Celent & CCS

The Rise of the Digital Insurance Middle Layer

Laat je inspireren door Celent-analist Craig Beattie en kom meer te weten over slimme digitale middleware-platforms.

Het toenemende belang van API's in de financiële dienstverlening heeft ertoe geleid dat middleware-platforms een meer klantgerichte rol zijn gaan spelen. Historisch gezien waren dergelijke tussenlagen verborgen in bredere backofficesystemen of opgebouwd uit integratietechnologieën naarmate de sector overging op Service-Oriented Architecture.

Tegenwoordig is de verzekeringssector in toenemende mate op zoek naar een oplossing om zowel de meervoudige backoffice-oplossingen digitaal mogelijk te maken, maar ook om te fungeren als een nieuwe route om toe te treden tot de API-economie.

Wat je leert:

Dit webinar (gepresenteerd in het Engels) gaat in op de verschillende definities en mogelijkheden in een digitale middleware-platform. De presentatie begint met Celent door enkele van de uitdagingen te bespreken en waarom deze iteratie specifiek is voor de verzekeringsmarkt. De presentatie gaat vervolgens verder met een presentatie van CCS waarin wij onze interpretatie van een digital middleware-platform geven, gevolgd door een demo van het Digital Insurance Platform.

 

Bekijk het webinar