Digital Insurance Platform

Integreren, regisseren, versnellen

Om op lange termijn relevant te blijven, moeten verzekeraars een excellente klantervaring bieden door hun data optimaal te benutten en nieuwe technologieën en diensten te omarmen. Met het Digital Insurance Platform regisseer je het volledige end-to-end verzekeringsbedrijf. Van marketing tot acceptatie en claims.

Digital Insurance Platform

Regisseer je volledige verzekeringsbedrijf vanuit één digitaal platform. Het Digital Insurance Platform bestaat uit een combinatie van smart midoffice Roundcube, open insurance ecosysteem Marketplace en backofficesysteem Level. 

DIP

 

Regisseer je end-to-end verzekeringsbedrijf

Door processen centraal te beheren en te regisseren wordt de afhankelijkheid van backoffice en frontoffice beperkt. Dit zorgt voor kostenbesparingen op het gebied van IT en een snellere time-to-market. 

Creëer een persoonlijk productaanbod

Maak gebruik van een datagedreven productaanbod waarbij de prijs dynamisch kan worden bepaald. Zo kan je een klant op het juiste moment benaderen met producten die echt relevant zijn. 
 

Een versie van de waarheid

Verbeter de datakwaliteit en zorg voor succesvolle data-integratie met 'Datamanagement'. Hierdoor ontstaat ‘één versie van de waarheid’. Dit is van cruciaal belang bij strategische beslissingen en voor het versnellen van de time-to-market, het verhogen van inkomsten en het verbeteren van de klanttevredenheid.

Van data naar inzicht

Op maat gemaakte rapportages en dashboards zorgen voor realtime inzicht in key performance indicators, zowel vanuit strategisch als operationeel perspectief. Met 'Reports & Dashboards' zet je data om in betekenisvolle inzichten. 

Geïntegreerde polisadministratie

Het Digital Insurance Platform integreert naadloos met ieder backoffice. Heb je nog geen backoffice, dan kun je gebruik maken de 'Polisadministratie' van het platform. Door hiervan gebruik te maken kan je ook moderniseren en stapsgewijs afscheid nemen van je bestaande legacy administratiesysteem. 

De voordelen van het Digital Insurance Platform

Snelheid

Het Digital Insurance Platform biedt een breed scala aan out-of-the-box functionaliteiten om sneller nieuwe verzekeringsproducten en distributiemodellen te ontwikkelen.

Flexibiliteit
Met het Digital Insurance Platform wordt het mogelijk om de end-to-end verzekeringsketen te regisseren, van proces- en productmanagement tot de integratie van partners en services.
Schaalbaarheid
Het Digital Insurance Platform is cloud-enabled en ondersteunt volledige schaalbaarheid en een snelle uitrol om meerdere markten in één keer te bedienen.
Victor Deutschland Bernd Knof

Het Digital Insurance Platform heeft ervoor gezorgd dat we in een recordtijd een nieuw verzekeringsproduct hebben kunnen lanceren in Duitsland, gevolgd door verschillende nieuwe producten in de komende maanden.

Trots op onze klanten

Onze samenwerkingen met de beste spelers uit de industrie

  • Marsh-300x300
  • Victor-300x300
  • Volksbank web

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Of wil je meer over ons weten?

Contact