CCS Summit 2021
Open Insurance

vanwege de verlengde lockdown uitgesteld tot nader orde

De livestream van de CCS Summit die gepland was op 9 februari a.s. is GEANNULEERD. Vanwege de verlengde lockdown is een livestream vanaf ss Rotterdam niet mogelijk.

Open Insurance

Open Insurance blijft ons thema voor 2021 en de geplande content voor de CCS Summit zullen we in een digitaal jasje steken. Wat kan je de komende periode van ons verwachten; nieuwe webinars, eBooks en podcasts, allemaal in het teken van Open Insurance en hoe je slimmer kan innoveren door data vrij te maken. Houd onze events pagina in de gaten voor de planning van onze digitale events.

Onze sprekers

 

Website Eveline van Enk

Eveline van Enk

Director Partnerships / Digital Insurance Agenda

Eveline van Enk heeft ruim 20 jaar ervaring in het internationale domein van ING. Hierna heeft zij de overstap gemaakt naar Digital Insurance Agenda (DIA), waar ze verantwoordelijk is voor Insurtech partners. Tijdens de CCS Summit geeft Eveline een update over de trends en ontwikkelingen in de internationale Insurtech community.

CCS Summit 2020 - David Woudenberg

David Woudenberg

Data Scientist / Xomnia

David Woudenberg is Data Scientist bij Xomnia en Technical Lead bij Shipping Technology waar hij betrokken is bij de ontwikkeling van autonoom varende schepen. Het nemen van beslissingen op basis van data speelt hierbij een cruciale rol. Tijdens de Summit vertelt hij, samen met Mark Booster, over zijn ervaringen met kunstmatige intelligentie en deep learning technologieën.

Website Erben Wennemars

Erben Wennemars

Meervoudig wereldkampioen schaatsen

Erben Wennemars is een van de beste schaatsers die Nederland heeft gekend. Erben werd in zijn succesvolle schaatscarrière twee keer wereldkampioen sprint en pakte twee keer brons op de Olympische Spelen van Turijn in 2006. Hoor alles over zijn carrière, letterlijk van vallen tot opstaan, zijn persoonlijke ontwikkeling, passie, intrinsieke motivatie en het verleggen van grenzen.

Maarten Bakker - CCS Summit 2020

Maarten Bakker

Director and Sector Lead Insurance / INNOPAY

Maarten Bakker is een ervaren strategieconsultant bij adviesbureau INNOPAY. Hij is gefascineerd door de combinatie van business strategie, de mogelijkheden van data (delen) en technologie. Tijdens de CCS Summit geeft Maarten zijn visie over Open Insurance en trekt hij een parallel met  Open Banking en de PSD2 beweging. Hij licht ook toe hoe met het delen van data nieuwe digitale ecosystemen en partnerships binnen de verzekeringsindustrie mogelijk worden gemaakt..

Mark Booster - CCS Summit

Mark Booster

Consultant / Xomnia

Mark Booster is Consultant bij Xomnia en Shipping Technology waar hij betrokken is bij de ontwikkeling van autonoom varende schepen. Beslissingen nemen op basis van data spelen hierbij een cruciale rol. Tijdens de Summit vertelt hij, samen met David Woudenberg, over zijn ervaringen met kunstmatige intelligentie en deep learning technologieën.

Website Sydney Brouwer

Sydney Brouwer

Specialist Klantgerichtheid

Sydney Brouwer helpt bedrijven met het bouwen van een klantgerichte cultuur. Hij staat als spreker wekelijks op het podium om klantbeleving en klantgerichtheid onder de aandacht te brengen. Sydney heeft ook praktische tips voor de verzekeringsbranche, deze doet hij uit de doeken tijdens de CCS Summit.

Deze bedrijven zijn erbij!

Klantlogos Summit 2020-1

 

Aftermovie CCS Summit