Technisch systeem- en applicatiebeheer

Altijd de juiste technische ondersteuning

Betrouwbare en continue processen die altijd door kunnen gaan. Ons technisch systeem- en applicatiebeheer zorgt daarvoor. We geven advies, helpen het systeem inrichten en zorgen voor periodiek onderhoud.

Continu verbeteren

Technisch beheer van CCS richt jouw systeem voor je in. We zijn altijd bezig met het verbeteren van de software en de performance hoog te houden. We minimaliseren storingen. En mocht iets onverhoopt toch niet helemaal goed werken, dan komen we meteen in actie.

De voordelen van technisch beheer

Preventief onderhoud

We onderhouden het systeem preventief. Zoals het installeren van updates, het maximaliseren van performance, het opschonen van bestanden op de file server en een systeemcheck voor een release update. We geven advies over de systeemcapaciteit en passen de systeemparameters aan.

Correctief onderhoud

Technisch beheer voeren we in de allereerste plaats uit om storingen te voorkomen. We scannen continu en verzorgen updates voor programma correcties voor software van derden.

Back-up procedures

Altijd verzekerd van een back-up en de juiste back up procedures

Beheer van koppelingen en verbindingen

We ondernemen meteen actie bij storingen of als een koppeling of verbinding niet meer werkt. Dankzij onze technische kennis en onze ervaringen met de leveranciers zorgen we voor een snelle oplossing.

Meer weten over technisch beheer?

Neem dan contact met ons op!

Get in touch