Jack van der Velde nieuwe CEO van CCS

Insight, Nieuws

Woerden – 1 november 2021

De Raad van Commissarissen van CCS benoemt Jack van der Velde tot CEO.

De Raad van Commissarissen van CCS heeft aangekondigd dat Jack van der Velde per 1 november 2021 Max Speur opvolgt als CEO van CCS.

“CCS wordt erkend als een prominente leider in de verzekeringsmarkt die sturing geeft aan de digitale verzekeringsagenda, onderbouwd door klantsucces en brancheonderscheidingen. Het bedrijf begint nu aan de volgende fase gericht op klantgerichtheid en internationalisering. We zijn erg blij dat Jack zich als CEO bij ons voegt. Met zijn ervaring en staat van dienst kan hij het bedrijf begeleiden om de digitale transformatie van onze klanten te stimuleren en de versnellende groei van CCS managen', aldus Thomas Volk, voorzitter van de Raad van Commissarissen van CCS.

Van der Velde heeft ruim 25 jaar managementervaring bij technologiebedrijven. Hij heeft een continue drive om bedrijven te verbeteren, met een focus op het maximaliseren van de waarde voor klanten. Van der Velde komt van Wolters Kluwer Enablon, waar hij zich richtte op wereldwijde groeimarkten, diensten en klantsucces. Voor die tijd heeft hij diverse leidinggevende functies bekleed bij Unit4, zowel in Nederland als internationaal.

”Ik ben erg blij dat ik me bij het getalenteerde team van CCS mag voegen” aldus Jack van der Velde, CEO van CCS. “In mijn ogen heeft CCS een geweldige visie, productstrategie en klantenbasis. Daarmee hebben we een unieke positie om de verzekeringsbranche te helpen hun digitale transformatie te versnellen.”