meer info over het Apache Log4j-beveiligingsadvies

VKG live met Aplaza via Marketplace

VKG heeft voor Aplaza gekozen om haar prolongatie- en mutatieberichten geautomatiseerd, volledig digitaal en veilig aan te leveren aan het intermediair.

Jack van der Velde nieuwe CEO van CCS

De Raad van Commissarissen van CCS heeft aangekondigd dat Jack van der Velde per 1 november 2021 Max Speur opvolgt als CEO van CCS.

INNOPAY erkent CCS als Master in Openness in de Open Insurance Monitor

INNOPAY erkent CCS als Master in Openness in de Open Insurance Monitor.

CCS kondigt Winfried van Holland als nieuwe CTO aan

CCS heeft Winfried aangesteld als Chief Technology Officer (CTO). In deze rol is hij verantwoordelijk voor zowel Development als Operations.

Webinar CCS & INNOPAY: Open Insurance

This webinar will provide in-depth insights into how insurers can capture value from open digital ecosystems, the latest developments in Open Insurance and real-life best practices for engaging in digital ecosystems.